Tp Bebek ve Akupunktur

burdayımmmm. 4 gün önce 90 idi ya değerim. hani en az 360 olması gerekiyordu. 665 olmuş :dance: ay hamile miyim şimdi ben :teytey:delikafadulden:asigim:sositososito:emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

yaaaaaaaaaaa denizzzzzzzzz aglattınnn beniii yaaaa o kadar mutlu oldum kiii anlatamam allah ım sana saglıkla dünyaya getirmeni de nasip etsin inşş ve bizlerede nasip etsin aminn..

şimdide halay çekemmm ohhh yandannn yandannn kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :dance: :teytey::teytey:

burdayımmmm. 4 gün önce 90 idi ya değerim. hani en az 360 olması gerekiyordu. 665 olmuş :dance: ay hamile miyim şimdi ben :teytey:delikafadulden:asigim:sositososito:emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

OOOOOOOO maasallah denizcim maasallahhhhh cok sevindimya inan kardesim dun gece kuran okuyup sana cok dua ettim ne guzel habrrr ALLAHIM O MUTLULGU BIZEDE YASAT MEVLAM TEZ GUNLERDE NE OLUR ALLAHIMMMMM hayirlisiyla kucaginada alirsin inseallahhhhhhha.s.:CüvCüv::emir_bebek:kaydirigubbakcemile5

Günaydın Herkese......

KIZ DENİZ... BU SONUÇ NE BÖYLE, MAŞALLAH MAŞALLLAH, NAZARLAR DEĞMESİN...... ÇOK MUTLU OLDUM YA.......

tebrik ederim deniz...Allah hayirlisiyla görmeni de naisp etsin

şimdide halay çekemmm ohhh yandannn yandannn kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :dance: :teytey::teytey:

OOOOOOOO maasallah denizcim maasallahhhhh cok sevindimya inan kardesim dun gece kuran okuyup sana cok dua ettim ne guzel habrrr ALLAHIM O MUTLULGU BIZEDE YASAT MEVLAM TEZ GUNLERDE NE OLUR ALLAHIMMMMM hayirlisiyla kucaginada alirsin inseallahhhhhhha.s.:CüvCüv::emir_bebek:kaydirigubbakcemile5

sağolun kızlar hepiniz. inşallah sırada gokce serappy bulut nil ve digerleri var :Saruboceq: inşallah sağlıkla devam eder. inşallah sağlıkla devam ederse de bu başlıkta en yaşlı hamile ünvanını el muallimin elinden alıyorum kaydirigubbakcemile ama o tabi 3 kızı ile kızıp bu duruma gelip bizi dövebilir kaydirigubbakcemile3

Denizcim canım benim çoooooook sevindim , rabbim bebeişini kucağına almayı da nasip etsin...Sırada kimin güzel haberini alacağız bakim?

Denizcim senin kac yumurtan olmustu? ve kacinci gun transfer oldu blastosismiydi?keske blastosiste gidebilsem dr lar o durumda tutunma sansinin yuksek oldugunu soyluyorlar benim kiknci veya 3. gun olmustu taranfer sonucta mevlam ol diyecekya iste olasiliklar Kizlar bu rahmin tutmasi icin ne yapmak lazim:uhm:ozel bi sey yapmismiydinizşutarafagitti

slm kızlar
denizcim hayırlı olsun seni takip ediyordum ama ben zaten değerlerinden emindim hamile olduğuna darısı bizlere inşşş tüm hamişler hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına bizlerde hamiş haberi alırız inşşş

Denizcim canım benim çoooooook sevindim , rabbim bebeişini kucağına almayı da nasip etsin...Sırada kimin güzel haberini alacağız bakim?

TOPRAKCIM SIRADA BIZLER VARIZ inseallah bizimde guzel haberlerimizi alirsiniz ne diyeyim bilmiyorum nasip kismet rabbim hayirli salih evlat versin insellahhh hepimize:emir_bebek::emir_bebek:

canım sağol. artık hamilelikte de önde gidenler olarak yardımcı olursunuz yerimseniben

