Tp Bebek ve Akupunktur

Selam,
Toprakçım, Muallimcim ne güzel sağlıkla mutlulukla keyfini sürün anneliğinizin.
Hamilelerin durumlar da iyi çok şükür.
Darısı bizlerin başına diyim. Ben de yaklaşık 15 gün sonra başlayacağım tedaviye. ış yerindeki problemler nedeniyle azaltmam gereken stresim daha da artıyor. ınşallah güzel olur. Deniz'in buğday çimi tableti ile ilk defa 14. gün yumurtam çatladı bu ay. Hep 16-17 olurdu. Umarım iyi birşeylere vesile oluyordur. Bir de taktım iki adet embriyo transferine. SAyı bana az geliyor. Hep 4 adet transferdi ama
3. gündü. Bu sefer 5. hatta 6. güne uğraşacaklarmış. Ama 2 tane. ınşallah iyi olur.
Hepinize sevgiler.

slm kıssllaaarrr..nasılsınızz...umarım hepiniz iyisinizdir.....muallaimcim bugün akuda ilk günümdü....muallimim benim ilk tedavim başda iki elime ayrı ayrı igne batırıldı.alnıma,başıma vede göbegime ise 3tane igne batırldı..böylece 45dk yattım ...inşş faydasını görürüm... doktorum özgür evren ersoy.ESTETHıCA bakırköy cerrahi tıp merkezi...seansı 80tl..indirim yapıldı 70tl oldu......aku yaptıran muaallim,toprak,senay vede ismini sayamadıgım bütün kıslar inşş bende faydasını görürürm....neyse hepinizi öpüyorum...perşembede momorilde kontrolüm var...bakalım doktorum ne diycek...histereskopi olmuştum..sonuç ne çıkcak acaba?*..hepinizi öpüyorum..a.e.o...

eylul ınş canım guzel olucak hersey sen relaks olmaya calış..........bensu ınş sende canım aku sanada ıyıgelıcek umuyorum ........seneye sızde alıcaksınız bebışlerı rabbım yardımcınız ols uyudu benım cadılar cooooooooooooooooook uykum var selam vereyım dedım sıze opt

eylul105..sayili gun kalmis tedaviye baslamana...sakin ol birseyi sorun etme...benim 2.tedavimde 4 tane 3.gun transferi yapilmisti..sonuc negatif..son denememde 1 tane 5.gun transferi oldu sukurler olsun pozitif...embriyo sayisina takilma hakkinda hayirlisi..insallah sonu iyi olacak...

bensunaz canim insallah sende akunun faydasini gorceksin...insallah hersey yolunda gider biran once tedaviye baslar guzel sonucu alirsin...bende memorial dayim..15 mayis kontrolum var umarim karsilasiriz...dualarim seninle..

el-muallim kiyamam uykusuzluk zor...3 cadi yoruyorlar iyi olsunlar da varsin seni yorsunlar...bi kac aya rahatlarsin insallah..

senay toprak iyilerdir insallah..

Eylül bana 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.O yüzden sayıya takılma.Rahat ol sadece.Allahın izniyle hamile kalacaksın.
Bensunazcım ben akup. çok faydasını gördüm .ınşallah sende göreceksin.Benim Histereskopi sonucu aynı gün verilmişti senin niye sonradan veriliyor anlamadım.
Bebekistyoruz memorialda dr. kim?Benim Asena hanımdı.
El muallim fıstıklar nasıllar?Onlarla dışarı çıktığında herkesin gözü sizde oluyordur.Ne güzel...

slm kıslar..bebek istiyoruz inşş aynı güne denk gelirde randevumuz karşılaşırz...canım rabbim emeklerimizi boşa çevirmez inşş..............muaallimcim onlar tatlı bela..rabbim herkeze nasip eder inşş........toprakcım canım bende anlamış değilim..birde histereskopiden parça alınıp patolojiye yollandı...bakalım hale hanım ne diycek..yarın öglen 15:00 de randevumuz var...toprakcım sana aku nerelerden yapıldı...

kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur allahim kucagima almayida nasip eder ins aminnnnn
muallimcim sen nasilsin allah yar ve yardimcin olsun
senayk zummin toprak gulencim sizler nasilsiniz umarim hersey yolundadir hepinizi cok optum allaha emanet olun

Günaydın arkadaşlar,
Valla çok moral oldunuz bana. Toprakçım, Muallim, Bebek ıstiyoruz rahatlattınız beni. Teşekkürler. ınşallah sağlıkla olur artık bu sefer.
Bensucum akupunkturun faydasını görürsün inşallah. 15.00'dan sonra bekliyoruz haberleri.
Dün smear sonucumu aldım. Temizmiş çok şükür. Doktora telefonla bağlanıp da haber alıncaya kadar 2 dk geçmedi, ben o 12 günde ne yapacağım acaba :)

selam guzel dostlar hepınızı cokkkkkk opt rabbım hepımızı cok ıyı etsın guzel gunler versın guzel dusunun guzel olsun yarın cuma cumanız mubarek dualarınız makbul olsun

Selam,
Toprakçım, Muallimcim ne güzel sağlıkla mutlulukla keyfini sürün anneliğinizin.
Hamilelerin durumlar da iyi çok şükür.
Darısı bizlerin başına diyim. Ben de yaklaşık 15 gün sonra başlayacağım tedaviye. İş yerindeki problemler nedeniyle azaltmam gereken stresim daha da artıyor. İnşallah güzel olur. Deniz'in buğday çimi tableti ile ilk defa 14. gün yumurtam çatladı bu ay. Hep 16-17 olurdu. Umarım iyi birşeylere vesile oluyordur. Bir de taktım iki adet embriyo transferine. SAyı bana az geliyor. Hep 4 adet transferdi ama
3. gündü. Bu sefer 5. hatta 6. güne uğraşacaklarmış. Ama 2 tane. İnşallah iyi olur.
Hepinize sevgiler.

canım geçmişine baktım biraz. sebebsiz infertileymiş ama son keresinde doğal hamile kalmışsın ama kimyasal gebelik olmuş. inşallah tüpsüz bu ay yine hamile kalırsın. bende buğday çimi 2 ay kullanmayla adet kanının kahverengi olmuş rengini kırmızıya döndürdü. fsh 17 den 12 ye düştü. hayıt tohumu da içtim ama yazın da içmiştim ben asıl fayda buğday çiminde diyorum. eşim de anti depressanlarını bırakıp çinko ve e vitamini içince bir de ovülasyon günleri preseed kullanınca bu bebek geldi. şimdi 17 mayısta 2 li testi bekliyor ve çok korkuyorum. inşallah güzel geçer.
sen de bu kadar stresli olmamaya çalış. senin de allah bir daha göstermesin çok kötü deneyimlerin olmuş. asıl stres eski korkularla hamilelikten sonra başlıyor. rabbim hayırlısını versin.
toprak senay muallim iyisiniz umarım. muallim herkes 1 bebekle uğraşamıyor sen 3 tane ile nasıl başediyorsun?

Günaydın,
Denizcim inşallah canım. Kendiliğinden olur, veya bu tüpte başarılı oluruz artık.
Ben 9 aydır gerek Amerkian, gerek ıngiliz sağlık sitelerinden araştırıp edindiğim bilgilerle kendimce bişeyler yaptım. Haftalık akupunktura gittim. Hayıt, arısütü bal polen propolis, B12, B6 ve ilave Bcomplex ve multivitamin, coenzyme Q10, folik, ginseng (bunu akupunktur doktorum vermişti), omega 3. Son 2 aydır da arginin ve senin tavsiyenle de buğday çimi kullandım. Ovulasyon takibi yapıyor ve 3 aydır preseed kullanıyorum. Evde sadece organik besleniyorum, süt ürünü ve soğuk çiğ gıda tüketmiyorum. Kafeinsiz yeşil çay ve ahududu yaprağı çayı içiyorum. Yani internet aleminde ne varsa hepsini uyguluyorum. Artık daha da yapacak ne var bilmiyorum.
ınşallah buğday çimi faydasını gösterir.
Eski korkularla hamileliği yaşamak çok zor. Ama sen bunun çok güzel üstesinden geliyorsun. Bak 10 haftalık oldu. Düşükle ilgili korkuların çok büyük oranda iki hafta sonra bitecek. Yeni korkuların başlayacak tabi ama senin geçmişinle ilgili en zor dönemi geçirmiş oluyorsun. ınşallah sağlıkla devam edecek ve kucağına alacaksın. Çok sabrettin, çok uğraştın. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Arkadaşlar kendimi sayenizde bir iki gündür daha iyi hissediyorum Karamsarlığım dağıldı daha pozitif oldum . Sağolun.

