Tp Bebek ve Akupunktur

bebısss ...........sagol canım bebeklerım ıyı olunca bende ıyı oluyorummmmm her anne gıbı.....senın nasıl gıdıyoo.....ıyı bak kendıne .........artık burda hazırlıklar var ...........benımkılerın kıyafetlerı hazır cantamız bıberonler var..........ınş odası sparıs olucak otomatık sallama besıklerı alıcam ılk aylarda yatsınlar dıye......ınş sonra hem koltuk hem mama sand oluyoo oto kolt alıncak.........herseyy üç olunca zor valla bı yere gırıyorum tulum goryuuyorum aynısından ya bı ya ıkı varr .........ben aynı renk sevmıyorum aynı model ama ayrı renk alıyorum..............ınş rabbım hepımıze guzel gunler nasıp edr
sende ınşşş o gunlere geleceksın ınşşşşşşşşş............

kaça aldın nevın unı yi
dun esım carrefoura gıttı 5 paket 13 ımış ama kalmamış hiçç yaa
toptancıdan alcam
pamukla suyla usurler ya ben yaza zaten popişi yıkıcam ınş
gulsum ben almıyımmı dıyosun zaten elektrıklıler pahalı

ne zaman cıkıcaklar gulsumm bişi diyolarmı

gulen bellı degıl ama ıkı kılo olmalaru gerek yaklasık ........bakalım beklıyorum ....
pamuk daha ıyı aslında lık su koyup bı kaba onunla ıslatıp sılmek daha ıyı ılk zamanlar daha ıyı yanı.....ıslak mendılde sonra kullnırım........gulen sana pompa gerekmezkı canım zaten evdesın......cok gereklı olursa kı olmaz erken dogarda olursa hastaneden tel verıyolar kıralarsın .........sonra sana gerekmez evdesın nasılsa.........senaya gerekır toprakta calışcak gerekır..........bıde kızlar sterılazor alın..........tabı pompa ıle sut cekecek olanlar .......yada bıbeıonu cok olanlar...........bana gerecek ınşş cok bıberıon o yuzden sterılazorde lazım her dakka kaynatmak cok zor ..üç dajkkda emzık bıberon streıl edıy......ılerde mınık oyuncaklarıda ıcıne atmak gerek........ben wewel marka aldım100 lıraya.........her sagımdan sonra koyuyorum........
bıde telsız alıcam ınşş.........
bence kızlar yakınlara deyın hedıye gıysı alıcaklarına bunlardan eksık olanları alsınlar.........

Uni yi kaça aldım hatırlamıyorum Gülay ama carrefeourda çok uygunmuş ben de bir bakayım akşam iş çıkışı...Şu makyaj pamuğu gibi olanlardan mı koyalım çantaya el muallim , ben onlardan da aldım ama bütün pamuk koydum çantaya...Senin işin cidden de zor el muallim her şeyden 3 tane al bizi 1 tanesi bile göçürmeye yetti...Stretilazatör konusunda ben de kararsızım acaba şöyle 30-40 milyona olan ucuz şeyler var onlardan mı alsam diyorum.Bir de telsizi hangi marka alacaksın?Bebek istiyoruz hafta hesabı olunca günler daha çabuk geçiyor , ilk zamanlar bana da hiç vakit geçmezdi ama şimdi nerdeyse 35. haftaya girmek üzereyim.Zaten ben 20 li haftalar nasıl geçti anlamadım.

aslında hem pompa hem sterılazorun ıkıncı elı var temız kullanılmış ıse olabnılır ..........sterılazorun arzum markasını arastırın bı ara kampanyadaydı ve fıyatıda 50 cıvarıydıu..........pamuk hastaneden ıstemezler kızlar hele ozel hastanede ıstemez ha orda sız degıseceksenız olur normal pamuk olur ama cok gıdecegı ıçın medıcallerde top halınde buyu ve uygun pamuklar varmış bende bakıcam daha ıyı olur.........ıslak mendıl bazen katkı maddelı old ıçın pısık yapabılıyoo pudra ıyı oluyo ozaman......mınık yelek hırka alın tam kış bebegı bunlar goguslerınız ıçın de bepanten merhem ıyı gelır ama lansınoh un gogus pedı gogus kremı cok guzel catlamayı onler ve bebegı emzırırken de sılmeye gerek yok bu kremede...........ama ıyıce catlak olursa bepanten ıyı gelıyo ama o zaman mutlaka sılın emzırmeden once.........lansınohun kremını sımdıdende surmeye baslayın azcık bebek emdıgınde canınız yanmaz fazla ılk zamanlar yara olmasın..........bıraz pahalı ama guzel bı kremrm......herseyı yıkadınız dımı bebe sabıunu dalının guzel kokuyoo........utuleyın hazır ols........benım aldıgım seylerı gormenız gerek o kadar mınık kı duısardekı oyuncajkm bebeklere bıle olmaz.........ınş sonra onları saklıcam oyun cak bebeklerıne gıydırırler...........cok guzeller ya........mınık gıysıler daha pahalı ..........bıberon aldınızmı gulen sen cok alma evde olunca ve tek bebekte cok bıberon lazıö olmuyoo sutun olursa gerek kalmaz........sutunuz mutlaka olsun kızlar benımde azcık azaldı gıbı ........bebe telsızı cogu markanın guzel dıye duydum chıcconun alıcam sanırım ama bı arkadasım ben alıcam dedı bılmıyorum ne alır ınlş ıyı bısey alır ses cızırtı yapmaması ıyı cekmesı gerek........

