Tp Bebek ve Akupunktur

serapçım, canım test zamanı gelmiş ne güzel... sakın umutsuzluğa kapılma canım.... inşallah hamilesin, yarın tam 12. gün öylemi?

kızlar mrb nasılsınız birileri bizimi çagırdı duydum da geldim:)
ooo bebik isimleri hazırlanmış bile maşallah saglıkla gelirler inş koyarsınız o isimleri..
serapcım belirtin yokmuş canım bende senle aynı durumdayım hiç belirti yok umud az ama rabbim bilir herşeyde bi hayır vardır diyip bekliyorum bakalım allah büyük yarın hayırlı haberler alırsın canım inş hakkımızda hayırlısı

Merhaba kızlar, Nasılsınız bakim?Ben bugün de evdeyim kafadan tatil verdim kendime , bebeğim için biraz kuluçkaya yatayım dedim.Anlayacağınız yemek yiyorum ve yatıyorum sadece...Şenaycım kızlarının isimleri çok güzelmiş , allah isimleri ile yaşatsın.Uykuya gelince ben de 1 haftadır saat 10 gibi yatıyorum çok yorulmasam da durum böyle gerçi 5-6 gibi uyanıyorum ama uyku eğilimim yine arttı..Deniz benim de 1 yada 2 kez midem bulandı , 9. haftadan sonrada koku hassasiyetim ve halsizliğim başlamıştı 12. haftada geçmişti.Anlayacağın illa herkesde hamilelik belirtisi olca diye bir şey yok sanırım biz şanslı gruptanız...Serapçım ve gökçecim belirti aramayın benim nerdeyse hiç belirtim yoktu , hatta el muallimin ve serabında hiç belirtisi yoktu diye hatırlıyorum...Ben çok umutluyum sizden...El muallimcim kolay gelsin ablacım kendini hiç yorma ,, sen bir kenara otur...

bebışlerın ısımler............................
muallım........................ela dila hüma
toprak ...........................ecem
gülen................................doruk ege
senay.............................gülay........mine
zummın...........................

senaycım ısımlerın hatıraları var demek cıok ıyı o zaman ınşşşşş hayırla gelsınler ...........
serap umutsuzluk yok hıç kımsede belırtı olmaz zaten ....................umutlu ol..........duaaaaaaaaaa.......................ınşşş hadı ..............
toprak ooooooooo evdesın ha ıyı yaptın kız .................kızınla oynaşşşşşşşşşş bıraz
gokceeeeee ınş ıyı olucak ınşşşşşşşşşş sızde bebış ısımlerını kazıcanız buraya ınş rabbım...............
bu
cumanız hayırlı olsssssss dualarımız makbul olsssssssssssssss

merhaba kızlar
serap ve gökçe ne belirtisi yaaa
bakın bende hala doğru dürüst birşey yok. yarın doktorum var bakalım bebek duruyor mu diye gidiyorum. duruyorsa ve haftasına göre büyüdüyse yine şaşıracağım ilk gördüğümde de çok şaşırmıştım çünkü çokkkk hafif göğüs ağrısı ve kasık ağrısı dışında birşey yoktu. şimdi daha da bir rahatladım. göğüs ağrısı yine geçti sadece hafif kasık ağrısı var. merak etmeyin inşş güzel haberlerinizi alacağız

eeeeeee denız böle dıyosa doğrudur bızı delı ettı burda ya........zavallı bebıse acıyom yandı bu bebek denız.......... belırtısız hamıle ıste kızlar umutlu olun demekkı belıtrı onemlı degıl............herkes nerde ...............

eeeeeee denız böle dıyosa doğrudur bızı delı ettı burda ya........zavallı bebıse acıyom yandı bu bebek denız.......... belırtısız hamıle ıste kızlar umutlu olun demekkı belıtrı onemlı degıl............herkes nerde ...............

evet ama bu da iyi değil ben hala hamile olduğumdan emin değilim :umursamaz:diyorum ya midem bulanacaktı belim göğsüm ağrıyacaktı sürünecektim ki anlayayım ki delikafaduldenvalla geçmez bu 9 ay. ben de bebişe acıyorum yerimseniben

kız valla buyuk konuşuyon bı mıden bulancak gorcennnn sen ................daha ne ıstıyooon kız..........ama ne olursa ols gercekten saka bı yana üç dort aya hatta kıpırtısını hıssedene dek gercekten her gıdışımde aynı duyguları bende yasadım yasanıyı yanı ama bellı etmıyoruz o fırtınaları.............sıomdıde ay kıpırdamadı nıye kac saat oldu bı semı var dıye tedırgın oluyorum bıde uç yerde ayrı kıpırtı cok ışlgınç gercekten............ınş yarın gorunce daha buyumuş olcak artık cetvel yap

canlarım dün giremedim ..zaten buğün aldım vede yaptım.maalesef.....negatif....zaten ben tüp bebk le bile kalamazken böyle doğal yoldan olması tabiki saçma bir şey ....halen de olmadım ..zaten çarşambaya kadar olamazsam doktora gidecem..geçkmesinin sebebini ögrenirm ...inşalllaahhhh serap vede gökçe nin ki pozitif olur ....

olsun canım uzulme...............stresden gecıkmış olabılır............valla normal bı hamılelık 17 yıllık evlıyım bende yasayamadım.............rabbım yınede cok sukur tedavılerle verdı ..........ınş senınde zamanı gelecek canım ............ınşşşşşşşş moralını ıyı tut...........bılırım her ay bı umut beklemek cok zor yıpratıcı bı dygu............rabbım ınş tedavıyle verır ve bekletmez..............
serapıy ve gokceeeeeeeee rabbım sevuındırsın bızı...........hadı guzel haberler................

