Tp Bebek ve Akupunktur

hoşgeldın mamba...............canım unuttun bızı.........senı özledık sağol canım..bebişimiz nasıl........buyumuştur bırazcık kendıne ıyı bak gır arasıra............öpt

hoşgeldın mamba...............canım unuttun bızı.........senı özledık sağol canım..bebişimiz nasıl........buyumuştur bırazcık kendıne ıyı bak gır arasıra............öpt

canım inşallah çok güzel geçer tedavin rabbim hayırlısını versin. birşey sormak istiyorum bu akupunktur un seansı ne kadar ve kaç seans yaptırmak gerekiyor? yani toplamda ne kadara maloluyor? inşallah bir faydası da oluyordur. acaba yumurtaların kalitesini arttırdığı tununmayı kolaylaştırdığı doğru mu? bir de çalıştığım için cumartesiler yapılıyor mu haftada kaç gün gitmek gerekiyor vs? teşekkürler şimdiden kaydirigubbakcemile3

canımm yaa....ne guzel hayall bunlar canım rabbım sana da nasıp etsın banada inş ...bı tanem ....her şeyın en guzelını en hayırlısını.......nasılsın bu arada sen ne aşamadaydın

günaydın arkadaşım,
ben yarın 4. akupunkturuma gitcem ve haziran 10-12 gibi başlıycam tedavime... Yani herşey yolunda giderse haziran sonu gibi transferim. Topraktan 10 gün sonra filan.... Senden sonra bizde güzel güzel haberler vercez merak etme alkisalkisalkis

Herkese Günaydın,

ınşallah bugün herşey gönlünüzce olsun, El-muallimcim işlemin iyi geçsin, toprakcım işlerin çabuk bitsin, reyhancım ilk seansın başarılı ve acısız geçsin, sayfamızın uçarı tatlı cadısı gülencim neşen hiç eksik olmasın......
Herkese iyi günler... Kolay gelsin.....

kaydirigubbakcemile4 Ben geldimm sabahtan devlet hastanesine gittim kan testlerimi yaptırmak için ayy ssk güncellenmesi gerekmiş ac acına gittim öldüm öldüm yaptıramadım ... reyhan herhalde şuan ayaklarını sırtına kadar kaldırıyordur :emir_bebek: bende yarın için birassss korkuyorum.. dün doktor kuzenim geldi anlattım nereye yapacağını gösterdi hani vajinanın üst kısmı varya bikini bölgesi deniyor dış dudakların hemen üstü kemiğin oradan içe doğru gidicek yumurtalıkları biliyorsunuz zaten.. reyhan napcak çok merak içindeyim yarını atlatmam lazım atlatınca kendime bi tane elbise alıcam kendimi ödüllendiricem haa birde ben üşütmüşüm kasıklarım şiş belimden doğrulamıyom akıntım var umarım bu iğnelerden değildir..
senayk saol şekerim Allah razı olsun bacım gelsene beraber kahvaltı edelim sevdim seni kaydirigubbakcemile3

ablacımız bugün işlem görecek inşallah acısız gecirir ve herşey temiz çıkar.. ben buralardayım seslenince yazarım..

kimse yok rehyan sanırım kaportayı yamulttu gelemedi da acık olcak pc canlar ben acık evi temizlim elektrik süpürgem yandı terslik bu ya halı yıkama makineminde kablosu kopmuştu halıları gırgırlıcam :D yerleride silicem :D öpüyom sizi sayfayı öksüz yetim bırakmayın. ablacımızda işlemi bitirmiştir herhalde ay bugün herkezin bi işi var ha haberleri bekliyom

Gülencim davetin için teşekkür ederim, ama ben öğle yemeğimi yedim şimdi, çalışıyorum :(
Ama bigün bütün kızlar toplanıp bir pazar sabahı kahvaltısı yaparız, sende, bende ve ya dışarıda, ve inşallah o koca göbeklerimizi tokuştururuz.... hele şu önümüzdeki 1-2 ayı hayırlısı ile atlatalım...
Çok öpüyorum seni tatlım....

kızlar ben geldım doktor bana noral terafıyı uygulamadı sadece akupuntur yaptı bı daha kıne yaparız dedı sag salım atlattım bı sey hıssetmıyom ama bana sen dayanırsın dedı noral terafıgıyı dayanklıymısım bakalım artık herkese uygulamıyo herhalde gulencım hem cok zorlanırsan bırakırsın dıyo doktor hadı bakalım bılmıyom 1.akapunturumu yaptım 2.yı pazartesı yapcam o kadar da korkuttunuz bakalım etkısı olcakmı

akupunktur acıtmıyorki ben nöralterapiden tırsıyom .. off ya sordunmu acılı işlemmi falan filan diye canım hangi yatakta yattın bakalım ? ben ilk giriştekinde yattım hadş anlatt

buarada aklıma geldi sana yapılmamış olması off bi banamı yapıldı bu ilk seansta :d etkisi varmıymış nöralterapinin bana hiç bırakırsın demedi acıyo dedikce bebek isyonmu dedi devam etti

