Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar mrb
bulutcum inş bizlerde anneligi tadarız canım rabbimin izni ile inşş canım ben yaza dogru düşünüyorum hem maddi hem manevi açıdan toparlanmamız gerek bide acaip kilo aldım onu vermem gerek bide genetik test yaptırdım sonucum ocak 14 gibi çıkıcak onu bekliyorum inş bi sorun çıkmaz hayırlısı ile sen ne zaman başlıyon tedaviye?
burgecim sagol canım rabbim bizlerede naip etsin anne olmayı sizlere de rahat bi dogum nasip etsin inşş

bebek istiyoruz canım ne güzel bir bir haber..gözünaydın tebrik ederim..darısı bizlere inşalllaaaaaaahhhh....canım sen memorilde yaptırdın dimi??

günaydın arkadaşlar, nasılsınız....
gökçecim inşallah testlerinde olumsuz bişey çıkmaz ve sende tedavine başlarsın.... ama kilo çok önemli mutlaka ver canım, ve mümkünse bir diyetisyen kontrolünde olsun... bende tedavime başlamadan önce 6 kilo vermiştim... ama yiyerek ve sağlıklı şekilde... en azından sağlıklı beslenmeyi ve neyi neyle yemen veya yememen gerektiğini öğreniyorsun....

dün kizimi acil hastaneye yatirdim...dün hastanede kaldim...gözlerim sisti aglamaktan. ayni dava cigerlerine su toplamis...bu tüp bebegi onun icin yapmistim...gecen sefer cigerlerine su topladiginda kaybediyordum bebegimi...simdi hamileyim ve bi yük daha var üzerimde...esimin haberi yok nasil söylerim...türkiyeden gelemezki...hemen...
Allah kimseyi darda koymasin..dua edin minik kizim icin...

dün kizimi acil hastaneye yatirdim...dün hastanede kaldim...gözlerim sisti aglamaktan. ayni dava cigerlerine su toplamis...bu tüp bebegi onun icin yapmistim...gecen sefer cigerlerine su topladiginda kaybediyordum bebegimi...simdi hamileyim ve bi yük daha var üzerimde...esimin haberi yok nasil söylerim...türkiyeden gelemezki...hemen...
Allah kimseyi darda koymasin..dua edin minik kizim icin...

canım benim, çok geçmiş olsun... şimdi nasıl kızın... hastanede mi hala... bence eşine haber ver canım, çünkü ciddi bir durum.... ama iyileştiyse minik kızının durmu o zaman başka...
Allah acil şifalar versin inşallah...

evet senayk hastanede ailemede dahalik söylemedim...onlarda yurt disinda bana uzaklar...durumu dünden daha iyi dedi doktor...esime söylesem neye yaricak diyorum...kendi kendime...
üzülcek yanimda olamicak diye..bilmiyorum

haklısın canım ama bu yükü yalnız taşımanda zor üstelik hamilesin... biraz daha bekle o zaman, inşallah hep iyiye gider ve haber vermek zorunda kalmazsın... ne zaman döncek eşin senin yanına...

daha 1 hafta var dönmesine... Canım inş. kızın en kısa sürede iyi olur... Allah şifalar versin....senin adın mine'ydi dimi, kızının ismi neydi, Akşam anneme söylerim okusun minik yavrunu.....

bebek istiyoruz tebrik ederim canım saglıkla kucakla
senyacım ben tedaviye başlayıncac 53 kilodan 63 kiloya çıktım canım artık vermeye çalışıyorum zaten aç kalarak veremem spor a başladım bide ekmegi azalttım inş cabucak veririm sonuçlarımda temiz çıkar tedaviye başlarım inş sende iyisin inş kib

Gokcecim insallah testlerinde problem cikmaz ama, yaptirmis olman cok iyi. Bir sorun cikarsa bile ona gore tedavi planlanir cunku. Genetik testlerde problem cikanlarin paylasimlari vardi burada. Uygun tedavi ile sorunlarini astilar.
Zummincim cok uzuldum, acil sifalar diliyorum. Yalniz olman da ayrica yipratmistir seni.

Merhaba kızlaar...Zümmincim çok geçmiş olsun , çok üzüldüm...Kızın inşallah bir an önce iyileşir.Yavrum benim, kıyamam ya...

cok saolun arkadaslar Allah hepinizden razi olsun.....az önce geldim eve...Annem yarin gelcek...artik dayanamadim..söyledim...Rabbime sükürler olsun kizimin durumu iyiye gidiyor dedi doktor....insallah yarin daha iyi olur bebegim...

Günaydın kızlar...Zümmincim amin diyorum arkadaşım,inşallah yakında büyük hamsin iyileşip evine gelecek...Biz bugün 30+0 olduk yani 31. haftaya girdik şu kritik 34. haftayı atlatsak çokrahatlayacağım...Rüyamda kanama geçirdiği gördüm dün gece , tedirginlik öyle içimize işlemiş ki rüyalarımıza giriyor...

Günaydın kızlar nasılsınız....zümmincim kızına çok geçmiş olsun canım..durumunun iyiye gitmesi çok güzel..Allah şifalar versin canım.

cok saolun arkadaslar....Allah hepinizden razi olsun....simdi hastaneye gidiyorum...kötü kötü rüyalar bende bugün gördüm toprak...ama galiba böyle tedirgin uyudugumuzdandir..hayirlisini dileyelim...kizim rahat uyumus dedi hemsire...nefes darligi olmamis bugün...Rabbime sükürler olsun...

Maşallah kızına Zümmincim, gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah...Allah bir daha bu sıkıntıları kızına da size de yaşatmasın...

iyi akşamlar kızlar,
zümmincim maşallah kızın daha da iyiye gidiyor, Allah acil şifalar versin...

toprak, burge, gökçe, bensunaz, bulut... nasılsınız arkadaşlar......

muallimcim sen ve kızların nasılsınız....

Back
X