amin elmuallim inşalllah ..RABBıM o güzel dünya meyvesini bizlerede tattırır....neye üzülüyom biliyon mu muallim ömrüm boyunca tedavi olsun doğal yol olsun hiç bir kere bile hamile kalamadım....her test yapmamda test çizgi görmekten bıktım artık..............tmm sakin olcam kendimi paralamayacam..inanki muallim gözyaşlarıma engel olamıyorum...belki rahatlarım böylelikle..biran önce benim akuya başlayıp rahatlamam lazım....ondan sonra başlarım artık tüpe...EY YÜCE RABBıM ıSTEYEN HERKEZı DERGAHINDAN BO Ş ÇEVıRME NEOLUR RABBıM. NE OLUR....

canım ya agla rahatlarsın bılırım o krızlerı............cok zor canım buda bızlerın ımtıhanı rabbım uzatmasın ınşşşşşşşşşşş...............akuya gıt ınan rahatlatıyo ve bı mesgale bul.............bılırım ne yapsan tatmın etmez ama bazen ugraslarla beyın dagılınca hanmıle kalan cıok olmuştu.................ıyı bak kendıne ..............olacak bebışlerıne lazımsınnnnnnnnnnnnnn.............unutmaaaaaaaaa

evet ama bu da iyi değil ben hala hamile olduğumdan emin değilim :umursamaz:diyorum ya midem bulanacaktı belim göğsüm ağrıyacaktı sürünecektim ki anlayayım ki delikafaduldenvalla geçmez bu 9 ay. ben de bebişe acıyorum yerimseniben

cnm merhaba goruşmeye cok oldu ben bugun dr. gıttım ve 1 tane dondurulmuş embrıyonul transfer etmeye karar verdık det olmamı beklıyorum cnm ınş bu sefer tutar hıç umutlu degılım halbukı senden ne var ne yok hamılelık nasıl gıdıyor cnm

serap test yaptıracak değilmii ?
ya gerçektren allah herkeze nasip etsin ben hamile olmadan önce bi düşünüyorumda mesela 1 saat boyunca kesintisiz hiç tv seyretmemiştim yarımsaati aşmazdı oyun oynayamazdıım bilgisayarda uzun süre bi işle ilgilenemezdim tahammülsüzdüm..
gecen hafta arka balkondan bakıyorum bahceye 4 tane 8-10 yaş arası çocuk girdi bende bagırdım çıkın diye cocuk yukarı baktı abla köpeği sevcez dedi bogazım düğümdüğüm oldu tamam diyemedim için cocuklar çıktılar gittiler bende oturdum agladım .. annelik böyle bişi olabilir mesela derdim ya insan evladını nası sever acaba neler hisseder şimdi çok iyi biliyorum gerçekten uzun süre oyun oynuyorum tv izliyorum en önemlisi kendimde fark ettiğim kendimi umutsuz hiç hissetmiyorum veya mutsuz .. tabi bi takım sıkıntılargebeliktede oluyor bebek iyiymi diye hepimiz düşünüyoruz ama birde bebekten öncesi var..
allahım herkeze isteyen herkeze nasip etsin gerçekten çok güzel duygular

hayırlı sabahlar....inşalllah buğün müjdeli haberler alırız.......RABBıM isteyen herkezi hamile olmayı nasip eder inşaaaallllaaaahhhh.....:Saruboceq:....muallim girmemissin canım buğün...nasılsın ...iyisindir inşaaallllaahhhh....gökçe, seraptan bir gün sonramıydı acaba????

ılaydaaaa ınşşşşşşşş sende bu kez kavusursun canım bebışıne............
bensucum ınş canım seraptan bugun guzel haer alsakkkkkkkkk cok sevınceeeeeeeeeem sonra gokce onun gunun bılmıyorum................sen ne yaptın nasılsın uyumusum hava kapalı..............

Merhaba kızlar...ınşallah bugün serabın güzel haberini alacağız, bana serap hamile gibi geliyor, inşallah yanılmam...Gülaycım ben de senin gibi hayata daha mutlu bakıyorum , kolay kolay hiç bir şey beni üzemiyor.Varsa yoksa bebeğim.Durup durup ayrıntılı ultrasonda çekilen bebeğimin fotoğrafına bakıyorum.Endişelerimde bebeğime yönelik , sağlıklı mı?ona iyi bir gelecek sağlayabilecek miyim?diye.Çok güzel bir duygu , inşallah allahım kucağımıza da almayı nasip eder ve tüm isteyenlere de bu duyguyu yaşattırır...ilayda mehay isimli bir arkadaşımız vardı o da dondurulmuş tek embriyo ile hamile kaldı ve bugün yarın bebeğini kucağına alacak.inşallah aynısı senin başına da gelir.bu arada ben de dondurulmuş 2 embriyo ile hamile kaldım.Anlayacağın her şey rabbimin ol demesine bakıyor , sayı , dondurulmuş olması kalitesi çok önemli değil...

kızlar mrb nasılsınız
serap gelmemiş daha inşşş güzel haberlerle gelir inşşşşş
kızlar benim test günümü daha önce yazmıştım ama görmemişsiniz galiba ayın 5 inde test günüm az kaldı ama hayırlısı inş

Back
X