Tp Bebek ve Akupunktur

gökçem,aret,bebek istiyoruz, muallim canlarm benimmm allahım razı olsunn hepinizdenn...inanırmısınız bende çok dua ediyorum sizler için.... aretcim inşalllaaaahh dediğin gibi bu sayfa hepimize ama hepimize uğur getirir....hepimizin bebişleri olur inşallaahhhh...artık bebeişler için neler yapmalıyız diye konuşuruz inşalllaahhhhh.......canım akunun inşalllah faydasını görürsün...bende gittim ama yarım bıraktım...ama tekrar başlamayı düşünüyorum ..bizim burda seansı 80tl....

Arkadaslar acupunckture iki aydir gidiyorum. 3-4 hafta ara versem etkisi kaybolur mu? agustos eylul gibi dusunuyoruz ivf`i acaba kotu mu etmis olacagim ama ara vermek zorundayim tatile gidecegiz cunku. yani iki ayim bosa gider miki acaba. bayada iyi geliyordu :) sacma bir soru gibi geliyor ama gercekten acu. inanilmaz ise yariyor daha sakin bir kisi oldum sanki. regl oncesi sinirli hallerimde kayboldu... onceleri ammmann igneleri batiriyorlar hic bisi olmaz inanmiyorum diyordum ama gercekten super bisiymis. resmen uykuya daliyorum :)) sonrasinda sarhos gibi oluyorum.. :) tecrubeli arkadaslarim 3 hafta uzun bir suremi birakmak icin?

Merhaba kizlar Allah hepimize ardmci olsun! El-mualim canim nasilsin?Bebisler nasillar opuyorum.

Tup bebek islemlerine basladik suan igneler vuruluyor ve yumurtalarin catlamasini bekliyoruz. 1 hafta erken geldim bosuna zaman kaybediyorum dusuncesi icinde gelmistim.Kist cikti ilac aldim bir hafta sonra gelseydim1 aya geri alacklardi yani ertelececekti .

Allah buyuktur suan Allahim uzun zamandan beri beklediimiz babalik ve annelik duygusunu yasat hamile kalip bebisimiz olsun hayirli salih evletlar nasip et diyoruz. Butun duygular karisti. Allaha sukur baslayabildigimize seviniyorum, korkuyorum, merak ediyorum...

Anlatamiyorum yasdiklarimi....Canim duna ihtiyacim var ne olur dua edermisin!

Anne adayi olabilmek icin bir degil birkac sefer yikildik sonra ayga tekrar kalktik yolumuza devam edebildik. Bunlari sizler anliyorsunuzdur... Sonuc labilsem Allahim yardim et bizlere !

Arkadaslar dua edermisiniz.Dualariniza cok cok cooooook ihtiyacim var.Allaha emanet olun!

canım kuka inşalllahh RABBıM emeklerini boşa çıkarmaz...burda bütün temennilerimiz hepimizin biran önce hamile kalması.......canım inşallah herşey yolunda gider verirsin pozitif sonucu..ha bu arada kukacım sen nerde başladın işleme.....kaçıncı günündesin canım.....bak bu arada moral çok önemli..moralini yüksek tut canım .başarılar...

canım kuka inşalllahh RABBİM emeklerini boşa çıkarmaz...burda bütün temennilerimiz hepimizin biran önce hamile kalması.......canım inşallah herşey yolunda gider verirsin pozitif sonucu..ha bu arada kukacım sen nerde başladın işleme.....kaçıncı günündesin canım.....bak bu arada moral çok önemli..moralini yüksek tut canım .başarılar...

Tesekkur ederim canim.amin amin amin. Allahim dualarimizi kabul eder insallah diyorum. Umit ediyorum cocuk isteyen bu sevgiyle yanan herkeze Allahim hayirlisiyla nasip etsin!

Medicana hastanesinde Bahcelievlerde basladik bugun 3-ci gun igneye basladigimiza. Hayirlisi diyorum korkuyorum. Canim Allaha emanet olun!:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kizlar nasilsiniz umarim herkez iyidir
biz cok sukur iyiyiz 2 hafta once baya sikintiliydik ama cok sukur sonu guzel oldu bebegimin ense kalinligi fazla cikti 4mm bizde amniosentez yaptirdik cok sukur sonuclar temiz geldi cok sukur allah nasip ederse kizim oluyor allahim herkeze saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin aminnn hepinizi optum allaha emanet olun

bensunaz canım ınşş heersey ıyı olucak sakın ol ve tevekkul et......cok opt
ımoje canım sanırım bana gore bosey olmaz ısterdsen dra sor belkı etkısı uzun surecek bısey yapar tatılde sana ıyı gelecektır bu arada ınş moralını bozma doktra sor yınede ıyı tatıller

anım kuka cok dua edıcemm ınş bu kez bıu kez gelecek nazlı bebegın ..........burada tum ısteyen arkadaslar ınişş kavusacak bebıslere.......karsıdasın bu tarafa gelırsen ara ........rabbım emneklereınızı zayı etmesın.........rabbım guzel gunler nasıp ets elınız dolu karnınız bebısle donun evınıze ınş..

