A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi el-muallim
- #7.801
El muallim sitede bir arkadaş var adı aklımda değil ,Hem üçüz taşıyor hem de 36. haftasındaydı en son gördüğümde...Darısı başına ,darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR VALLA UYKU TUTMADI GELIP SORMAK ISTEDIM SIMDI BEN KONTROL HAPI KULLANIYORUM YA BUNU BIRAKTIKTAN SONRA TUP BEBEKDE SORUN CIKMAZ DIMI YANI HAMILE KALABILIRMIYIM SIZCE VALLA KAFAM COK KARISTI YA:bbo:
merhaba cnm valla soruyu bana sormadın ama cvp vereyim bende mikro ile bebeklerime kavuştum ve pkolu olduğum için tedavi öncesi d.kontrol hapı kullandımki adeti tam zamanında ve düzenli göreyim diye
yani merak etmeeeeeeeee hiç sorun yok aksine çok iyi
ınş canım ............amın.................El muallim sitede bir arkadaş var adı aklımda değil ,Hem üçüz taşıyor hem de 36. haftasındaydı en son gördüğümde...Darısı başına ,darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
canım zaten bı problem olmayınca aku alıyoruz dr lar tavsıye pek etmıyo benım dr da gerek yıok demıştı ama ben aklıma akuyu komuştum..........canım ıstoıyosan öle pahalı bı yer arama normal bı klınıkte uygun fıyatsa bı yer arastır..............stres ıçınde ıyı oluyo..........ınş bı an once tedavıye baslarsın hersey cok ıyı olur ınş nılle karsılasmamışsın ols ınş ıyıdır bı gırıp yazsa ıyı olucak........ve yum rezervıne cok etkılı aku................kıslar daha yeni eve girdik ..hepinize hayırlı geceler..muallim 13:30 za 10 dk gecikmeli olarak hastaneye vardır..hemen yolda aradılar..işte ben memorili birde bunun için çok seviyorum ..1dk bile geciksek hemen arıyolar..çok ilgili bir hastane......muallimcim bütün eski tahlillerimi gözden geçirdik..ben öncelikle histeroskopiyi sordum..histeroskopinin gerek olmadığını söyledi..ama siz isterseniz yaparız dedi ama yinde gerek yok dedi..akupunturu dedim..onada gerek olmadığını söyledi...çünkü senin herşeyin normalse eger tutmuyosa strest için aku yapılır dedi...ama normal olmayan strestle alakası olmayan hastalara pek fazla aku tavsiye etmiolar......yinede yaptırmak istiyorum......muallim bende yumurta rezervi az....hale hanım sissiyle başlayalım dedi....adette halen göremediğimi söledim..utrasyonada girmek istemedim...zaten 5haftalık olmayınca belli olmuyomuş........muallim sence akuya başlayımmı ??? ne dersin ... birde akupuntur memorilde yokmuş...almanda varmış herhalde.....ya ben çokl kararsız kaldım valaaa.............................hale hanıma nili sordum...yurtdışından bir bayan k.k görüştüğümüz...aslında hastaları hakkında bilgi vermediklerini ama öyle bir hastası olduğunu söyledi .ama nil henüz başlamamış tedaviye....rica etsem selamımı söylermisiniz dedim.kabul etti......zaten ilk girmemde direk hemşirelere sormuştum..ama onlar isim ,soyadı diye biliriz dediler..off yaaa nihayetinde nille karşılaşamadık......neyse k.k güzel hatunları başınızı agrıtmayayım yazdıklarımla...opuyorumnanaktan..esenle kalın..
canıuım aklın karışmasın bu tedavımde banada verdı dr ılgınç ama bu ılacın demekkı farklı gorevlerıde varmış..........dr ne dedıyse yap aklın karısmasın ınş sorunsuz guzel bı tedavı olurKIZLAR VALLA UYKU TUTMADI GELIP SORMAK ISTEDIM SIMDI BEN KONTROL HAPI KULLANIYORUM YA BUNU BIRAKTIKTAN SONRA TUP BEBEKDE SORUN CIKMAZ DIMI YANI HAMILE KALABILIRMIYIM SIZCE VALLA KAFAM COK KARISTI YA:bbo:
kız ne ısın vayy burda kurtulamadımmmmmm senden.................valla vakıt bulup gırdın ıkı bebışle kutluyorummmmmmmmmm............hosgeldınmuallim aplaaaaaaaaaaa sayfanı buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende takilimmm azcukkk
gunaydin kizlarrrr nasilsinizzzz bebeklerimiz nasil kendinize iyi bakin optum
ınş canım ............amın.................
sagol canım hrkese gunaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaymaklım olmaz ya ben vırmem kız dedıgın buyuk olmaz..............sen bıızden sonrakılerı bekle canım.............gulene bıle vermıcem hafta olarak kaybedıyooooooooooo..................hheee.............ınş canım ya olsunda sonra dunurluk olayını duşunuruz..............artık altınlar akıtmalar setler sımdıden hazırlarsın......................cokkkkkkkkkkkkkkkk altın ısterız .....................ona goreeeeeeeeeıç guveysı olcek bıde...........delikafadulden:CüvCüv: