Tp Bebek ve Akupunktur

selam herkese hayirli günler...
bebisin durumu masallah iyi...16cm olmus...kipir kipir dolaniyor...ama irkekmi kizmi anlayamadik...bagdas kurmus parmak emiyordu...varsin olsun sagligi yerindeymis...
Allah hepinize güzel güzel haberler almayi nasip etsin....

Cidden de öyle erkenden öğrenmesin avukatlığı , ben hadi neyse de koçişim napar 2 avukatla.:-)) Zümmincim bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim , senin bebişte benim ki gibi nazlı ve utangaç çıktı...

zümmincim gözün aydın canım, iyi haberlerini almışsın bebişinin...

toprakçım işyerinde sıkıntılı günlermi geçiriyorsun, ben işyerinde yoğun ve stresliysem rahat uyku uyuyamam ve sürekli işle ilgili sıkıntılı rüyalar görürüm. inşallah en kısa sürede düzelir canım...

muallimcim sen yakında kontrole gittinmi, sen bizden daha sık gidiyorsun... nasılmış prensesler...

Aslında çok da rahatım işte ama 1-2 aydır sürekli böyle köyü rüyalar görüyorum sanırım yaşadığımız endişeler bize rüya olarak geri dönüyor...Bir de geceleyin bebik uyandrıyor ya bizi rüyalarımızı da hatırlıyoruz...

senaycım ınş yarın gıdıceem................hrem seker yuklemem var bakalım nasıl cıkıcak..............toprak ayrıntılı ultrason karından bakılıyo..............bıraz uzun suruyoooo belı agrıyoo ınsanın ama goruntuler cok guzel..........ben üç tane goruyorum tabıı...............alttakı usttekını tekmelıyoo cok yaramaz olcak galıba ya................ınş bı ay daha gecerse tehlıkem kalmaz hayırlısı...........herkes ıyı ols.................senaycım rahımagzı uzunl mutlaka sor dra............bak ıkız bekleyen ozge dıger adıyla olmuyo............rahımagzında acuıklık olmuş bugun serkaj olucaktı.............bazen dr ların gıozunden kacabılır

toprak bıde cd nı al evde bakarsın babasıyla bız laptopa yukledık babası gelene gıdene gosterıyooo yaaaaaaaaaa ..................ınş kızlar ıyı ılerlıyoruz beraber sevınecez ınş............zunmın masallah bebısıneeeeeee.................kızdır ooooooooo kız ......................bundan böle tek erkek gulenın..........baska erk annelerını almıyooz gayrıııııııııııııııııı...............delikafadulden

toprak bıde cd nı al evde bakarsın babasıyla bız laptopa yukledık babası gelene gıdene gosterıyooo yaaaaaaaaaa ..................ınş kızlar ıyı ılerlıyoruz beraber sevınecez ınş............zunmın masallah bebısıneeeeeee.................kızdır ooooooooo kız ......................bundan böle tek erkek gulenın..........baska erk annelerını almıyooz gayrıııııııııııııııııı...............delikafadulden

nasıl yani ya benimki erkekse :umursamaz:

Cd yi unutmayız inşallah el muallim bizimkilerde çok hevesleniyorlar görelim diye...Bir tek annem gördü torununu , babam ve kardeşlerim çok merak ediyorlar...Sen de inşallah el muallim şu 1 ayıda geçirirsin ondan sonra rahatlayacaksın galiba...Sanırım 28 den sonra bebekleri küvezde yaşatabiliyorlar değil mi?Ay tedavi tedavi diyorduk şimdi yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyor...Heyecanlandım...ınşallah sağlıkla bebiklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz...Bu arada kızlar ayva bebikleri güzelleştiriyor diye bir yazı okudum 2 gündür ayvaya takıldım kaldım...Aslında doğruluk payı yok ama ben yine de test edip onaylamak istiyorum...

denız dusunelımm bı....................hımmmmmmmmmm kız olması gerek yoksa atılırsın buuudannnnnnnnnnnnnn.................delikafadulden..........sen zaten 16 17 haftaları bekleyemezsın catlarsın meraktan ...................neyse duşunuruz bı seyler............nasılsın................uzme bebışı ...........
toprakcım o ayva olayı batılınanc kız avukat olcenn bıde............ama ışın doğrerusu ılk uç ay sanırım olması gerek gec kaldın kızın cıııııııııkınnnnnnnnn olcekkkdelikafadulden.................hersey belırlı aslında artık sekıllendı ...............merak etme ama yersen ye yınede cok yeme ama kabız olursun..............ınş annesı hepsı cok tatlı olucak ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Selam arkadaslar maasallah guzel haberler aliyoruz.Dungece cok kotu oldumyaaaaaaa cok korktum wc de kaldimakannehir baya bir kanamam oldu.Sukur bugun biraz iyiyim sancimda cabasi dikisler acildi zanneddim.Simdi biraz rahatim inseallah 10 gun icinde iyilesir.lab kurdaj oldum boyle acim olmamisti.BAKALIM MEVLA NEYLER EYLERSE GUZEL EYLER duanizi bekliyorummmmm canlarim.

