Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın güzel anne adayları ve yakında anne adayı olacaklar...Şenaycım 11-12. haftalarda da benim kasıkarım ve karnım çok ağrıyordu, bunlar rahim büyüdüğü için çok normalmiş ama şimdi geçti.O yüzden endişelenme...Denizin opusu ne zaman olacak acaba?

Günaydın arkadaşlar.....
muallim, toprak, gülen çok teşekkür ederim... içimi rahatlattınız..... 3 gün önce kontroldeydim, herşey yolunda çok şükür ama insan hep bi endişe içinde.....

herkese selamlar.......

evet ya tedavıdekıler tarıhlerını sölesın de bılelım...................merak edıyozzzzzzzzzzz...................toprak senınkı bellı olmadımı ya....................ne zaman gıdıyon dra

kızlar kontrolden geldim moralim daha iyi. yumurtalar yavaş büyüyor ama önemli olan tedaviye cevap vermeleri dedi doktorum. sağda 13,5-12,5-12 mm solda 11,5-11-10,5 mm olmuş yumurtalarım. perş büyük olasılık toplama günüm. tabii daha belli olmaz ama bu sayı ile 2. gün transferi mi düşünüyorsunuz dedim. büyük olasılık 3. gün olur dedi. ay inşallah hayırlısı. aklıma hep gülencim geliyor nasıl da 5. gün transferi olsa diye takmıştı. ben de 2-3 yumurta sağlıkla 3. güne varsın çok istiyorum. el-muallim sana da kaliteyi arttırmak için femara hap vermiş miydi? Toprak kullanmış. inşallah onun da katkısı olacaktır bu sefer daha kaliteli yumurtalarım olacaktır. :Saruboceq:

oooooooo super ınş ..............yok ben femara kullanmadım ek bısey almadım .........guzekl buyuyo hadı ınşşşşşşşşş rabbım ol der ....................3. gun de ıyı................yetrkı tutsun..............benım pazartesı kontrolum var

oooooooo super ınş ..............yok ben femara kullanmadım ek bısey almadım .........guzekl buyuyo hadı ınşşşşşşşşş rabbım ol der ....................3. gun de ıyı................yetrkı tutsun..............benım pazartesı kontrolum var

inşallah herşey yolundadır. belki 3. nün cinsiyetini de öğrenirsin yerimseniben valla bana 3. gün iyi kalite 2-3 yumurta olsun yeter. inşşş rabbim ol der bu sefer zamanı gelmiştir. yoksa da dayanma gücünü verir inşş.teste bile nasıl gidip sonucu alacağım bilmiyorum. neyse hele bir transfer olsun da herşey sırayla zemuszemus

evet oınş hersey sırayla..........sabır azcık daha.............ama test sonucunu almak gercekten cok mzorrrrrrr kalp dayan mıyooooooooooooo..............ınş guzel olurda cok sevınırızzzzzzzzzzzzzzzz

Denizcim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, maşallah yumoşlarına.....
prş opu olduğuna göre, şimdi takvimden hesapladım. 23 veya 24 eylülde test yapcaksın... ayyy şimdiden heyecanlandım ben.... Hayırlısıyla güzel sonuçlancak herşey canım....
kendine iyi bak, ananas, ananas suyu, kivi filan eve stok yap opu ve transfer sonrası için, gerçi mevsimi mi, manavlarda varmı hiç bilmiyorum.... ben ananasın faydasına inanıyorum, biz elimizden geleni yapalım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak inşallah....

muallimcim hadi hayırlısı, kocaman olmuştur onlar şimdi....
sen hala 15 günde bir mi gidiyorsun....
benim bu defa 1 ay sonrasına randevu verdi, birde doktorun işi varmış, 1 hafta - 10 gün ordan uzadı, taaaaa 10 ekimde gitcem... çok uzun ya..... nasıl dayancam....