gunaydinlar...
Hayirli Cumalar..
toprakcim doktorum Nur hnm tup bebekte devam ediyorum...cok dusundum aceba dogum uzmaninami gecsem diye...ohss tedavisi kist takibi derken 3 ayi gecti..Nur hnmi cok seviyorum kendime yakin hissediyorum basindan beri sorunlarimi rahim durumumu biliyor diye onda devam etmek istedim...Nur hnm da olur farketmez dedi...gecen kontrolde dogum icin 38,5 en gec alcam,sezeryanla,normal dogumu unut dedi...ben normal istiyordum...riske girilmez dedi...ilerleyen haftalarda senden dusuncelerini alcam...epidural anestezi,genel anestezi ve sonrasi hakkinda...simdilik bunlari pek dusunmemeye calisiyorum...hala korkularim devam ediyor..hayirlisiyla su 30.haftaya bi gelsek..sonra alisveris ve arastirmalarim basliycak insallah...

slm kızlarrr ben geldim..herkes ii inşallah..bugün. dr a gittim...cinsiyetinide ögrendik...teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)

optum sızı kızlarr............nerde o yazdıgım gunler cok zor yaaaaaaa vakıt yokk ıyı bakın kendınıze ve bebeklere

bensucum hayırlı habelr al inşallah canım
denizcim umarım ikili testin de iyi çıkar rabbiim yüzümüzü güldürür inş

Herkese Günaydın,

Öncelikle annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum. Allah herkesin evladını korusun ve bizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin..

Eylülcüm tüp bebeğe başlamadan önce bende Akuya gittim, spor ile fazla birkaç kilom vardı onları verdim ( Çünkü vücut hareketliyken yumurtalarda çalışıyormuş ) ama en önemlisi bu bilimsel olarakda araştırılmış hatta sende araştırabilirsin çok iyi bal satan bir yerden arısütü-bal-polen karışımı yaptırdım. faydası yumurtaların kalitesini sağlayıp %100 çoğalmasına sebep oluyormuş...İnşallah rabbim seninde çabalarını boş çıkarmaz...

Arkadaaşlar ikili testimde hormondan dolayı %1 risk çıkmıştı, ( düzende tekrarladığımda daha farklı bir sonuç çıktı yani iyi), dörtlüde yaştan dolayı amniyo sentez dediler. Buna da hayır dedim.. Eşimde kesinlikle istemiyor.. haftaya Prof Rıza Hocadab detaylı ultrason randevum var doktorum detaylı temiz çıkarsa risk 1:600 olacak dedi. İnş iyi çıkar. Bende kızımın sağlıklı olacağına inanıyorum.. ( Teyzelerı bu arada ismi ALYA )

Herkesi okudum çok şükür iyiler. Muallim 3 tane çiçekle uğraştığın için yılın annesisin. Ama şuna inanıyorum tüp bebek anneleri yılın anneleri. Neden diyecekseniz o kadar uğraş, emek , denemeler ve her defasında 12 GÜN içinde büyük umutlar beslemek v.s...
İnşallah kimsenin emeği boşa çıkmaz...Herkesi öpüyorum... Bu arada Şenaydan hiç haber yok..