Tüh kaçırdım ilk 3 ayı ama o aralar ayva yoktu...Neyse allah hepsine çirkin şansı versin...Kaderleri , şansları güzel olsun...

Nilcim çok dikkat et kendine...Rabbim bu denemende inşallah 2-3 tane bebiş verirde bu çektiğin sıkıntıları bir bir unutursun...

ınşşşşşşşşş yaaaaaaaa bırının bana arkadas olması gerek.............üçüz dogurun bakımmmmmm................gercı ben hıç üçüz duşunmemıştım ıkız demıştım ama kısmet goze aldık herseyı ınş rabbım tamamında erdırır............hadı nıl gokce serapy.......................ıkız üçüz ınşşşşşşşşş

Ben isterim cok ikiz olmasini.Duami bedduami bilmem ama cok ikiz duasi aldim.Helede fercli babamin duasini cokkkkkkk aldim kizlarrrrr.inseallahhhhhhh
Ha bu arada denizin bebegi oglan
Sanki icime dogduya hayirlisi olsunda
Gelsin tostoslarimiz hele bir iyileseyimde duayla :Saruboceq:

ınşşşşşşşşş yaaaaaaaa bırının bana arkadas olması gerek.............üçüz dogurun bakımmmmmm................gercı ben hıç üçüz duşunmemıştım ıkız demıştım ama kısmet goze aldık herseyı ınş rabbım tamamında erdırır............hadı nıl gokce serapy.......................ıkız üçüz ınşşşşşşşşş

Merhaba :)Hatırladın mı bilmiyorum ama önceden sohbet etmiştik.İlk denemem zamanlarında sende sonuç bekliyordun.Çok sevindim üçüzlerin olacağına.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ınş nılcım.....................beddua degıl duadır ınş baba duası ıse en guzelı..................
meltem hatuırladım canımmmmmmm cok sagol..............sen ne yaptın nasılsın...............

Cd yi unutmayız inşallah el muallim bizimkilerde çok hevesleniyorlar görelim diye...Bir tek annem gördü torununu , babam ve kardeşlerim çok merak ediyorlar...Sen de inşallah el muallim şu 1 ayıda geçirirsin ondan sonra rahatlayacaksın galiba...Sanırım 28 den sonra bebekleri küvezde yaşatabiliyorlar değil mi?Ay tedavi tedavi diyorduk şimdi yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyor...Heyecanlandım...İnşallah sağlıkla bebiklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz...Bu arada kızlar ayva bebikleri güzelleştiriyor diye bir yazı okudum 2 gündür ayvaya takıldım kaldım...Aslında doğruluk payı yok ama ben yine de test edip onaylamak istiyorum...
canım evet ayvanın ne ilgisi var. boş laf. güzellik çirkinlik genetik ayol. ne aldıysa artık kromozomlardan.

denız dusunelımm bı....................hımmmmmmmmmm kız olması gerek yoksa atılırsın buuudannnnnnnnnnnnnn.................delikafadulden..........sen zaten 16 17 haftaları bekleyemezsın catlarsın meraktan ...................neyse duşunuruz bı seyler............nasılsın................uzme bebışı ...........
toprakcım o ayva olayı batılınanc kız avukat olcenn bıde............ama ışın doğrerusu ılk uç ay sanırım olması gerek gec kaldın kızın cıııııııııkınnnnnnnnn olcekkkdelikafadulden.................hersey belırlı aslında artık sekıllendı ...............merak etme ama yersen ye yınede cok yeme ama kabız olursun..............ınş annesı hepsı cok tatlı olucak ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

valla toprak diyodu sanırım ben de % 51 kız olmasını isterim ama kısmet artık delikafaduldenöncelikle hayırlısı sağlıklısı. valla ben 16-17. haftayı zor beklerdim ama nasıl olsa amniosentez yaptırıcam orta kesin çıkar. 16. hafta diyorlar sonuç 2 haftada çıkar mı acaba? neyse dr la konuşacağım bakalım.

Ben isterim cok ikiz olmasini.Duami bedduami bilmem ama cok ikiz duasi aldim.Helede fercli babamin duasini cokkkkkkk aldim kizlarrrrr.inseallahhhhhhh
Ha bu arada denizin bebegi oglan
Sanki icime dogduya hayirlisi olsunda
Gelsin tostoslarimiz hele bir iyileseyimde duayla :Saruboceq:
nil dikkat et kendine. bu operasyonu kanamayı falan buradaki doktorunla konuştun değil mi? inşallah hayırlısı. benim için de hayırlısı.

ınş bu kez gelır bebışın meltemcımmmmm ınlşşşşşşşş canım rabbım senıde sevındırsın..........

ınşallah Allah herkes için hayırlısını verir.Ama ben bu sefer inanılmaz hissizim.Doktora gittiğmde bile sıradan kulak muayenesine gidiyor gibiyim.Heyecan desen yok,kıpırtı desen yok.Neden böyle oldum inan hiç anlayamıyorum :(

Back
X