Tp Bebek ve Akupunktur

cok saolun arkadaslar....artik heyecan dorukta günler yavas yavas azaliyor...ben bu seneyi bitirdim bile...esime hep öyle diyorum 3 ay sonra dogum yapcam diye... :) hemen gecsin ya bu sene sonrasi cabucacik gecer insallah...sirayla artik...en son ben dogurcam galiba... :) esime bi cadimiz daha olcak dedigimde sok oldu....oglan bekliyor..nede olsa erkek ya hani yanliz kalmak istemedi... :) varsin olsun dedi saglikli gelsinde....en önemlisi o...ultrason resimleri cok tatli....gecen gittigimde son bi profil resmi verdi...kiziminda ayni hafta ayni sekilde ultrason resmi vardi...bakim benziyorlarmi...babasi ne desin...benim hic sansim yok..buda sana benzicek... :)

ultrason resimden kime benzigecegini nasil gördüyse...

iyi akşamlar herkese....

evet ya, bende muallimi çok merak ettim... ama onun bilgisayarı arızalanıyordu sık sık, ısnıyor internet kopuyor filan diyordu... sanırım o yüzdendir.... inşallah en kısa sürede haberdar eder bizi....

toprak, gökçe, badem iyisniz inşallah...

bulut da gelmiyor kaç gündür..

zümmincim alemsin valla, sana kalsa 5 aylık doğursan kızı... senin doğum ne zamna geliyor, benden3 hafta sonra olduğuna göre, mart sonu nisan başı gibi... tam bahar bebeği olcak.. adını da bahar koy bari... büyük kızının ismi neydi canım?

günaydın tatlı anneler ve anne adayları.... herkese güzel bir pazar olsun.....

kaymaklım aku tedavin hayırlı olsun inş.... Allah kızına da Acil şifalar versin... kızın kaç yaşındaydı canım.... birde tedaviylemi olmuştu o da....

zümmincim valla 2 cadıyla çok uğraşcan... zaten dünyaya gelenin büyüse bile dertleri bitmiyor sanırı, evlat öyle birşey... içerdeki de büyümüş te tekmelermiş annesini sık sık... bende öyle alıştımki tekmelere, biri birkaç saat ara verse tekmelere endişeleniyorum...

SAGOL CANIM BENIM ALLAH RAZI OLSUN RABBIM BUTUN HASTALARA ACIIL SIFALAR VERSIN
CANIM KIZIM NORMAL OLDU KIZIM 1 YASINDAYKEN ESIM KAZA GECIRDI SIMDI KIZIM 6 YASINDA TEYZESI opuyorumnanaktan

Selam canlarım nasılsınız
Su an hastanedeyım ordan yazıyorum
BU AKSAM CATlatma ıgnem vurulacak ne olur dua edın
Bayrama gelıyor asamalar ama saglıklı olsunda fark etmez
6 gunde ıgnelerım bıttı
YUMURTALAR hızlı gelıstı her sey yolunda bakalım
Dua edın canlarım bu sefer olsun
Hepınızı opüyorum

Kızlar yumosların bu kadar hızı ıyımı sısce
DR bıle soyledı hızına yetısemıyoruz dedı ama her sey yolunda sukur
ende metrıyom da cok ıyı
yumosların mılımlerı aynı 20 mm oldular
3 yımos var bunada sukur edıyorum bu kadar az ıgneye guzel cevap verdı sukur allahıma
dua edın ne olur dollenme olsun

nilcim merhaba canım, yumoşların ne güzel büyümüşler maşallah... hızlı gelişmeleri konusunda yorum yapamıycam ama bir sıkıntı olsaydı dr'lar söylerdi sanırım... Allah yardımcın olsun canım... bu hafta bütün işlemlerin bitecek inşallah... canım biz bu dönemlerimizde bol bol kivi ve ananas yemiştik... transferden 1hafta sonrasına kadar da devam etmiştik, aklında bulunsun canım... şifanın nerden geleceği belli olmaz...

Günaydın kızlar...Nilcim yumoşlarına maşallah , inşallah o yumoşlar sana bebik olarak geri dönecek...El muallimi merak ediyorum kızlar ?

elmuallimin kizlarini rüyamda gördüm...ama tek iki tanesini gördüm..burda kocam 1-2 yasinda olmuslar sanki onlarin resimlerini gösteriyordu bize....hayirdir insallah

zümmincim, rüyan hayırlara çıksın inşallah...
bende muallimi iyice merak etmeye başladım...
Kötü düşünmeyelim, kötü çıkmasın, iyidir inşallah....

kızlar moıralım bozuk cumartesı acılen sezeryan oldum bebışlerım kuvezde dua edın

Canım neden acilen sezeryana aldılar ? İnşallah bebeklerini sağlıkla eve götürsün birtanem.Allah onları sağlıkla kucakmayı nasib etsin inşallah Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar moıralım bozuk cumartesı acılen sezeryan oldum bebışlerım kuvezde dua edın

Nerdeyse hamileliğinin başından beri seni ve yorumlarını hep takip ediyorum. bu sitede gördüğüm en olumlu düşünen,en tevekkül sahibi anne adayı olarak hep seni gördüm. her zaman herkese duacı oldun,hep moral aşıladın..bende 22 haftalık ikizlerime hamileyim...birçok zaman senin yazılarınla moral buldum,tevekkül ettim...ben kızlarının üçününde sağ salim eve gelececeğinden eminim...Rabbim senin tevekkül ve dualarının karşılığını mutlaka verecek, ve her zaman yardımcın olacak,buna gönülden inanıyorum...28 haftalarını bitirmişler inşallah kısa sürede evde olacaklar. Yüce rabbim senin, Dila, Hüma ve Ela nın yardımcısı olsun..hep dualarımda olacaksın...

Back
X