Günaydın,
Denizcim inşallah canım. Kendiliğinden olur, veya bu tüpte başarılı oluruz artık.
Ben 9 aydır gerek Amerkian, gerek ıngiliz sağlık sitelerinden araştırıp edindiğim bilgilerle kendimce bişeyler yaptım. Haftalık akupunktura gittim. Hayıt, arısütü bal polen propolis, B12, B6 ve ilave Bcomplex ve multivitamin, coenzyme Q10, folik, ginseng (bunu akupunktur doktorum vermişti), omega 3. Son 2 aydır da arginin ve senin tavsiyenle de buğday çimi kullandım. Ovulasyon takibi yapıyor ve 3 aydır preseed kullanıyorum. Evde sadece organik besleniyorum, süt ürünü ve soğuk çiğ gıda tüketmiyorum. Kafeinsiz yeşil çay ve ahududu yaprağı çayı içiyorum. Yani internet aleminde ne varsa hepsini uyguluyorum. Artık daha da yapacak ne var bilmiyorum.
ınşallah buğday çimi faydasını gösterir.
Eski korkularla hamileliği yaşamak çok zor. Ama sen bunun çok güzel üstesinden geliyorsun. Bak 10 haftalık oldu. Düşükle ilgili korkuların çok büyük oranda iki hafta sonra bitecek. Yeni korkuların başlayacak tabi ama senin geçmişinle ilgili en zor dönemi geçirmiş oluyorsun. ınşallah sağlıkla devam edecek ve kucağına alacaksın. Çok sabrettin, çok uğraştın. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Arkadaşlar kendimi sayenizde bir iki gündür daha iyi hissediyorum Karamsarlığım dağıldı daha pozitif oldum . Sağolun.
valla bravo alkisalkisalkissen ben de beter araştırıp ne varsa yapmışsın zaten. ben coenzyme Q10, arginin ve b vitaminleri kullanmamıştım (multi vitamin içmiştim) bunların da faydalı olduğunu okumuşturm yerli ve yabancı sitelerde ama uygulayacak gücüm kalmamıştı. inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın. tüm kalbimle inanıyorum.

slm kızlarrr ben geldim..herkes ii inşallah..bugün. dr a gittim...cinsiyetinide ögrendik...teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)

harika bir haber :teytey:rabbim inşş bana da o günleri gösterecek.:Saruboceq:

Herkese Günaydın,

Öncelikle annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum. Allah herkesin evladını korusun ve bizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin..

Eylülcüm tüp bebeğe başlamadan önce bende Akuya gittim, spor ile fazla birkaç kilom vardı onları verdim ( Çünkü vücut hareketliyken yumurtalarda çalışıyormuş ) ama en önemlisi bu bilimsel olarakda araştırılmış hatta sende araştırabilirsin çok iyi bal satan bir yerden arısütü-bal-polen karışımı yaptırdım. faydası yumurtaların kalitesini sağlayıp %100 çoğalmasına sebep oluyormuş...ınşallah rabbim seninde çabalarını boş çıkarmaz...

Arkadaaşlar ikili testimde hormondan dolayı %1 risk çıkmıştı, ( düzende tekrarladığımda daha farklı bir sonuç çıktı yani iyi), dörtlüde yaştan dolayı amniyo sentez dediler. Buna da hayır dedim.. Eşimde kesinlikle istemiyor.. haftaya Prof Rıza Hocadab detaylı ultrason randevum var doktorum detaylı temiz çıkarsa risk 1:600 olacak dedi. ınş iyi çıkar. Bende kızımın sağlıklı olacağına inanıyorum.. ( Teyzelerı bu arada ismi ALYA )

Herkesi okudum çok şükür iyiler. Muallim 3 tane çiçekle uğraştığın için yılın annesisin. Ama şuna inanıyorum tüp bebek anneleri yılın anneleri. Neden diyecekseniz o kadar uğraş, emek , denemeler ve her defasında 12 GÜN içinde büyük umutlar beslemek v.s...
ınşallah kimsenin emeği boşa çıkmaz...Herkesi öpüyorum... Bu arada Şenaydan hiç haber yok..