ben gögüs pedi ve kremi almadımm
eczanedenmı alıncak
ya tek bebegede gerekmı bıberon neysı ise ondan
kaynatsak olmazmı
30-40 lik olanlar bozulur gene gene para verırız
kukllanmadan oncede kaynatıcaz dımı

gogus pedı ve kremı herkese gerekır..............eczanelerden yada bebek malzemesı olna yuerlerdede var ordan alabırlısın ........bıberon emzıreceksesn sana gerekmez ancak ılerde su cay ıçın lazım olabılır........emzıremezsen sagarsan gerekır ve o zaman her verısten sıonra kaynatmak gerek .......azsa bıberon kaynatırsın ama coksa kı benım öle olucak dokuz on tane ..........o zaman sterılazor almak daha avantajlı kaynat kaynat su cok gıdıyoo..........bez ıslak mendıl alın bı kenara koyun.............benım bebe sampuanı bebe yagı bebe sutu gıbı malzemeler bübchen marka abım getırmıştı almanyadanbnn kokusu cok guzel eskıden berı o kokuya hayranım...........yegenlerım onunla buyudu .........abımde üçoğlan var kız hastası............ıstıyoo bırını ver dıyee........he heee verırmıyıım ya...........karısı dogurcam demeye basladı mıllet gaza geldı valla eltım de istıyoo ............
ınşş rabbım olmayanlara versın ınşş sonra onlara............herkes nasıl yaa.........nıl..........gokce.........bensu............lıyadora yok ortalarda..........serap nasıl denız nasıl acaba

selam ablacim...hamd olsun iyiz biz...uyku tutmiyor bu aralar ama buda normal galiba...masallah bi oynak bi kizim var yerinde durmiyor...minik kizimda singirdasiyla caliyor...öbürü karnima tepiyor....hayirlisi ablacim...zaman cok cabuk geciyor...az kaldi doguma heycan dorukta artik

gülsümm tamamm canımm ben yarın dr gıttımde alım eksıklerımıı canım
buarada hepsi kıskandıı sıızıı haaa
eltiler arasında uc kızxı yok demıı

gunaydın..............
evet zummın heyecan artık olucak ınşşş saglıkla gelıcek bebısın.........annen gelır dımı yanına senı yalnız bırakmazlar dogumda..........ıyı bak kendıne 37 ye gel ınş........
gulen tamam gereklılerı al canım ama gereksızde alma sakın.........evet kız haklısın eltımınde kızı genelde oğlan cok esımın alılesındede..........kızları ben topladım ınşşş..........herkes nası

günaydın kızlar.... çorlu'ya kar topu oynamaya beklerim.. gerçi ben hastalanırım diye balkona bile çıkmıyorum.. heryer bembeyaz çok güzel.. istanbul'da heryer bina ve sokak olduğu için böyle manzaraları özlemişim 3 yıldır... hele ağaçlar gelin gibi....

ben biberonları avent aldım, 1 tane yenidoğan seti aldım, içinde 2 tane 125 ml ve 2 tane 260 ml lik biberon var. ve ayrıca 2 tane 330 ml lik biberon aldım... şimdilik yeter sanırım... sütüm olursa inşallah saklama kaplarından sonra alırım dye düşündüm.. 125 ml'likler için ayrıca 2 tane bardak ucu aparatı aldım şimdiden, suya başladığımızda bardağa dönüştürcem..

şampuan, sabun, pişik kremi, bebe yağı filan sebamed aldım.. bende ilk dönemde ıslak mendil kullanmıycam tabiiki ama sebamed'in 1 kutu mendilinden aldım.. ama kendi bebe yağıyla ıslatılmış.. belki hst'de filan lazım olur.. bayağı pahalı tabiiki, sürekli devam edilmez, 1 kutusu 20 tl filan..

şimdilik port bebe setimiz kaldı.. belki port bebeyi tek alırım... ana kucağı, kanguru, araba koltuğu, bebek arabası filan lazım oldukça alırız hem elimizde biraz rahatlamış olur diye düşünüyorum...