Denizcim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, maşallah yumoşlarına.....
prş opu olduğuna göre, şimdi takvimden hesapladım. 23 veya 24 eylülde test yapcaksın... ayyy şimdiden heyecanlandım ben.... Hayırlısıyla güzel sonuçlancak herşey canım....
kendine iyi bak, ananas, ananas suyu, kivi filan eve stok yap opu ve transfer sonrası için, gerçi mevsimi mi, manavlarda varmı hiç bilmiyorum.... ben ananasın faydasına inanıyorum, biz elimizden geleni yapalım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak inşallah....

sağol canım valla ben hesaplamaya korkuyordum. bir tesrlik çıkacak hiçbiri döllenmeyecek falan gibi geliyor.:1no2: benim huysuz koca yemeğe falan yardım etmez. opu günü sebze yemekleri yapacağım. meyve salata bir de ananas alacağım. hergün bir dilim mutlaka. büyük carrefourda yaz kış oluyor ananas ve kivi. kolay hedeften de vazgeçtim,yani 1 bebek istemeyi bıraktım bu kadar uğraşmışken sizin gibi 2-3 tane yapayım diyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::roflol:

senaycım evet onbeste bı cagrıyo o bıle cok gelıyo merak edıyo ınsan bugun sagdakı pıtpıt yapıyo......................ınş buyumuşlerdır tabı............ınş saglıkla sonunu gorelım canım...........

denız hıç olumsuz duçşunme..........zaten hersey olacagına varır...........ıyı duşunelım bız...............ya senın eşin nıye öle ...........bebış olursa sana yardım etmezse ışın zor canım ya....................tum işlerı esım yapıto arada kadın tutuyorum..........esım olmasa cok zor ...............ıns hevese gelır senınkı...........

İnşallah denizcim , bana senin ikizlerin olacak gibi geliyor...İnşallah allah yanıltmaz.Opuya da az kaldı , şimdi heyecanlandım.Ama sen bize ve kendine bence bir söz ver. (seni geçen sefer takip ettim genelde çok umutsuzdun.)Bu sefer kötü şeyler düşünmeyeceksin , aklına hep olacağını getireceksin.Zaten yaşın 40 olsa da bence pek çok tüp bebek deneyene göre çok da artıların var.Örneğin; daha önce hamile kalabilmişsin , bundan önce ki denemen kimyasal gebelik.Yani vücut hamileleiği biliyor , yadırgamıyor.O yüzden inanıyorum bu sefer nazlı bebişlerin gelecek.Ha burada koçişin bence seni transfer ve tedavi esnasında hiç üzmesin , sen bu kadar emek veriyorsun o da biraz daha anlayışlı olsun.Allahım inşallah emeklerini karşılıksız bırakmayacak...Bu arada el muallimcim ben 10 eylül perşembe günü dr. gidiyorum.Dr. bize cinsiyet konusunda meraktan çatlamayalım diye 15 gün sonraya randevu günü verdi.Cinsiyet konusunda dr. emin olmadığı için bir şey söylemek istemedi ama düşündükçe imalarından erkek olacağını ima etmeye çalıştığını anlıyorum.Aman sağlıkla gelsinde bebişim tek istediğim bu...

denız hıç olumsuz duçşunme..........zaten hersey olacagına varır...........ıyı duşunelım bız...............ya senın eşin nıye öle ...........bebış olursa sana yardım etmezse ışın zor canım ya....................tum işlerı esım yapıto arada kadın tutuyorum..........esım olmasa cok zor ...............ıns hevese gelır senınkı...........

valla en sonunda olacağa bak. kocayı atıp kadın tutacağım yerine herhalde. hem sinir bozmaz hem yardımcı olur delikafaduldenbu arada benimki 2 yıldan sonra beni dinledi dr a gitti test yaptırdı ve bugün ömür boyu şeker ve kolestrol hastası olduğunu öğrendi. oruç falan tutamaz pek benimki. sigaradan ve içi ezildiği için dayanamadığını sanıyordu meğer şekerdenmiş. dr ilaçlar ve diet verdi. ay şeker sinir yapar derler. inşş birkaç hafta diyet ve ilaçla değerler azcık düzelirse belki ani öfkesi falan da geçer. olmadı napiyim ben böyle çürük kocayı değil mi? :roflol:

