- 8 Ağustos 2009
- 496
- 0
- 96
- Konu Sahibi el-muallim
- #7.661
hayırlı sabahlar!!! gerçi öglen oldu ama......nasılsın muallim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sagol ya ben biraz daha bekledikten sonra bikaç ay yeniden başlamayı düşünüyorum kilo vermeye çalışıyorum çok kilo aldım ilaçlardan serumlardan 53 ten 63 e çoktım yaaa ve yeni merkezler arıyorum hani çu ICSI teknigini kullanan benim gittim merkezde 400 kat büyütülüyormuş spermler zaten bizde sperm sorunu var bi dahakine kendiliginden olmazsa istanbul yada ankarada yaptırıcam inş gerek kalmaz sende bebekte inş iyidir canım kib öptmMerhaba kızlar.Bugün daha iyiyim hatta bebike alışverişe gidecek kadar iyiyim.Bugün kızıma banyo setini , termometresini , biberon setini , patiklerini ,ayakkabılarını , çoraaplarını , alt değiştirme setlerini felen aldık.Çok fazla küçüklerden eksiği kalmadı kızımın inşallah bu ay sonu arabasıyla park yatağını alacağım.Aralık başıda odasını seçerim inşallah.Ve tabi odaya uygun perde ve duvar kağıdı da var.Ondan sonra da kzıımı beklemek kalıyor.Çok hevesleniyoruz.Rabbim inşallah bebeğimizi sağ salim kucağımıza aldırmayı nasip eder.Ve inşallah tüm kardeşlerimize de bu güzel duyguları en yakın zaman da yaşamayı nasip eder.
Şenay ve Gülen bebiklerinizin iyi olmasına çok sevindim , büyük ihtimal ard arda doğum yapacağız.Allahım bize sağlıkla o günleride göstersin.Bebeklerin kilosundan bahsetmişsiniz, ben o konuda çok dertliyim biliyorsunuz kızımın kilosu 5 gün geriden geliyor.O yüzden kendimi ve bebiki besiye çektim.İnşallah bir daha ki kontrolde kızımın tosun gibi olduğu haberlerini veririm.Gülaycım dr. tavrı cidden de çok ilginç , bu kadar moral bozucu ve olumsuz yaklaşması.Ben de endokrin dr. gidiyorum.Benim dr.şeker ölçümlerimi çok beğendi , çok da moral verici konuştu .Sen ölçümlerine devam et bana gönder dedi , şimdilik gelmene gerek yok ama takibimiz yapalım dedi.Bence de örnek ve ilgili dr. tavrı böyle olmalı.Anladığım kadarıyla değerlerin de çok uçuk değil.Başka dr. da görüş alsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
El muallimcim kızlar nasıllar?Şu tickerlardan kaç haftalık olduğumuzu görüyorduk , onları kaldırmaları kötü oldu.
Pinkçim nasılsın canım?Tedaviyi ne yaptın?
Bensunazcım havalardan düzensizlik olabilir.Ablam var onun da bu ay düzensiz olmuş , benim dr. randevu alıp gidecekti.O yüzden aklına kötü şeyler getirme.
Gökçecim kendini ne zaman hazır hissedersen o zman tedaviye başla.Ben geçen sene bu zamanlar dondurulmuş tedavimden olumsuz sonuç almıştım.Nisana kadar yani 5-6 ay ara verdim ve tekrar başladım.Bu arada kendimi topladım.Zaten belli bir süre sonra içinde ki savaşçı tekrar başlamak istiyor tedaviye.Bir de yumurtaların durumunun her ay değiştiğini unutma.Benim ilk tedavide 17 , 2. de 32 yumurta toplanmıştı.Nerdeyse 2 katı.Yani bunun bir kuralı yok.Sadece sen bu dinlenme sürecinde önce kendini topla , sonra vücudunu hazırla.Kilon varsa kilo ver , her gün sütünü iç.Zor biliyorum ama ben 3. tedavide , gülay ve şenay 2. tedavide hamile kalabildik...İlk tedavide çok hamile kalan olmuyor.
