Tp Bebek ve Akupunktur

Nazcım geçmiş olsun canım, inşallah bişey olmayacak, ama dikkat et kendine, dinlen, yorma hiç kendini.... geçecek hepsi bunların....

Muallimcim çok sevindim ya, oğluşunun isteği olmuş bak, en azından 2 si kız.... diğerinin cinsiyeti ne acaba..... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Benimde baş ağrım 1-2 haftadır var, arada kesiliyor ama hafif hafif hep var.... Çok sıcaklarda sabahları saçım nemli çıkıyordum evden, işyerim yakın zaten, klima çarpıyor sanıyordum, ama kurutuyorum artık, yine de var... Hamilelikten öylemi, onu bilmiyordum.....

slm kk nın datlu karuları
serapcım hadi hayırlı olsun canım akun benim imkanım yok gitmeye canım inş faydasını görürsün bende follibol a devam ediyom guatrım var onun ilacını içiyom bi prl yükseliyo benim onun ilacını içiyom yumurtalar için bişey kullanmıyom sadece incir reçelim var onu yiyom ya senin yaşıda unuttum sen yaştan dolayımı yumurtalar için geliştirici ilaç kullanıyon canım bende yelülde tahlil ve histereskopi yaptırıcam inş bide sen rahim filmi çektirdinmi?
nazcım geçmiş olsu n canım yaa dikkat et kendine tansiyon düşüklüğü felan varsa onu düzeltmeye çalış canım
renkli1 cim canım allah büyük inş kalbi atar canım belkide erken olduğu için duyulmamıştır isyan etme rabbim büyük canım
mualim ablacım senin kızlar geliyo desene hadi maşallah evde iş yappmana gerek kalmayacak ohh rahat edersin işte..

senaycım sagol canım ınşşşşşşşşşşşşş senınkılerıde öiğrencez................haftaya serkaj yapılcak ınş ıyı gever................

herkese hayırlı sahurlar tutanlar bıze bol bol dua etsın...................kardesın kardese yaptıgı dua en makbul olanıdır....melekler amın derler sanada ıkı katı der dua ederler................ınşşşşşşşş rabbım amın dıyen dıllerı boş cevırme...............herseyın en hayırlısını en guzelını makbul eyle sıkıntısız rahat hamışlıkler ver bebışlerımızı koklamayı sevmeyı nasıp eyle...............tum ısteyenlere ver ya ılahı.......................amın.....................................

canım benim her namazımda inanki dualarımdasınız ..RABBİM diyorum...hamiş olan arkadaşlaırıza saglıklı bebişler nasip et...canım benim 2 si kızmış inşalllah öbürde erkektir ..ama en önemlisi RABBİM hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin..bu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine anne olmak isteyen herkezin muradını vermesini nasip etsin...:Saruboceq::1hug:

gunaydın kıslar dun bebegımın kalp atısını gordum duyamadım ama doktorum karından bakıldıgı ıcın dedi 105 atıyordu mınık yavrumun kalbi bebegıde gordum minicikti ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN AMA AKSAM GECEYI ACILDE GECIRDIM BAŞ AGRISI MIGDE BULANTISI ÇOK KOTUYDUM SERUM LA AGRI KESICI YAPTILAR AMA KORKTUM IHSALLAH BEBEGIME BIRSEY OLMAZ HALA DEVAM EDIYOR BAS AGRIM NAPICAM BILMIYORUM

naz canım benim çook geçmiş olsun...bu mübarek ayda RABBİM inşallah sorunsuz bir hamilelik nasip eder..canım şuan nasılsın ..geçtimi başagrın..RABBİM inşallahhhh şifasını verir..:Saruboceq:

amın camın.....................amın .................ınşşşşşşşşşş.................rabbım cumlemızı sevındırsın................

yok mualim ablacım yaparlar sen küçükken öğret ki büyüyünce onlar sana trip yapmasın demi:)
nazcım ii tansiyon yoksa genel bi durumdur hamilelikle ilgili yani bünye henüz alışmamıştır ondan canjım inş geçer
herkese hayırlı akşamlar diliyorum

saol şenaycım ıhsallah canım
sabahtan berı yatıyorum mıgde bulantısı gercekten cok zor kımseye yasatmasın ALLAHIM

Kız naz, ben şikayet ederken bulantılardan, sen tedavideydin, yeterki olsun ben razıyım demiştin hatırlıyormusun..... Yavaş yavaş azalcak veya alışcaksın.... Ben daha iyiyim bugünlerde, öğreniyorsun onlarla başetmeyi, neyi ne zaman yiyeceğini, neyi yemeyeceğini.... Geççek canım, yeterki sonu hayırlı olsun....

naz canım benim çook geçmiş olsun...bu mübarek ayda RABBİM inşallah sorunsuz bir hamilelik nasip eder..canım şuan nasılsın ..geçtimi başagrın..RABBİM inşallahhhh şifasını verir..:Saruboceq:

saol canım benım çok tsk ederimmm
mıgde bulantım devam edıyor ama katlanıcaz artık napalım

Kız naz, ben şikayet ederken bulantılardan, sen tedavideydin, yeterki olsun ben razıyım demiştin hatırlıyormusun..... Yavaş yavaş azalcak veya alışcaksın.... Ben daha iyiyim bugünlerde, öğreniyorsun onlarla başetmeyi, neyi ne zaman yiyeceğini, neyi yemeyeceğini.... Geççek canım, yeterki sonu hayırlı olsun....

evet canım haklısın hepımız dedık yeterkı gelsınler katlanırız:))
evet canım osaglıklı olsunda katlanıcaz napalımopuyorumnanaktan

muallim, toprak, gülen siz tecrubelisiniz size sorcam, benim şimdiye kadar Allaha Şükür kanamam filan olmadı biliyorsunuz, bu sabah çamaşırımda açık kahve gibi, kına rengimi desem, kiremit rengimi desem öyle bir lekelenme vardı, sabah yoktu işe gelince saat 10:30 gibi farkettim. Ama devam etmedi çok şükür, progestan jeli geçen hafta kesmişti doktorum, kalıntıları biteli de 2-3 gün oluyor. Biraz endişelendim ama devam etmedi diye doktoru da aramadım, sorun yoktur dimi?

şenaycım aynı leke bende 3 4 gun oldu çok korktum dun doktorum dusuk tehlıkesı atlatmısın dedi korkma dedi yat dınlen bol bol dedi kırmızı gelmedıgı surece kotu bırsey olmaz dedi

saol canım benım çok tsk ederimmm
mıgde bulantım devam edıyor ama katlanıcaz artık napalım

dimi nazcımm gülü seven dikenine katlanır..inşalllah mide bulantında geçer bir kaç güne..nazcım doktoruna sordun mu mide bulantısına karşın ne yapmak lazım diye..

Back
X