Son düzenleme:
ıyiyiz el muallimcim , birbirimize çok alıştık bebişimle.Onun varlığı beni çok mutlu ediyor.Allahıma hep şükrediyorum.Sanırım artık annelik hormonu iyicene salgılanmaya başladı...Bu arda göbekte iyicene çıkmaya başladı...Senin nasıl gidiyor hamilelik?Sen hangi gün dr. gideceksin?Bu arada bizim kızlar ramazandan sonra mı tedaviye başlayacaklar acaba.Hadi kızlar bir an önce tedaviye başlayın , allahın izniyle bir an önce bebişlere kavuşun...

İnşallah denizcim , bana senin ikizlerin olacak gibi geliyor...İnşallah allah yanıltmaz.Opuya da az kaldı , şimdi heyecanlandım.Ama sen bize ve kendine bence bir söz ver. (seni geçen sefer takip ettim genelde çok umutsuzdun.)Bu sefer kötü şeyler düşünmeyeceksin , aklına hep olacağını getireceksin.Zaten yaşın 40 olsa da bence pek çok tüp bebek deneyene göre çok da artıların var.Örneğin; daha önce hamile kalabilmişsin , bundan önce ki denemen kimyasal gebelik.Yani vücut hamileleiği biliyor , yadırgamıyor.O yüzden inanıyorum bu sefer nazlı bebişlerin gelecek.Ha burada koçişin bence seni transfer ve tedavi esnasında hiç üzmesin , sen bu kadar emek veriyorsun o da biraz daha anlayışlı olsun.Allahım inşallah emeklerini karşılıksız bırakmayacak...Bu arada el muallimcim ben 10 eylül perşembe günü dr. gidiyorum.Dr. bize cinsiyet konusunda meraktan çatlamayalım diye 15 gün sonraya randevu günü verdi.Cinsiyet konusunda dr. emin olmadığı için bir şey söylemek istemedi ama düşündükçe imalarından erkek olacağını ima etmeye çalıştığını anlıyorum.Aman sağlıkla gelsinde bebişim tek istediğim bu...

inşallah sağlıkla gelir kız erkek farketmez. senin henüz vaktin var bir süre sonra geçiktirmeden 2. bebeği denersin. hem stres olmayacağı için 2. daha kolay olur. canım ben 42,5 yaşındayım. ama şükür en büyük artım kolay hamile kalabilmem. kaç kadın 39 yaşında kazayla hamile kalmayı başarabiliyor? sonra 41 yaşında da hamile kaldım ama kullandığım ilaçlar nedeniyle olmadı. bunun da nedeni kocamdır :oklava: 2 ay önce mükemmel 10 tane yumurtam vardı. bu ay şükür 6 tane gelişiyor. yani yaşıma göre genetik olarak çok şanslıyım. doktorlar yaşıtlarıma göre daha fazla şans veriyor. ben de bu sefer çok çalıştım. kürler vitaminler 8-10 seans olmasa da aku 4 kilo verdim. valla hala geçen sefer çok dikkat etmediğim için mi olmadı diye düşünüyorum. bu sefer çok izin alamayacağım ama 3-4 gün evde yatacağım. işe de servis-arabayla gidip geleceğim ve zaten masa başı kalkma oturma yok. bol dinleneceğim. rabbim yanıltmasın bu sefer bana da mutlaka olcak gibi gliyor inşşş :dance:

ınşşşşşşşş canım ınş olacak...............kocan senı uzmesın yada sen sakın onu takma.........bu kadar ugrasdan sonra takma onu................

toprak hadı hayorlısı oğlan da ols fark etmez nasılsa gulende sende ıkı yıl sonra yenoıden kolları sıvıcanız.......................ben pazartesı gıdıcem ınş serkaj old ya kontrole gıdıcem ınş hersey ıyı gıder .............

Back
X