Tp Bebek ve Akupunktur

heee evet buluesu valla coğunluk hamış................sende ugra..................ınşşşşşşş senıde gorelım ınş ya......................burası ıyı gıdıyo bılmıyorum ama kısmetlıyız galıba

iyi gidiyo allaha şükür bugün doktorua gittik çok şükür esterofem ve progesteron bitti

sen napıyon 3 tane kıız nasııll insiyet ne zaman belli oluak

burge ne olmuşş anlamadım kan testi düşükmü çıkmışş
buarada bugün kan tahlillerimi yaotırdım pazartesi çıkıcak sonular

gulencım hayırlısı daha var bellı olmasına................bsakalım ne olacak.............senın progestron erken bıtmış ben hala kullanıyorum ama sanırım haftaya kesebılır.............

Saglikla gelsinlerde inşallah annecim cinsiyet mühim değil
benim tek diye herhalde kestirdi canım sen ucuz taşıyın maşallah subhanallsh banada masallahhh

Nevin toxsoplazma sende kaç çıkmıştı bende bugün kan verdim korkuyorum

canım bu akapunkturun yararı olurmu acaba
kızz el muallim acaba buraya takılan herkese uğuru varsa bende takılayım nede olsa tüp e geçiş yaptım ekimde başlıyıcaz inş bende hamiş olurum tabi bu şakada sende hamişsin allah bağışlasın san a onları canım inş

Günaydın fıstıklar.Nasılsınız?Gülencim benim ilk teste 2 değerde pozitif pozitif çıktı bu kötü bir değerdi.Daha sonra başka ve daha iyi bir lab. tekrarladım pozitif ve negatif çıktı yani ben toksoplazmayı geçirmişim bitmiş gibi çıktı.Ne zaman geçirdiğimi tespit için de avidite testi yaptırdım , onun sonucunda da geçmişte en azından 4 ay öncesinde geçirmişim çıktı.Şimdi 12. haftada tekrarlayacağız bu testi ve Dr. Bora Cengizin fikrini alacağız , küçük bir ihtimal ama aminosentez yapılabilir.Bu arada bana dr. daha test vermedi.Bir de sen bebeğin gelişimine göre mi 9 haftalık oldun?

canım bu akapunkturun yararı olurmu acaba
kızz el muallim acaba buraya takılan herkese uğuru varsa bende takılayım nede olsa tüp e geçiş yaptım ekimde başlıyıcaz inş bende hamiş olurum tabi bu şakada sende hamişsin allah bağışlasın san a onları canım inş
canım hoşgeldın..........ne demek takıl tabı ..........ınş kısmetlı gelır sanada......akuya başla derım..........ekıme kadar da ıyı olur .........rabbım cumlemıze kolaylık versın
e;muallim nasilsin canim gorusemiyoruz gene kayipsin ha
canım aklım sende ya...........sonuç ne...........ne zaman .........ay ınşş sende kal hamış ınş.....................duam senınle

canım nasılsın...............en cokda senın hamış olmanı ıstıyorum...........sen benım bu klupte ılk gozağrım olanlkardansın..........bırısı de kuka...........ınş rabbım mahcup etmesın senı ve kukayı ınşşşşşş sevındırsın canım...............dua ıle

bu topıktekı hamışler........................................
mamba
elmuallım
gulencık
toprak
senay
burge
zummın................
rabbım tamamına erdırsın.............................

Maşallah allah nazarlardan saklasın...Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...Tüm isteyen kardeşlerimizin de tez zamanda hamiş haberlerini de almayı nasip etsin rabbim...

Back
X