Maske Tarifleri Toz ekerle Bebek gibi cilde kavuun...

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
valla ben denedim şimdi ewet gerçekten yumuşacık oldu fakat bende siyah nokta bi tane iki tane var yada yok o yüzden onun için bişey diyemicem ama etkili olması için bir kaç defa yapmak lazım sanırım...

ben de yapıorum okudugum zamandan berı ama 2 haftada bi yapılması gerekıormss ben hergun yapmayı planlıyodum:) ama gercekten cook ii geldı cıldıme tavsıye ederm ki benım cılldım cook hassas

cilt tipine göre değişiomu acaba arkadaşlar..bende çok olumlu etki gördüm...ama bazı arkadaşlar değişen bişi yok dio..

ya ben yaptım yaa burnumun kenarında sıyah noktalar gttı cıldımı cok ferahlattı zaten hemen etkı beklemek olmaz yapmaya devam edın bı zaararı yok

ben ellerime yapıyordum bu karışımı
cildimede deneyim bakayım nasıl olacak teşekkürler

dudaklardan uzak tutulması qerektiqini söylemişsin aksine dudaklara çok faydası oluyor ölü deri diye b şey kalmıyor kabuk kabuk olmuyor bebek dudaqı qibi oluyor şeker sayesinde dudaklar :)

canım ben söylemedim..nette gezerken tesadüf gördüm ve bizim fıstıklarla paylaşım dedim

ya canım bu şeker yüzdeki tüyleri beslermi acaba sonra ya beslerse varya yüzdeki tüyler ufff

Ben denedim arkadaşlar. Gerçekten yumuşacık oldu cildim. Ama lanet olasaı kırmızı sivilcemsi şeyler geçmedi. Yine de deneyin derim. Çok güzel yapıyor cildi.

bende denedim ve gerçekten tuttum bu peeleng maskesini..
hem kolay hem pratik elimizin altında her an..
denedim ve yüzüm yumuşacık oldu ardındanda çinko kremimi sürdüm ohhh çok rahat...

arkadaşlar maydonoz cildi güzelleştiriyor maydonozu haşlayın suyunu buz kalıplarına dökün
cildinize masaj yapın:teselli:

dün denedim ben de gerçekten cildi çok güzel yapıyo yumuşacık oldu ama sivilceler duruyo hala gerçi ilk günden bişey beklemek saçma denemeye devam

slm kıslar bende sımdı yaptım cıldım yumusadı tsk:enbuyukkk:

arkadaşlar maydonoz cildi güzelleştiriyor maydonozu haşlayın suyunu buz kalıplarına dökün
cildinize masaj yapın:teselli:

maydonoz peeling etkisi de yapıyor, yararlı katılıyorum
ayrıca sütü de buz kalıplarına dökün, masajla uygulayın bu da nemlendirir.
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…