Tp Bebek ve Akupunktur

bebışlerımı kucagıma aldım kızlar azcık cokkkkkkkkkk tatlılar bugun tulum gıydırdıler ............agladı ela kucagıma aldım sustu ..........cok zor bırakıp gelmek........ınş haftaya bıberomna gececekler ınşşşşşşşş azaldı gunler dua edınnn

el-muallimin üçüzlerimi oldu benim haberim yok

yaa gulsummm cok tatlıı olmuşş kablosunu tutuyoo cımcımee yerım nann onuu ellerınıı

dscf0043e.jpg

AYYYYYY MASALLAHHHHH SUBHANALLAHHHHH BAREKALLAHHH
ALLAHIM BEBEGINI SANA BAGISLASIN ABLACIM
COK TATLI BI BEBGIN VAR
ALLAHIM TUP ISTEYENLERE VE BANA DA NASIP ETSIN INSALLAHHHHHHH :kedi:

opuyorumnanaktan
Çok tatlı olmuş kızların canım..:nazar: :nazar: :nazar:

liya doracim hosgeldin canim benim serklaj islemin guzel gectigine cok sevindim inan hep aklimdaydin allahim vaktinde kucaginada almani sana nasip etsin hersey gonlunce olsun kizin olcakmis cok sevindim ins digeride erkek olur rabbim gonlune gore versin insallahhhhh :1hug: a.s.

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar herkese....

gülencim, gözünaydın canım... güzel haberler vermişsin bize.. canım tam hatırlamıyorum, sen normal doğum mu düşünüyordun, sezeryan mı olcak?

Muallimcim maşallah kızlarına, kocaman oldular, gözlere bak maşallah... Yakında kucağındalar inşallah...

Ayyyyyyyyyyyyyyyy yerım ben onu boncuk boncuk gÖzlerını...o mınıcık ellerını...maŞallah maŞallah bÜyÜyorlar...rabbım baĞıŞlasın...bızlerede tez zamanda o gÜnlerı nasıp etsın...ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

hay yavrum teyzesi sevsin onu....Rabbim kimseye cektirmesin, ablacim benim....sen üzülme...kizlarin masallhai var...doktorumuz hep derdi...kizlar erkeklerden daha güclüdür.....merak etme....Rabbim bu hayirli günde kizlarina kavustursun...geldikleri gün bayraminiz olsun

Merhaba kızlar...Nasılsınız bakim?Ben duruşmaya girip evime geldim.Dışarısı çok soğuk ya...Yarın inşallah kızımın odasını yerleştireceğim...Cicilerimizin yıkadım , büyük bölümünü dün yardımcı ablamız ütüledi.Ben de kalanları ütüleyip yarın yerleştireceğim.Odaya halı alacağız belki perdesini de değiştireceğiz sonra da sanırım beklemesi kalacak...Darısı tüm arkadaşlarımızın başına...

opuyorumnanaktan
Çok tatlı olmuş kızların canım..:nazar: :nazar: :nazar:
canım darısı sana ınşş buyut bı an once......
el-muallimin üçüzlerimi oldu benim haberim yok
canım benım cok erken geldıler ua et canım
yaa gulsummm cok tatlıı olmuşş kablosunu tutuyoo cımcımee yerım nann onuu ellerınıı
senın pasayıda gorucez ınşşş canım
AYYYYYY MASALLAHHHHH SUBHANALLAHHHHH BAREKALLAHHH
ALLAHIM BEBEGINI SANA BAGISLASIN ABLACIM
COK TATLI BI BEBGIN VAR
ALLAHIM TUP ISTEYENLERE VE BANA DA NASIP ETSIN INSALLAHHHHHHH :kedi:
amın canım bınlerce amın darısı sana ve ısteyenlere
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar herkese....

gülencim, gözünaydın canım... güzel haberler vermişsin bize.. canım tam hatırlamıyorum, sen normal doğum mu düşünüyordun, sezeryan mı olcak?

