- Konu Sahibi el-muallim
- #5.581
renklı canım kac haftadasın tam olarak...............................bence erken ben umutluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazcım geçmiş olsun canım, inşallah bişey olmayacak, ama dikkat et kendine, dinlen, yorma hiç kendini.... geçecek hepsi bunların....
herkese hayırlı sahurlar tutanlar bıze bol bol dua etsın...................kardesın kardese yaptıgı dua en makbul olanıdır....melekler amın derler sanada ıkı katı der dua ederler................ınşşşşşşşş rabbım amın dıyen dıllerı boş cevırme...............herseyın en hayırlısını en guzelını makbul eyle sıkıntısız rahat hamışlıkler ver bebışlerımızı koklamayı sevmeyı nasıp eyle...............tum ısteyenlere ver ya ılahı.......................amın.....................................
gunaydın kıslar dun bebegımın kalp atısını gordum duyamadım ama doktorum karından bakıldıgı ıcın dedi 105 atıyordu mınık yavrumun kalbi bebegıde gordum minicikti ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN AMA AKSAM GECEYI ACILDE GECIRDIM BAŞ AGRISI MIGDE BULANTISI ÇOK KOTUYDUM SERUM LA AGRI KESICI YAPTILAR AMA KORKTUM IHSALLAH BEBEGIME BIRSEY OLMAZ HALA DEVAM EDIYOR BAS AGRIM NAPICAM BILMIYORUM
saol şenaycım ıhsallah canım
sabahtan berı yatıyorum mıgde bulantısı gercekten cok zor kımseye yasatmasın ALLAHIM
naz canım benim çook geçmiş olsun...bu mübarek ayda RABBİM inşallah sorunsuz bir hamilelik nasip eder..canım şuan nasılsın ..geçtimi başagrın..RABBİM inşallahhhh şifasını verir..:Saruboceq:
Kız naz, ben şikayet ederken bulantılardan, sen tedavideydin, yeterki olsun ben razıyım demiştin hatırlıyormusun..... Yavaş yavaş azalcak veya alışcaksın.... Ben daha iyiyim bugünlerde, öğreniyorsun onlarla başetmeyi, neyi ne zaman yiyeceğini, neyi yemeyeceğini.... Geççek canım, yeterki sonu hayırlı olsun....
yok mualim ablacım yaparlar sen küçükken öğret ki büyüyünce onlar sana trip yapmasın demi:)
nazcım ii tansiyon yoksa genel bi durumdur hamilelikle ilgili yani bünye henüz alışmamıştır ondan canjım inş geçer
herkese hayırlı akşamlar diliyorum
saol canım benım çok tsk ederimmm
mıgde bulantım devam edıyor ama katlanıcaz artık napalım