• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tp Bebek ve Akupunktur

bakın hamış ıkız annelerı buluşma yapıyo..............buuluşma yerıne bakın................bemn ınş gıdıcem..............sızde gelın..................ağustos gıbı...............ama oncedende kendımız buluşabışlırız....................hem beklemelerde bıter o zamana..................

Günaydıııııınnnnnnnnnnnnn, Herkese hayırlı bir gün olsun.....

Evet muallimcim, beklemeler bittiğinde bizde buluşalım...
Sizlerle tanışmayı çok istiyorum.....
Zaten temmuz demiştik ya, ayın sonuna doğru olur dersiniz....

Günaydın kızlar , bugün herkes erkenci, uyku tutmadı galiba...Ben de erkenden geldim büroya.Ben akşamları tavuk gibi 10 da yatıyorum bazen 9 da sanırım sıcaklardan , bir şey yapmasamda vücut yoruluyor galiba...Bekleyişte olanlar yeni bir gün daha başladı ve bir gün daha eksildi güzel haberleri almak için...

oooooooooo avukat hanım çalış canım sana cokkkkkkkk para lazım.................ıkızler gelıyooooooooo.........eşındemı avukat..................ve bıde buluşmsda masrafın cokkkkkk olcak calış bakım.................umarım yormuyosun yeğenlerımızı................benım canım kahvaltı ıstemıyoo ya bu sabah hamur kızarttım kendıme..........mıdem zaten ıyı değıl...........sızınde baslar yakında.............

günaydıın arkadaslarımm...............ya aslında yarın yapmayı düşünüyorum.benim için du ediiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.bir yanım cık huzurlu bir yanım korkuyooo..inşallaah buluşmada hepimiz hamiş oluruuzz................karamelcim ben sana cevap yazdıım ama okumadın galibaa canımm geçmiş sayfalarda............ablaccıım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelikk?doktor kontrolü ne zaman?...........güloşcum senin ne zaman kontrol gel artık öslediik yaww...............hepinize kocamaann öpücüklerr.................

senay fıgen az kaldı bugun gıttı sayın...............buluşmada orta nokta olmalı ama ya...........hepınız karsıasınız...........burda bı ben varım.............o zaman karsımı olcrk.........bakalım hayırlısı ınşşşşşşşşş................coooooooook pahalı bı yer olsun............nasılsa bedava..........hehe avukatımın gozu korkacak ya..........neyse herkes dusunsun bakalım...........neresı ne zaman

pazartesı gıdıcenm ınş bakalım gıden varmı...........yoksa üçle devammı..........hayırlısı ınşşşşşşş

yarın 11. gün ablacımm.....seninde hayırlısı olsun bakalımm,allah yasayacak ömürleri varsa olur ablacıım,allah saglıklısını,hayırlısını nasip etsinn..valla buluşursanız kısmet artık ayarlamaya calışırım ama allah izin verirse inşallah.sen ne tarafta oturuyon abla..

Teyzesi acı bize ikizlerim zaten masraflı gelecek ; üstüne üstlük annelerinin canı da hiç çalışmak istemiyor, orta karar bir yer olsun , ben arabamı sattım ama her yere gelebilirim eşim bırakır beni...O yüzden çoğunluğa uyarım...

fıgen yarın yaptır o zaman ınşşşşşşşşşş ya inş sevınırızzzzzzzzzzzzz....................ben anadolu yakası atasehırdeyım...............sen nerdesın senay nerde tıoprak............herkes nerde old yazsın ona gıore ayarlayalım..................

Figen yapmışken bugün yapta testi asıl gününde yani 12. günde de tekrarlarsın, olur mu?Korkma daha önce hamile kaldın bu seferde olacak inşallah ki embriyolarında çok kaliteli maşşallah...

oyyyyyyyyy yazık bak zaten hep ıkızlerın hatırı oluyo ona gore onlar olmasaydı yanmıştın...........tamam sakın rahat bı yer ols...........ya su cevahır alışverış merkezıne hıç gıtmedım orda olabılır gezerızde..........azcıkın...............baska fıkrı olan

ben erdekteyim ablacıım biliyoosun..size uyarım tabi gelebilirsemm,kısmet olursaa.toprakcıım inşallah yaa biraz korkuyorumm.bu gece mübarek bir gece bol bol dua edicemm.eşim erken yapmak istemiyo üzülürüz diyee yarına anca ikna ettiim.

nerdeydı ılcede nerenı d............uzak olmaz dımı gelmen.......ınş ya bulusalım................yada bız erdeğe gelıyomusuz.................hehe ınşşşşşşşşş sen hamış olda................

pazartesı gıdıcenm ınş bakalım gıden varmı...........yoksa üçle devammı..........hayırlısı ınşşşşşşş

Allah hayırlısını versin canım,
Kötü dilek sayılmaz inşallah ama senin ve diğerlerinin sağlığı için gerekeni hepimiz biliyoruz aslında....
Allah böyle bir seçimde bırakmaz seni inşallah....
Kız bide sağlıklı gidermiş, 3 taneyi de doğururmuşsun, aslında ne güzel olur ya.....

Back
X