Tp Bebek ve Akupunktur

tporak senay nasıul gıdıyooo buyutun gobeklerı...........ıçındekıler cok kıymetlı.........................burgenınkı ne acaba............kızlar baskın senay senınkıler kesın kızmı .................ınş tamamına erelım ınşşşşşşşşşşşşşş

kız gulen battanıye nasıl gıdıyooooooooooo modelını cek yolla..................senın pasa kıymetlı tek oğlan galıba...........ama zummınde var onunkı de oğlan gıbı

saol senaycım rabbim sizlere bebğinizi kucaklamayı nasip etsin bzlerede inş hem hamiş olmayı hemde kucağımıza almayı nasip etsin inşşşşş....
mualliimim saol canım inşş rabbim hayırlısı ile bizlerede nasip eder

El muallimcim iyi gidiyorda bu göbek çok büyümedi gibi geliyor bana ama daha erken galiba.gerçi daha yeni yolu yarılıyoruz ...Benim de annem sağolsun battaniyeye başlamış , biraz örsün yollayayım modelni.Benim ailemin ilk torunu olacak inşallah benim bebiş o yüzden çok heyecanlılar...Her gün 100 defa pompiş(kızıma pompiş diyorlar) nasıl diye soruyorlar...O yüzden sanırım bu gidişle epey bir el örgüsü cicisi olacak...C.tesi günü annemle Eminönüne gidelim diyoruz battaniye felen bakayım diyorum, Seranesin listesine de yavaş yavaş başlayayım ancak biter...
Gökçecim inşallah o güzel günler yakında,Denizcim ayağını sürüyecek sizde ardından sırayla güzel haberleri alacaksınız...

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
muallimcim benim cinsiyetleri öğrenmeme 1 hafta kaldı, gelecek hafta c.tesi gitcem... ama bana ikiside kız gibi geliyor, hayırlısı bakalım....
gülen-toprak oh oh... cinsiyetleri öğrendiler ciciler örülmeye başladı... Bizim köydekilerde sabırsızlıkla cinsiyetleri bekliyorlar, bişeyler örmek için, en çok da teyzemin kızı hevesli...
denizcim 1 gün kaldı, yarın erkenmi yaptırcaksın testi....

Bu arada benim kızların 2 tane örgü hırkası hazır, 3-5 ay önce dolapta buldum, benim ve kardeşimin bebekliklerinden kalma , annem saklamış, çok ciciler.... Sevmiştim onları, benim bebilerim ne zaman giyecekler bunları diye, Allah büyük, yolda geliyorlar inşallah giyecekler.....

Günaydın kızlar herkese

ooooo bakıyorum kıyafet ciciler felan oh oh kıskandırmayın bizi, maşalah hepinizde iyisiniz çok sevindim
yarında denizin güzel heberini alırsak tam bir şenlik yaparız.
darısıda arkadan sırayla gelen bizlere olsunnnnn:Saruboceq:

günaydın güzel hatunlarr gününüz hayırlı geçsin inşşşş
toprakcım saolasın yaa inş arkadanızdan bizlerde hamileyim die yazarız hayırlısı ile yaa
serapcım sen nasılsın kız adet tarihlerimiz yaklaşık senle dimi 5 ekim gibi benim olur galiba heyecan olmaya başladı bende ..

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
muallimcim benim cinsiyetleri öğrenmeme 1 hafta kaldı, gelecek hafta c.tesi gitcem... ama bana ikiside kız gibi geliyor, hayırlısı bakalım....
gülen-toprak oh oh... cinsiyetleri öğrendiler ciciler örülmeye başladı... Bizim köydekilerde sabırsızlıkla cinsiyetleri bekliyorlar, bişeyler örmek için, en çok da teyzemin kızı hevesli...
denizcim 1 gün kaldı, yarın erkenmi yaptırcaksın testi....

ayy bide denizimin güzel haberi alsaydık valla bende halay başı olacam inşş yarın halay çekicezz

kızlar evet 1 gün kaldı. bugüne kadar rahattım azcık bugün yine geldiler. yine belirtileri dinlemeye göğsüm çok az ağrıyor, kasık ve bel arada gelip ağrıyıp yokoluyor, böyle olmaz kesin değer negatif çıkacak diye düşünmeye başladım. offf kendimi işe vereyim de geçsin biraz. akşam nasıl geçer bilmem. sabah 730 gibi kan verip işe geleceğim bu sefer. işe fakslatacağım sonucu. inşallah burada ağlama kırizine falan girmem. rabbim hayırlısını versin. sonucu bir türlü 2 katı artmayıp kese gözükene veya keseden ümidi kesene kadar 2 günde bir kan verenler var. inşallah onlardan olmam :Saruboceq:en zoru bu beklemek. rabbim hayırlı sonuçlar versin :Saruboceq:

