Tp Bebek ve Akupunktur

Merhaba kızlar...Nilcim çok geçmiş olsun arkadaşım,korkuları bu sefer evde bırakta gel , inşallah bu sefer Almanya ya minnoşlarınla birlikte döneceksin...Bir de şu çörek otu bal tarçın karanfil karışımından yemeye başla bence yumurta kalitesini arttırıyormuş...Tedavi boyunca stres yapma rahat ol 1 kaç seansta olsa akupunktura git...ınşallah bu sefer umuduna kavuşucaksın...Dualarımız seninle...Şenaycım ya ben çalışabildiğim kadarıyla çalışayım istiyorum , kendi işim olduğu için başında bulunmam yada evden idare etmem gerekiyor , çalışanlarıda yönlendirmem gerekiyor...

Bir de şenaycım dr. bana 12. haftada demir ilacı ve omega 3 vermişti değerlerim normal çıkmasına rağmen.ıleride kansızlık yaşamayalım diye şimdiden önlem alalım demişti.Sen bir de ikiz taşıyorsun istersen bir dr. hatırlat senin daha bir ihtiyacın var demire...

Merhaba kızlar...Nilcim çok geçmiş olsun arkadaşım,korkuları bu sefer evde bırakta gel , inşallah bu sefer Almanya ya minnoşlarınla birlikte döneceksin...Bir de şu çörek otu bal tarçın karanfil karışımından yemeye başla bence yumurta kalitesini arttırıyormuş...Tedavi boyunca stres yapma rahat ol 1 kaç seansta olsa akupunktura git...İnşallah bu sefer umuduna kavuşucaksın...Dualarımız seninle...Şenaycım ya ben çalışabildiğim kadarıyla çalışayım istiyorum , kendi işim olduğu için başında bulunmam yada evden idare etmem gerekiyor , çalışanlarıda yönlendirmem gerekiyor...

TOPRAKCIM guzel dileklerin icin cok tesekkur...Toprak bal corek otunutarcini yapiyodumda karanfili nasil yapacam karisimin icinemi yoksa nasil olacak yazarsan sevinirim.Canim benim ne gizel yazmissin oyleeeee.Minnoslarimla donerim inseallahhhhh yaaaa ne guzel moral oldun bana bu acili gunumde Allah razi olsun canim.Rabbimde size hayirlisiyla kucaginiza almaya nasip etsin hepimize inseallah
KIZLAR TRANSFERDEN SONRA BEN HEP JEL KULLANDIM IGNENIN DAHA ETKILI OLDUGUNU DUYDUM SIZCE RABBIM INSEALLAH O ASAMALARA GELIRIM turkbayragiturkbayragi:asigim::asigim:

KIZLAR TRANSFERDEN SONRA BEN HEP JEL KULLANDIM IGNENIN DAHA ETKILI OLDUGUNU DUYDUM SIZCE RABBIM INSEALLAH O ASAMALARA GELIRIM turkbayragiturkbayragi:asigim::asigim:

evet canim, igne vucuttan kesinlikle disari cikamadigi icin dozun tamamini aliyor vucut, o yuzden daha etkili oldugu soyleniyor. ben igne kullandim.

iyi sanslar a.s.

tedavıde olanlar
serapıy.....................ınş bu kez muradına erecek ınşşşşşşşş..................bol dua
nıl..........................ınş rabbım son kez olsun bu tedavu kavussun mıs kokulusuna.............bol dua
gokçe.....................ınş kucaklıcak melegını.................bol dua
umutlu olun kızlar ınş rabbım ol der umutlarınız yemyesıl olsun...........rabbım hamışlerı tamamına erdırsın sızede ardımızdan guzel hamışlık versın ınşşşşşşşş............................