canım yaşın çok ileri değil. ama geri kalan bilmemkaç ay yaptırsamıydım şüphesini çekeceksen yaptır kurtul derim. bu amniosentezeki %1 genel bir oran. rıza bey gibi uzman ellerde bu aran çok çok daha düşük oluyormuş korkma.
ben 43 yaşındayım. her durumda ölçümler ve hormonlar detaylı ultrason vs iyi çıksa da yaptıracağım. bu bebek artık benim son şansım. bu yaştan sonra başka hamilelik olmaz mümkün değil buna rağmen yaş ileri diye herşey düzgün gidiyorsa da yaptıracağım. ben normal hamilelik kontrolleri için de rıza beyi seçtim. arkadaşımın amniosentez sonucu tanımlanamayan fazladan bir kromozom çıkıp başka doktorların alalım dediği bebeğe (anne yaşı 41 di ve 1 önceki bebek down sendromu diye alınmıştı) rıza bey detaylı ultrason ile bakıp bu bebek alınmaz sağlıklı evet bu gen tanımlanamıyor ama bir bozukluk olsa bebekte de mutlaka bir bozuklık olurdu dedi. bebek çok sağlıklı oldu. zaten detaylı ultrason ile o da fikrini söyleyecektir ama yaptır diye önerirse yaptır. ben rıza beyde amniosentez sonucu düşük yapan birini (herhalde vardır da ) hiç duymadım.

ben de dün ssk lı bir hastanede başka bir doktora gittim. hem bebeği göreyim hem de rapor gerekirse arada bebeği görmek istersem ona gideyim diye. bebek büyümüş eller kollar çıkmış oynayıp duruyordu.:nazar:ultrasonda 3 gün ileri tam 11 haftalık çıktı. dr haftaya 2 li testte rıza bey söyler zaten ama bence bebeğin ense kalınlığı iyi çıkacak dedi. sağlıksız bebek bu büyüklükte artık kendini belli eder bu bebek normal sınırlarda çıkacak dedi. inşallah dedim. :Saruboceq: çok mutlu oldum. ama tabii asıl haftaya belli olacak. ölçümdü kan testi sonuçlarıydı amniosentezdi oldukça uzun bir yolum var benim.en kötüsü de bu bebeğin son şansım olması. ama allah yazdıysa olacak.

bugün anneler günü ben de şimdi çıkıp annem ve halamla buluşacağım. tüm annelerin ve anne adaylaının anneler günü kutlu olsun. inşallah seneye hepimiz bebeklerimizle anneler gününü kutlayalım

Son düzenleme:
Bu anneler gününde de bebişim yok aslında çok üzgünüm ama allahımın bir bildiği vardır ..inşallah bir daha ki anneler gününde tüm isteyenlere allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir , kimseyi boynu bükük bırakmaz ...Bir de allah annelerimizi başımızdan eksik etmez inşallah...

Bunu geçen anneler gününde yazmışım...Allaha şükür rabbim duamı kabul etmiş...Allah kimseyi kolları boş bırakmasın, herkesin kolları 1-2 bebekle dolsun...Tüm annelerin , anne adaylarının ve anne aday adaylarının annler günü kutlu olsun sevgili arkadaşlarım...

selam kızlar gokce kız demek hayırlı ugurlu ols canım ...su demek bu yılın annesı benım üç tane olunca degılmı ya ........rabbım cunmle ısteyenı anne eylesın.....cok zor gercekleten bu ımtıhan ..benım annem yok hep ıçım garıptır buruktur ama cok sukur anneyım herkea mutlu ols ınşş denız ıyı cıkıcak ınş hersey tıoprak hatırlıyorum bu yazdıgını gecen sene ortada bısey yoktuı hıç bırırmız hamıle bıle degıldı bu ay ben sonucu hazıranda almıstım omurdedıgınız nekı rabbım guzel omur versın hepımıze guzel kaderler herkesı opuyorum her gunumuz anneler gunu ols ınş........:nazar:a.s.:hooray:

Back
X