Tp Bebek ve Akupunktur

ınş herkes ıyıdır..........ben toparlamaya calışıyorum ınş hersey ıyı olur .............hepınıze cok tesekkur.............duanızı eksık etmeyın

El muallimcim bizler iyiyiz ama şu aşamada önemli olan senin iyi olman...Her şey güzel olacak inşallah...Dualarıız seninle...

günaydın arkadaşlar....

muallimcim biz iyiyiz çok şükür canım.... sen iyi ol, bize güzel haberler ver, daha da iyi olalım.... kendine iyi bak canım.. öptüm...

toprakçım, 99 gün kalmış....

Bademcim canım benim hadi bakalım ikizlerin hayırlı olsun...Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın...Şenaycım 99 kaldı artık çift sayılara düştük.Ama bakalım bu inatçı kız ne zaman gelecek...El muallimcim bugün daha iyi galiba...

Bademcim canım benim hadi bakalım ikizlerin hayırlı olsun...Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın...Şenaycım 99 kaldı artık çift sayılara düştük.Ama bakalım bu inatçı kız ne zaman gelecek...El muallimcim bugün daha iyi galiba...

Sağol toprakçım :1hug::Saruboceq:

hic merak etmeyen bende pesinizden geliyorum senayk ve toprak....129 güncük kalmis...

liyadora hayirli ugurlu olsun...Allah sonuna kadar tamamini görmeni nasip etsin

evet toprakçım, bana da muallimin morali bugün daha iyi gibi geldi... Allah daha da iyi etsin inşallah.... heran aklımızdalar, annem dün akşam sormaya unutmuş bana üçüzler nasıl diye... bu sabah erkenden aradı, merak etmiş... çok dua et onlar için dedim, dua et, iyileşsinler inşallah.... bana moral veriyor o da, bizim köyde uzun süre kuvözde kalıp büyüyen çocukları anlatıyor... inşallah ELA, DıLA VE HÜMA da en kısa sürede annelerinin sıcak kucağına kavuşacaklar...

ınşallah şenaycım...Benim de hep aklımın bir köşesinde.Topiğimizin ilk bebikleri geldi bu arada ne güzel...Zümmincim buradan ard arda sağlıkla bebeğim oldu haberlerini vereceğiz inşallah ne güzel...

Kızlar selam bugun yumoslar toplandı sukur
Ne olur dua edın dollenme olsun yumoslar dr ck ıyı dedı hayırlısı bakalım
Transfer ne zaman olur bılmıyorum canım kardeslerım sızlere cok dua edıyorum ınanın
Duanızı beklıyorum bunları bıle has narkozlu halımle yazıyorum muallımcım canım her sey yoluna gırecek allahın ıznıyle hamıle kardeslerım rabbımde sıze hayırlısıyla yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ınseallah opuyorum duada beklıyorum

Kızlar selam bugun yumoslar toplandı sukur
Ne olur dua edın dollenme olsun yumoslar dr ck ıyı dedı hayırlısı bakalım
Transfer ne zaman olur bılmıyorum canım kardeslerım sızlere cok dua edıyorum ınanın
Duanızı beklıyorum bunları bıle has narkozlu halımle yazıyorum muallımcım canım her sey yoluna gırecek allahın ıznıyle hamıle kardeslerım rabbımde sıze hayırlısıyla yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ınseallah opuyorum duada beklıyorum

İnşallah pozitif sonucu alırsınız...:Saruboceq:

elmuallimim canım rabbim bebeklerini saglıkla evine götürmeni nasip eyler inş hep aklımdasın canım
liyacım hayırlı olsun canım inş saglıkla büyürler
nilcim canım çok sevindim güzelce döllenirler de inş sana gelir bi daha bırakmazlar tutunurlar sana canım inşş
kızlar sizler nasılsınız maşallah günler azalmış hayırlısı ile kucagınıza da almak nasip olsun inşşş

canim bademcim gozun aydin insallah rabbimin izniyle hersey yolunda gidicek ben cook inaniyorum bu sefer bebeklerinle evine gidiceksin insallahh
muallimcim nasilsiniz bugun bebeklerin umarim iyidirler rabbim yar ve yardimciniz olsun
toprak,senayk,mambaa,zummin, guzel anneler sizler nasilsiniz yiyenlerim nasil allahim onlari size bagislasin saglikli hayirli bisekilde insaallahh

kaymaklim sagol canim, ben cok iyiyim. bugun yine kontrol vardi. hala en ufak bir hareket yok, bebek yukarda ve serviks simsiki kapali. bakalim hala 3 haftam var, bu sure icinde acilma olur herhalde. zamaninda gelmeyecek diye endise etmeye basladim artik.

sen nasilsin? insallah herkes iyidir.

herkese günaydııınnnn....

nilcim inşallah güzel sonuçlar alacaksın... bu bayram hayatının en önemli bayramı olacak bence.. çünkü işlemlerin olcak inşallah, ve yeni hayat veya hayatlar filizlencek içinde.... Allah hayırlısını versin canım...

kaymaklım, gökçecim ben iyiyim, sizler nasılsınız... ikinizde yurt dışındasınız değil mi? bayram hazırlıkları ne alemde?

mambacım, maşallah kızın yerinden pek memnun sanırım... hazırlıkları bitirdinmi canım, bebiş gelcek elbet sen şu beşiğini odasını hazırla, belki de onu bekliyordur :)

muallimcim gelmemişsin bu sabah, evde internet yok şuan, işe gelince ilk işim senden haber varmı diye bakıyorum... Sabırlı, Güçlü arkadaşım benim, bebişlerini uzaktan da olsa gördüğünde selamlarımızı söyle, teyzelerin sizleri çok seviyorlar de, sabırszlıkla eve gelmelerini bekliyoruz, bebek koklamaya gelcez inşallah...

Back
X