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün dr gittim benim yumoşlar büyümüş en büyügü 23 mm olmuş gece çatlatma yapıcam çarşamba 11.3o da da vericem yumoşlarımı hayırlısı ile inşş
NıLCıM çok geçmiş olsun canım rabbim en yakın zamandada melegini göndersin sana inşş canım
serapcım bugün aldın geldin bebiklerini ay inş tutunurlar ve seni bırakmazlar canım inşş
muallimim saol canım rabbim büyük ol derse olur inşş sizlerinde duası ile inş olur sen nasılsın nasıl gidiyo
gülencim maşallah canım bebegin kilo almış dogana kadar inş dahada ii olur büyür canım

TOPRAKCIM guzel dileklerin icin cok tesekkur...Toprak bal corek otunutarcini yapiyodumda karanfili nasil yapacam karisimin icinemi yoksa nasil olacak yazarsan sevinirim.Canim benim ne gizel yazmissin oyleeeee.Minnoslarimla donerim inseallahhhhh yaaaa ne guzel moral oldun bana bu acili gunumde Allah razi olsun canim.Rabbimde size hayirlisiyla kucaginiza almaya nasip etsin hepimize inseallah

Nilcim allah hepimizden razı olsun...Geçmiş yazılarımızı okursan bizde seninle aynı korkuları , endişeleri yaşadık ama aynı zamanda hep rabbime güvendik kendimizi ona teslim ettik , allahta yüzümüzü güldürdü hamile kalmayı nasip etti...İnşallah sırayla sizlerinde hamişlik haberlerini alacağız , rabbim büyük...Karanfili bu karışımın içine koyacaksın , şifa olsun...İğne konusunda ben de mamba gibi biliyorum nerdeyse hepimiz iğne kullandık transferden sonra sen de iğne de ısrar et...

Gökçecim inşallah 13-14 gün sonra hamiş haberlerini alacağız...Ne güzel eski heyecanlar tekrar başladı topiğimizde...

ayy toprakcım amin canım inşş hevesle başladım bakalım rabbim nasip etcekmi vakti gelmişmi die garip oldum allah hayırlısını versin inşş cümlemize sen nasılsın kib canım

gunaydın kızlar.................su su ınşşşşşşşşşş amın canım....................burası hamış dolsun ınşşş

gunaydın kızlar.................su su ınşşşşşşşşşş amın canım....................burası hamış dolsun ınşşş

Amin aminnn muallimcim inseallah sizde hayirlisiyla yavrulariniza kavusursunuz.Bende inseallah iyilesirim iki hafta icinde.Biraz kanamam var.Baya bir zorlandim birde oksuruk oksurdukce ölecem sanki dikisler aciyor.Gececek hepsi zaman herseyin ilaci dualarinizi bekliyoruz..Cabuk iyileseyim daaaaa
Karadeniz kiziyim biraz sabir sabir :emir_bebek::emir_bebek::asigim::asigim:

Merhaba kızlar...Gökçecim ben iyiyim allaha şükür , arada bir sıkıntılar oluyor ama oldukça rahat bir hamilelik geçiriyorum...Ayın 28 de ayrıntılı ultrasonumuz var onu bekliyoruz sabırsızlıkla...

kızlar nasılsınız... hamişler kendinize çok iyi bakın....tedavide olan arkadaşlarımızda inşallah güzel haberler verecekler...burada hep beraber sevineceğiz...

nilcim canım çok geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda toparlanırsın... emin olki bu sıkıntıların ardından güzel günler yakın...

nıl canım ınşşşşşşşş ıyıles bıran once moralınıde yukselt .............karadenız neresınden............ben samsunda dogdum buyudum aılem orda................ınş hersey guzel olcak daaaaaaaa

gokce bulut ınş guzel dualarla basacaksınız...............toprak guzel gececek ultrason.........cd nı de al.........evde ızlersın bol bol..................denız nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz 28 ini.ılk defa bu kadar uzun sürdü kızımızı görmememiz...Normalde nerdeyse 15 güne bir görüyorduk prensesi...Bu sefer 1 ayı geçicek...Sağlıklı olsun da bekleriz diyoruz napalım...Bugün sabah karnımın sağ alt kısmına bıcak saplanması gibi ağrı girdi çıktı , epey korktum...ınşallah bir şey yoktur...

Back
X