Muallimcim maşallah kızlarına, kocaman oldular, gözlere bak maşallah... Yakında kucağındalar inşallah...
sagol teuyzesı .............az kaldı senınkılerıde gorucez benımkıler senın kızların sacını cekıcekkkınşşşşşşşş

maşşallahhhh canım yaa büyümüşler şuna baksana kocaman elleri var kırkbinkere maşşallahhh. koca gözlü kızına çok tatlılar annesi maşşallahh:nazar:
cok sagol canım .......

Ayyyyyyyyyyyyyyyy yerİm ben onu boncuk boncuk gÖzlerİnİ...o mİnİcİk ellerİnİ...maŞallah maŞallah bÜyÜyorlar...rabbİm baĞıŞlasın...bİzlerede tez zamanda o gÜnlerİ nasİp etsİn...İnŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
amın canım darısı en kısa zamanda sana
hay yavrum teyzesi sevsin onu....Rabbim kimseye cektirmesin, ablacim benim....sen üzülme...kizlarin masallhai var...doktorumuz hep derdi...kizlar erkeklerden daha güclüdür.....merak etme....Rabbim bu hayirli günde kizlarina kavustursun...geldikleri gün bayraminiz olsun
ınş canım bayramımız bayram olucak ınş
Merhaba kızlar...Nasılsınız bakim?Ben duruşmaya girip evime geldim.Dışarısı çok soğuk ya...Yarın inşallah kızımın odasını yerleştireceğim...Cicilerimizin yıkadım , büyük bölümünü dün yardımcı ablamız ütüledi.Ben de kalanları ütüleyip yarın yerleştireceğim.Odaya halı alacağız belki perdesini de değiştireceğiz sonra da sanırım beklemesi kalacak...Darısı tüm arkadaşlarımızın başına...

cok guzel kızın saglıkla gelsın ınş.........rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın canım bı ara cek odayı yolla gorelım ınş bende bugunn modokoda baktım üç yataklı odaaaa..........ınş gelsın tabı bı ayda gelıcek bende koyarım resmını ınşşşşşş hakkımızda hayırlı ols canım:Saruboceq:

günaydınn kıslarr
nevinn hadii odayıı bekliyozzz yaa

şenayy kıs karlar altında kalmışssınızdır bis istanbul bile kar kaplandıı

gülsümm canım öteki kıslarıda eklee yaa
bu gece üryanda dogurdumu gördüm
bebecik bana bakıyodu sonra nasıl oldu bilmiyom küçüçük gördüm anahtar kadar bebeği hayır olsun inşallah

egenin battaniyelerini attım makineye bekliyorum umarım bişicik olmaz dailk makinemiz

gunaydın gulen sabahcısın dogur gorceem gırebılcekmısın buraya gercı aynı sey benım ıçınde gecerlı hele ben hıç geremem belkıde üç cadıyla ...........makıneye en dusuk ayara atsaydın zaten yenı ve temızler dusukte yıka cıksın bazen bazı mallar bozuluyoo sevmıyorum bende ama yıkamadan olmuyoo hadı gıysın sarılsın ınş ruyan hayır ols ee bu sıralar normaldır gormen az kaldı artık kar var ıstanbıulda .........hastaneye gıdıcem ınşş bıraz sut bırakım belkı yarın gıdemem

30 , yünlü programa attım kadife battaniye polar battaniyeleri birde kadife montu sadece yumuşatıcıyla yıkıyor bitirmek üzre sıkıyor şimdik en düşük devirde bakalım inşallah batmazlar..
siz hastaneye yakınmısınız gülsüm ayy cücükler ne zaman cıkar acaba 15 güne cıkarlarmı

neyse çıktı ilk makinemiz
bişicik olmamışş
şimdide örmelerimizi attık örme yelekleri hırkaları battaniyeleri ve minicik patikleri popişimin

ooooh guzel yıka bakalım ..............işin zoru sonra yıkamak bunları bu havada kurutmak zor ıolucak ............ınş canım bakalım ne zaman verırler beklıyorumm

darıısıı 38 inşallahh canımmm

badem gunaydınn sebn bıde istanbulu gorsennn buzz gııbııı

gülsümm asıll utusuu varr :) sdalonda kurutuyomm

Back
X