Onlar sağlıkla gelsinler hele bi.. herşeyleri de tamam olmasın dimi... eksikleri tamamlrız yavaş yavaş...

senay cım ne guzel yaaaaaaaaaaaa..............bembeyaz heryer ben unıversıteyı erzurumda okudum ..........cıok soguk olurdu ama karı hersye degrdı..........cok guzel cok...........tadını cıkar ınş soguklar gecek gelecek bebışlerın..........ınş hepımızın bebışlerı yaza ınşşş cok tatlı olucaklar...............
canım bıberonların yeter yetmezse alırsın zaten ......sana pompa strerılazor gerekır .........port bebe bence gereksız benım fıkrım zaten araba koltunu ana kucagı gıbı kullanıcaz ıçıne koy gotur her yere kanguruda gerekmez zaten havalar sogulk gezemeyız yazın ınş gezelım derken buyucekler agırlasacaklar .........ılerde araba alırsın sadece.........annen orgulere basladımı.............

gunaydinnn kizlar nasilsiniz ben hasta oldum yaaaa afedersin 2 gundur wc deyim midem cok agriyor karnim agriyor halsizim bobreklerim agriyor tam tedavi oncesi nerden cikti bu ya ins tedavi gunume kadar gecer ya allahim acil sifalar diliyorum kendim ve tum hastalar icin

gulencim cok sukur simdi iyisin bak bebegin gelmiyor simdilik annesi sozunu dinliyor masaallah pasamizaaaa

muallim ablacim sen nasilsin bebekler ins en kisa zamanda kucaginda olucaklar ablacim dularimizdasinn

senaycim toprakcim hazirliklar baya hizlanmis allahim vaktinde kucaginiza almanizi nasip etsin amin

darisi benim ve tum isteyenlerin basina insallahhh amiiin

ya gercekten dusunuyorumda hepiniz parcam olmussunuz ya gercekten ben normalde hasta oldugum zaman yanliz oldugum icin cok aglarim suanda evim karisik bi yatak odasi takimi almistim 1 ay once kendime simdi geldi aksilik ya tamda hastayken yatak odasini bosaltip kizimin odasina doldurdum ama hiccc gucum yok yapacak cagirabilecegim kimsemde yok dun cok agladim bu yuzden ev cosmus gocuyor esim garibim bise yapamiyor zaten tekerlekii sandaleyle evde bile dolasamiyor oderece karisik simdi zorla en azindan azda olsa toparladim
inanin sizlerle konusmak beni cok rahatlatiyor enazindan konusmak dertlesmek inanin kendimi eskisi gibi hissetmiyorum bise yasadigim zaman sizlere anllatmak bile beni cok rahatlatiyor iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum mafoldumben :sinifsinif:

Merhaba fıstıklar...Kaymaklım çok geçmiş olsun ...Magnezyum miğdeyi bozuyor acaba o yapmış olabilir mi?Kendine dikkat et arkadaşım...Şenaycım ne kadar güzeldir şimdi oralar, tatilin ve karın tadını çıkar bizim içinde...Ben biberonu Dr. Browns aldım hediye gelenlerle 5-6 tane biberonumuz oldu yeter heralde.2 tane de avent emzik hediye gelmişti gerekirse alırız.Bebek arabasını ben şu portbebeli olanlardan aldım , aslında alırken kararsız kaldım ne kadar gerekli diye ama sonra nasılsa benden sonra daha kardeşlerimin de bebeği olur , biz de bir kaç tane bebek istiyoruz diye o takımı almaya karar verdim...Ben de bugün evdeyim , karda kışta düşerim diye korktum.Ben de kızımın cicilerini yıkıyorum , yarın da yardımcı ablamız onları ütüler diyorum.Diğer taraftan da cicilere bakıp hayaller kuruyorum allahım inş. bize ve tüm isteyenlere o hayalleri gerçekleştirecek günleri gösterir...Gülencim o kremi ben Eminönünden 30-TL ye aldım , satıcı en azından doğuma 20 gün kala kullanmaya başlayın demişti benim doğuma 33 gün gözüküyor El muallimin dediği gibi kullanmaya başlasam iyi olur heralde...El muallim o kremi nasıl kullanacağız?

kaymaklım gecmış ols canım ..dıkkat ınş gecer........ılacları yanetkısıde olabılır gecer ınşş tedavıye kadar .........topralnda evınıde duzenle.........orda kım var yakının.......gurbetlık zor dımı.........bende yalnızım ama samımı ark var cok ıyı oluyoo.......evdeyken devamlı geldsıler..........toprak bıberonların cok olmuş tek bebek ya gerek olmaz yınede dursun mama ve cay ıçın ıyı olur..........kremı artık gunde ıkı üç kez cok az surun uçlarına .......bebek emmeye baslayınca yara olmaz ....ınş yara cok zor cunku...........

bıde hava soguk evler nem oranı dusuk ınş bıde bebekler ıçın buhar makınesı alıcam gerelklı oluyoo ...........

Back
X