Tp Bebek ve Akupunktur

arkadaşlar sanıyorum tedavıye akupuntur ıle yapan başka yok galıba çok tanınan ve bılınen yontem değıl ama olumsuz tekara denemelerde ben akupunturun faydası ols-abıleceğıne ınanıyorum........inş tedavıler guzel sekılde sonuçlanır

toprakcım nasıl gıdıyoo canım herşey yolunda mı taransfer ne zaman.........haberlerını yaz...

selam dostlar.............galıba akupuntur çok tercıh edılmıyo yada bıyo enerjı gıbı yontemler...........deneyen bıkaç kışı var............bende denemek denememek..arasındayım hazıranda başlamayı duşunuyorum ..akupuntur ıyı olur dıyorum.....sonuş ta az da sonuç alanlar var gıbı...............hayırlısı............

selam...............arkadaşım acaba akupuntur yumurta artıiına etkı edermı dıye soruyoo...bılen var mı yumurta gelişimine ne derece etkısı olur menapozu bıraz ols geçıktırebılırmı...................

toprakcım nasıl gıdıyoo canım herşey yolunda mı taransfer ne zaman.........haberlerını yaz...

İyiyim el muallimcim.Sen nasılsın? Bana gelince Her şey yolunda Salı-çarşamba yumurta toplamam olacak inşallah, yarın ki kontrolümde tam günü belli olacak.Ancak Transferim çok fazla yumurtam geliştiği için ertelenecek.Embriyolar dondurulup 1-2 ay içinde transfer edilecek büyük bir ihtimalle.OHSS olma ihtimalim var maalesef ki.Ben daha önce geçirmiştim umarım bu sefer böyle bir şey olmaz.
Sen de anladığım kadarıyla akupunktur konusunda kararsızsın.İstersen bir doktorunla konuş bu meseleyi , onun görüşünü de al, o doğrultuda kararını ver.Kendine çok iyi bak sevgili arkadaşIm....

El muallimcim akupunktur rahmin kanlanmasını sağlıyor diye biliyorum.Yumurta kalitesine etkisi yok diye biliyorum.

ben acikcasi ilk defa duyuyorum canim
ama yaptirnalra yorumlamis ins sende deniyceksen bir faydasini gorursun

evet canım senın gıbı ılk defa duyan çok ...amaq faydası da var....bence denemek gerek .....tekrarlayan olumsuz tedavılerde.....hayırlısı canım herşeyın......guzel dıleğin için teş ederım canım ..........inş kısa zamanda sende katılırsın hamışler kervanına......

selam dostlar..............guzel bır pazar sabahı.............inş guneş sıcaklığdan verır yureklerımıze...........ısıtır bızıı

toprakcım tedavın nasıl gıdıyo.....

İyi gidiyor el muallimcim.Bu akşam 23 de çatlatma iğnesi vurulacağım.Salı günü de yumurta toplamam var inşallah.Yumurtaların sayısı iyi gibi pko lu olduğum için.İnşallah kaliteleride iyi olurda annelerine sımsıkı sarılırlar.Sen nasılsın?Tedaviye ne zaman başlıyorsun?Senin haberlerinide merakla bekliyorum...
a.s.

canımm benım inş canım herşey çok ıyı ve sorunsuz gıder........inş tatlı bebşin tutunur sana........kendını çok kasma rahat ol ..........ve yorma bu sıralar........transferde inş çok guzel olur.........ben inş canım mayısta hısteroskopı olmam lazım .........kendıiğinden olur belkı derken yıllar geçıyo bakalım inş hazırandada tedavıye başlarım.........canım dualarım senınle inş....herşey gönlunce ols.

canımm benım inş canım herşey çok ıyı ve sorunsuz gıder........inş tatlı bebşin tutunur sana........kendını çok kasma rahat ol ..........ve yorma bu sıralar........transferde inş çok guzel olur.........ben inş canım mayısta hısteroskopı olmam lazım .........kendıiğinden olur belkı derken yıllar geçıyo bakalım inş hazırandada tedavıye başlarım.........canım dualarım senınle inş....herşey gönlunce ols.

Sağol el-muallicim.İnşallah seninde hist. sonra kendiliğinden gelir nazlı bebeğin, tedaviye gerek kalmaz.Kendimi yormamam bu aralar zor gibi ama transferde dinlenirim artık inşallah.

toprakçım selam cnm nasılsın tedaviye başlamışsın hayırlısıyla transferin güzel geçsin inş bebişlerin gelsin hayırlısıyla cnm..ALLAHIM yardımcımız olsun inş..

Sağol el-muallicim.İnşallah seninde hist. sonra kendiliğinden gelir nazlı bebeğin, tedaviye gerek kalmaz.Kendimi yormamam bu aralar zor gibi ama transferde dinlenirim artık inşallah.

canım inş....inş ıyı bır toplama işlemın olur ve çok ıyı gelışir yumoşlerın....inş canım ...en zorlusuda bekleme ...ama hele o aşamaya gel .burda konuşmalarla gelır geçer gunlerın canım...guzel gunler........

pınkrose sen nasılsın canım.............neler yapıyosun.........kendıne ıyı bak...........dua ile

toprakçım selam cnm nasılsın tedaviye başlamışsın hayırlısıyla transferin güzel geçsin inş bebişlerin gelsin hayırlısıyla cnm..ALLAHIM yardımcımız olsun inş..

Pink rosecum ve el -muallimcim çok teşekkür ederim sağolun.Tedaviye başladık baklaım inşallah bu sefer inatçı keçiler gelirler.(Tabiki hayırlısıyla ve sağlıklısıyla en başta)Pinkrosecum sen naptın?Hadi el muallimle birlikte sende başlada tedaviye ikinizinde güzel haberlerini birlikte alalım.hihoyyyt

canım umutta tedavı oluyosun dımı.........yarın kaçta toplama işlemın............inş ıyı geçer canım...

Evet el-muallim, umutta tedavi oluyorum.Yarın 9.30 gibi orda olucam 10 gibi de toplamam olur heralde.Sen nerde yaptıracaksın hist. ve tüp bebeği ?

canım ben ben geçen eurofertılde denedım olmadı ılgıdedede memnun kalmadım sonra çamlıca medıcanada denedım yıne olmadı ama dokyorum çok lıgılı bana yaşını geçırme gel demıştı ama tatılı beklemek zorundayım....sebep yok herşey çok ıyı ama tutunmaması için sebep yok o zaman hısteroskopı yapalım rahmı temızleyelım dedıler işte mayısta bu işlemı yaptırıp hazıranda tedavı olucam kısmetse yaşım ilerlıyo yum rezervım halıyle azalıyo rabbım hayırlısını versın herkese arkadaşım..............inş çok kolay geçer yum toplama canımmm

Back
X