Deniz ,Serap ve Nil nasıllar acaba?
canım mrb inş sen olumlu sonuuç alırsın canım aku yaptırmadım burda aku yaptırıcak yer yok malesef inş güzel bi merkez bulurda orda yaptırırsın canım kib dualrım seninle..şenay ,muallim ,toprak bütün canım arkadaşlarım çok sagolun...bende çarşamba RABBİM nasip ederse semra hoca yada herhalgibir doktorla öngörüşme yapmayı düşünüyorum inşş...böylelikle neleri yapacagımıza karar verecegiz....kıslar inanırmısınız eksiksiz başlamak istiyorum herşeye...gerisi RABBİMİN bileceği bir iş................ksılar hepinizin güzel haberlerini duydukça moral buluyorum....inşalllah RABBİM hayırlı sağlıklı kucagınızada almayı nasip eder..........gökçecim geçmişe bakamadım sen aku yaptırmadın dimi canım...şimdi kafama takıldı......ama tabiki RABBİM ol dedikten sonra......tabiki en önce , başta hayırlısını istemek...ama şuna inanıyorumki vakti saati gelince bizlerde hamiş kalacagız...yeterki YÜCE RABBİM ol desin...
kızlar el muallim toprak seney ve gülencim sanırım hepiniz ve bebişleriniz iyisiniz. şöyle bir geçmişi okudum. gökçecim çok üzüldüm ama denemey devam inşallah bundan sonrakine olur. bensuaz sana da bol şans canım
bugün kürtajdaydım. medicana dr umu seviyorum ama hastaneyi değil demiştim. kürtaj için önce doğumhaneye aldılar. saat 930 du. 11 e kadar doğum sancısı çeken bir hastanın yanında bekledim böylece yakınen nasıl birşey olduğunu da gördüm. benim başıma gelmeyecek ama bilmiyorum demem.:umursamaz:zaten canım çok sıkkında daha da sıkıldı boğuluyorum sandım. bu arada gıcık bir hemşire 2 kere sağ koldan damar açmayı denedi ama başaramadı.klava:halbuki anestezi için sol kolu tercih ettiklerini ben bile öğrendim. neyse başka bir hemşire sol koldan başardı. gıkımı çıkarmadım ya sabır dedim biz kadınlar ne kadar dayanıklıyız bir erkeğin başına geldiğini düşünüyorum da tüm bunların. dr 1130 da geldi. 1215 de yatakta ayılıyordum. 1 saat 15 dakika beklettiler. meğersem genetik test yapılacağı için tel mi ne bekliyorlamış. bana neyse. sabah tüp bebek kısmıyla konuşup anlaşıp imzamı vermiştim. bu kendi aralarındaki kopuklup beni öldürecek. sonuçta eve döndüm. canım sıkkın. çok yoruldum. keşke beni anlayıp destek olan bir eşim olsaydı. ama en çok ondan yoruldum mafoldumbenneyse haftaya inşş gidiyor belki daha çabuk toplanıım. ağustos sonundan bugüne kadar ağlamadan geçirdiğim gün sayısı 10 u geçmez. bu şekilde bebek nasıl tuttu ve bu kadar yaşadı o bile inanılmaz. doğal yoldan bir daha olmayacağı kesin çünkü eşimle barışmak istemiyorum. 2 kere daha ayılmıştık ve her geri geldiğinde daha da bencil ve kaba davrandı. bir daha denemeyeceğim eminim. kendimi ve sinirlerimi toplasam belki 2-3 ay sonra tekrar denemeyi düşünebilirdim ama kiminle? eşim ayrıyken gider ayak bebek yapma fikine yanaşmaz. zaten bebeğe de haksızlık olur herhalde. millet sperm bankasından alıp yapıyor ama. yurtdışında çok fazla olsa da bizim ülkede halen yalnız anne olmak zor ve alışılmamış. ne diyeyim hayırlısı buymuş
ben siteye çok fazla girmem artık çünkü girmek olanları hatırlatıyor ve çok acı veriyor. yine de arada bir bakıp tedavilerinizi bebeklerinizi ve güzel haberlerinizi takip etmeye çalışırım. sevgiyle kalın a.s.