gunaydın ...............
toprakcım senın tek ya ancak cıkıcak gobek merak etme bıde az kılon varsa belı etmıyodur bu ayın sonunda once gobuşun gıdecek...........evet yavasca basla hazırlıklara ınş 33 34 lerde cantanızı hazırlarsınız buyuk alışverıs yaparsınız ılk torun ha cok sanslı olcak senın kız ınş..........benımkılerde onbes yılın ardından ınş cok beklenıyo ............
senaycım senın ıkız sende bende ınş 28 den sonra baslıcaz hazırlıklara cantamızı da hazırlar koyarız..............ınş kız olurlar cunku beraber buyurler cok tatlı olur............gıyerler ınş annelerı o orgulerı.........benımde rahmetlı annem eskıden almanyaya gıtmış ordan bebe battanıyesı almış sonra herbırımıze bırer bebe patığı ormıuştu guzel ellerıyle evlenınce cok ıstedım ınş gıydırırım bebışıme dıye kısmet oldu üç sene sonra oluşuma sardım battanıyeyı gıydr patlerı hala duruyolar malı cok guzel harıka kac yıl gecmış olmasına ragmen...........esyanın omru kafdar bıde degol ınsan omru...............
gulen zaten hamarat baslamıs battanıyeye ben orgu severım oluma cok yaptım ışte orerdım ders aralarerı.............ama sımdı tedırgınlık varya baslamıyorum ınş 26yı gecım rahatlıcam..............
denız ınş hamışsın ınşşşşşşş ben hep öle dusundum rabbım verecekk ınş sonra sırayla serapıy gokce pınk .................varmıydı baska ha bıde bulut .............ınş rabbım bu kervana katsın sızı bızımkıler kıs bebısı ınş sızınkılerde yaz bebısı olucak..............sene sonunna gelse bıle ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş kısmet sızıde bulucak.........rabbım guzel gunler versın yuvalarımızı hep mutlu etsın cuvıl cuvıl seslerle doldursun ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

elmuallim canim bu ara cok gorusemedik seninlede
nasilsin
bebekler nasillar canim
cinsiyetleri neydi peki takip edemedim
insallah sag salim bugunlerde gececek

canım ası..............cok sagol ıyıyım şukur ınş sonunada gıderım üç kız .............ınş darısı sana..............aymese .............ve tum arkadaslara...........tedavın ne zaman ınş hayırlı olacak moralını hıç bozma............nazlı bızım bebışler ama annelerı de bı o kadar ınançlı ve ınatcı...................

Allhin rahmet ve merhameti uzerimize olsun inseallahhhh nsilsiniz iyisiniz inseallah ne guzel ya battaniyeler ciciler ALLAHIM HAYIRSLISIYLA BEBEKLERIMIZIN DUNYAYA GELMESINI VE BIZLEREDE NASIP EYLESIN INSEALLAHHH canlarim Kizlr ben bu arada ruyalarimda hep bebek gormeye basladim test yapiyorum ikiz bebekler goruyorum tedavimde yaklasiyor ister istemez dusunuyorum stres yapmamaya gayret ediyorum gunum gelsede gitsem diyorum ama icimde anlayamadigim bir korku var yaaaaaaaaaaa tutmassaaaaaaaaaaaa yumurtam olmasaaaaaaaaa rabbim sen buyuk ALLAHIM BIZLERE GUC KUVVET VER MEVLAM SIZDEDE boyle endiseler olmustur ama 7. migro olunca gep olumsuzluk yasadigim icin sanirim

nıl o endıse olucak mutlaka..........ama sen hep guzel dusun........rabbım sevındırsın ınş bu kez ınşşşşşşşşşşş...........................bı tanıdıgın ablası sekızıncıde basardı.........bunun vaktını kımse bılemez ............ınş rabbım bu yılı bereketlı eylesın............bol dua

nıl o endıse olucak mutlaka..........ama sen hep guzel dusun........rabbım sevındırsın ınş bu kez ınşşşşşşşşşşş...........................bı tanıdıgın ablası sekızıncıde basardı.........bunun vaktını kımse bılemez ............ınş rabbım bu yılı bereketlı eylesın............bol dua

Inseallah canim ya cok korkuyorum oncekilerde boyle korkum yoktu birde boyle istegim yoktu en buyuk destegim esim zaten ALLAH RAZI OLSUN su endisem ve korkum bir gitse EL-MUALLIMCIM benim icin cok zor olacak buradan oraya gerci kalacak yerim var ama insanin kendi evi gibi olmuyor ALLAHIM BIR EVLAT SAHIBI OLABILMEK ICIN HERSEYE katlaniyorum inseallah bu son olur ne olur dua edin kardesim bugun cok duygulasim icimden aglamak geliyor sulu gozlu bisey oldumsenağlamaturkbayragi

Canım nil, Allah sabırlar versin inşallah..... Ama sen inan öncelikle, tabiiki bu kadar olumsuzluktan sonra ister istemez böyle düşünüyorsun.... Ama inşallah bu defa Allah istediğini verecek canım, bol bol dua, elimizden başka bişey gelmez....

canım ya...................ınş ıyı olucak ınş.........sabrını katkat versın rabbım............sen sımdı yurtdışındamısın nerdesın tedavı ıçın ıst mı gelıcen nerde kalıcan..............evet zor baska yerde kalmak ne olursa ols kendı evı ınsanın ama ınş azcık da sabret ................rabbım yar ve yard ols...........cok zor tedavıler ınsanı yıpratuıyo..............rahatcacık hamılş olanlaruıı kıskanmışımdır............bunada cok şukur .............canım uzme kendını sakın tedavıye baslıyosun cok rahat olmaya calış ınşşşşşşşşşş

Back
X