senayk evet yahuu bacaklarımız acık otururuz sandalyeye demii inşallah toplansak süper olur ben size soru sormaktan sizi kacırırım

uzaydan dünyaya uzaydan dünyaya ses ver reyhan

buarada aklıma geldi sana yapılmamış olması off bi banamı yapıldı bu ilk seansta :d etkisi varmıymış nöralterapinin bana hiç bırakırsın demedi acıyo dedikce bebek isyonmu dedi devam etti

ben ıcerdekı odada yattım sen sorunlarını ne olarak soyledın sorunun varmı canım bıde ben streslendıgımı prolaktın hormanımın yukseklıgını nedenlerım bunlar bı de 2 kere yaptım tutmadı dedım ne bılıyım yapmadı bana bı dahakı yapcak bırakmasını soylersem bırakcak bende anlamadım nıye bende yapmadı sızde yaptı bı de 1 ay onceden baslaması gerekıyormus en azından onu syledı kulaklarımada bı seyler taktı ne bılıyım

ben ıcerdekı odada yattım sen sorunlarını ne olarak soyledın sorunun varmı canım bıde ben streslendıgımı prolaktın hormanımın yukseklıgını nedenlerım bunlar bı de 2 kere yaptım tutmadı dedım ne bılıyım yapmadı bana bı dahakı yapcak bırakmasını soylersem bırakcak bende anlamadım nıye bende yapmadı sızde yaptı bı de 1 ay onceden baslaması gerekıyormus en azından onu syledı kulaklarımada bı seyler taktı ne bılıyım
benım kupelerımıde cıkartmadı

Son düzenleme:
benim sorun eşimde canım azosperm testislerden sperm çekildi.. bende herhangi bi sorun yok bana e2 sonuclarımı falan sordu sizde sebeb bulanamamış stres kaynaklı olabilir dedi benim hormonlarım normal canım .. ilk seansta belki korkmayasın diye yapmamıştır .. benimde 1 ay önceden başladı işte rahat 10 seans gidicem canım.. cumadan sonra bende pazartesi perşembeye aldırıcam bi iğnede ben takıcam sana :d
küpeledi seni dimii bendede var ağrırısa çıkar demişti ama ağrım olmadı ellemedikce duruyor hala

benim sorun eşimde canım azosperm testislerden sperm çekildi.. bende herhangi bi sorun yok bana e2 sonuclarımı falan sordu sizde sebeb bulanamamış stres kaynaklı olabilir dedi benim hormonlarım normal canım .. ilk seansta belki korkmayasın diye yapmamıştır .. benimde 1 ay önceden başladı işte rahat 10 seans gidicem canım.. cumadan sonra bende pazartesi perşembeye aldırıcam bi iğnede ben takıcam sana :d
küpeledi seni dimii bendede var ağrırısa çıkar demişti ama ağrım olmadı ellemedikce duruyor hala

ewt canım benıde kupeledı banada ben cıkarcam dedı baalım ıste ya ınsallah sonuca ulasırız yrın gıtcen degılmı sen suanlık bı problem yok ama benım 1 2 telımıde zımbalamıs yenı farkettım sınır oldum sımdı haaaaaaa kessemmı ne

:D benimde zımbalamıştı biliyomusun birde ayamda iğne unutmuştu :)
eşim benimkileri kesti çekince acıyor bana acırsa çıkart dedide çıkartmadım küpe takmayı yasakladımı sana ?
huzuru buldunmu :)
evet yarın ama sonra senin günlerinde orada olacam :D
seni tanıyabilirm umarım

yok benım kupelerım duruyo sen takmıyonmu bana bı sey demedı bılmıyom ben bı sey hıssetmıyom yıne aynıyım ama sankı uykum bastırıyo gıbı psıkolojıkte olabılır ama bılemıyom ya sen

beni ilk odada bırakıp gittiğinde çok garip oldum sık sık gözlerimi actım bacaklarımı dizlerden kırıp öyle yatmak istedim vücudumun kasıldını hissettim ağlıcak gibi oldum gülcek gibi oldum ama kendi kendimden korktum o iğneler çıkınca ne olacağını merak ettim birde aniden kanamam başlasa kimse duymaz diye düşündüm.. daha relax hissediyroum ben kendimi mesela o gün o yumrutalık mevzusunda eşim benim dışarıdan bagırdığımı duymuş ama ben şuan o kadar neden bagırdımı anlamıyorum cesaret geldi gibi.. benim sol kulağımda 4 adet var sğadada 2 adet delik hepsinde küpe takılıydı önlerde halka küpe büyük arkalardada nokta vardı çok küpe takıyosun bundan sonra yok sadee nokta takabilirsin dedi 2 tane sadece birde göbeğimde vardı piercing cıkarttırdı.. benimde uyku halim olmuştu eve gelirkene canım.. sen neler hissettin neler düşündün o işlemi yaparken ne konuştunuz*

SEN nöralterapiden korkuyorum dediğin içinmi bugün yapmadıcanım ? banada canın azmı falan demişti iğneden korkuyonmu dedi yok demiştim belkide ondan bende ilk nöralterapi iel başladı canım

Back
X