Denizcim senin kac yumurtan olmustu? ve kacinci gun transfer oldu blastosismiydi?keske blastosiste gidebilsem dr lar o durumda tutunma sansinin yuksek oldugunu soyluyorlar benim kiknci veya 3. gun olmustu taranfer sonucta mevlam ol diyecekya iste olasiliklar Kizlar bu rahmin tutmasi icin ne yapmak lazim:uhm:ozel bi sey yapmismiydinizşutarafagitti
bende 6 gelişti. zor ve uzun sürdü yavaş geliştiler. 4 tanesi döllendi. dr 1 tanesi süper 1 tanesi onun az altı 1 i azx altı ve sonuncuda en alt dedi. başla hücre sayısı ve kalite sormadım. 3. gün transferiydi. tutunma için dha daha önceden başlayıp içmiştim seven seasp plus omega içtim. 3 ay çörekotu-bal polen arısütü yedim. arada kuru inciri zeytinyağında bekleyip yedim. ama sanırım en etkilisi doktorum belki kaliteyi arttırır diye 5-10. günler verdiği femera tablet ve embriyolog oldu. gerçekten faruk bey çok iyi bir dr ama medicana çamlıcanın embriyologu ve labaratuarı da iyi. haa 5 seans mı ne akupunktura gittim ama benim akucu etkisi kilo vermede oldugu gibi yuzde 30 dur falan demişti. bir de tabii 2. tüpten önce rahimde bazı doktorların histeroskopiye gerek yok dedikleri bir miktar yapışıklık çıkmıştı. bu dr 2 ay önce histeroskopi yapmıştı rahim temizdi. inşallah sağlıklı gelişir. inşallah seninki de fazla bekletmez gelir

slm kızlar
denizcim hayırlı olsun seni takip ediyordum ama ben zaten değerlerinden emindim hamile olduğuna darısı bizlere inşşş tüm hamişler hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına bizlerde hamiş haberi alırız inşşş

inşallah canım tüm hamileler sağlıkla kucaklarına alsınlar ve dileyen tüm arkadaşlar da biran önce hamile kalsınlar :Saruboceq:

Denizciğim tebrik ederim
uzun zamandır bu siteye girmrmiştim.
açar açmaz görünce sevindim. Bu topik çok uğurlu sanırım..3-4 ay önceki tüp bebek denemem sırasında bu topiğe sık sık bakardım.. Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin

ınş kızlar rabbım hamışlerı tamamına erdırsın.................tedavıye gıreceklerede guzel sonuçlar versın ınş.............denız sımdı heyecan daha baska dımı ...........kalp atışı kese gorme heyecanı onbesgun sonra gıdersın ınş..........belkı bı gun rastlaşırız...................

ınş kızlar rabbım hamışlerı tamamına erdırsın.................tedavıye gıreceklerede guzel sonuçlar versın ınş.............denız sımdı heyecan daha baska dımı ...........kalp atışı kese gorme heyecanı onbesgun sonra gıdersın ınş..........belkı bı gun rastlaşırız...................

muallimcin senin tedavin uzunmu yoksa kisa protokolmuydu benim bu seferki protokol 5 gun gonophene hap daha sonra ignelere baslicaz dedi dr farkli bir tedavi geldi bana yumurta rezervi az kadinlarda uyguluyoruz dedi kafamçokkarıştı inseallah hayirlisi olur yasin genc dedi ama bakalim bal corek otu tarcin karisimini ne kadar sure yaptiniz ben her aksam hayit tohumu iciyorum inseallah faydasi oluropuyorumnanaktan

benım kısa ıdı.............dr ne derse yap ınş hersey ıyı olur..............adetın ıkıncı gunu yum toplanana kadar her sabah bal corekotu tarcın yedım .............onuda yap ınş senıde hamış goruruz ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım. en önemlisi sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak. 38 yaş üstündekiler başlığında da 2 tane daha deniz vardı(denizkarayur ve rüzgardeniz) ben de 3. deniz olayım diyordum. oldu
inşallah burada da hamile 2 bulut oluruz :Saruboceq:

ayyyy canım ayğzından bal damlıyor sanki... inşallah 2 bulut beraber hamiş haberlerimizi yazarız....ne olursun canım bol bol dua et bizler için....rabbim sen bizlerede en kısa zamanda tattır bu güzel duyguları rabbimmmmmmmmmm....aminnnnnnn.....

denizcim inanki çooook sevindim canım... tebrik ederim...RABBıM hayırlı rahat hamilelikler nasip eylesin..... inşallaahhhh darısıda bizim başımıza ...deniz eminimki seninki çogul gebelik.....

Denizcim tabi ki yardımcı oluruz , bana tek hamilelik gibi geliyor denizin ki..Bu topik cidden de çok uğurlu allah nazardan saklasın...

Back
X