kaymaklım cok sevındım herseyın yolunda olmasına ...........ooo kız mıuı gelıytooooooooooooo masallah ya kız doldu burası rabbım hayırlı etylesın.............herkese ugurlu eylesın
bu guzel mubarek aylar hurmetıne ınşş dualaruı kabul eyles yazım bozuk oluyoooooooo bbebekler ıuyuyo ve ben uyanmasınlar dıyte ısıgı yakmıyorıum karanlıkta yazytıyorummmmm yanlış oluyo sılmeye vakıt yok uyanırlar dyeeeeeeeeeee cok opt sızıı

Merhaballarr
Gecen sene bugun tazecik hamileydik ben kan testlerini tekrarliyodum oh hamile kaldim bitti degil hep tedbirli gitmek icin belkide kotu biseye hazir olmak icin diklen ustunde yasiyodum bugun ise oglumun nefes alis verisinin sesiyle uykuya daliyorum
Bugun e bebekte egeye orgsanik meyve suyu aliyodum ege 4.5 aylik oldu resim koysam kizlarinizin dibi duser acayip sevimli nereye gitsek garsonlar bilmemkimler egeyle foto cekiliyolar belkide benim evladim oldu icin bana cok tatli geliyo oyle sarisin renkli gozlu ayirt edici bi ozelligide yok tombik yanak lzeyntingozlu bol gamzeli ve surekli sesli kahkahalar atan dunyanin en seker cocugunu dogurmus olma ihtimalim yuksek :)
Ne gunler yasadik ey sayfa ne agladik ne umutsuzluklar yasadik yeni bi tedaviden cok korkmustum ama yuce rabbim nasip etti ilk 1.5 ay acayip zordu ve hayal kirikligiydi donem donem ben bebek istemiyomusum diye dusundum yedim kendimi donem donem ben annelik yapamoiyorum donem donem yok bu cocuktan cekecegimiz var dediysekte teshis kolik oldu yok boyle bisey 3 saat kesintisiz agliyo sinir dayanma gucu dibe vuruyodu ne temizlik ne yemek zordu simdi cok rahatim masallah gene kendi kendine cok uzun oyalanmaz ama oda lunapark gibi salincaga biniyo oyun halisinda oynuyo kitaplara bakiyo mama sandalyesi derken gun bitiyo
Gunde 2 saat uyuyo oda 3 parca halinde aksam 8.30 yatar 4abah 6 kadar uyanmaz uyanir beslenir 8.30 gunaydin oluruz ama yine iyi ya masallah bizdsen haberler boyle (2mmuzun ilk haftasi bodruma gidiyoruz hakketigimizi dusunuyorum gecven sene mayista gitmistik tedavi olurken bekleme stresi hamilelikte stres dogurana dek hatta oyleki yasiyo diye hep kontrol ediyorum emin olana kadar nefes alamadigimi hissediyorum
Bugun ebbebekte nevinle karsilastik emin olamadim ben oyle mutluyduki allah herkezw nasip etsin gozlerimizin ici guluyo artik evlat aramak cok zor cok

ooooooooooooo hosgeldın kız...........masallah oglusunaaaaaaaa ........evet zorda olsa herseye deger amaaaaa rabbım saglık afıyet versın hepsıneeeee opt canım

bensunaz canım ınşş heersey ıyı olucak sakın ol ve tevekkul et......cok opt
ımoje canım sanırım bana gore bosey olmaz ısterdsen dra sor belkı etkısı uzun surecek bısey yapar tatılde sana ıyı gelecektır bu arada ınş moralını bozma doktra sor yınede ıyı tatıller

tesekkur ederim el-muallimcim... bencede sanki bisi olmaz gibi. zaten tatil terapy gibi gelecek gercekten :) buna ihtiyacimiz var... kocaman optum bebislerinide

anım kuka cok dua edıcemm ınş bu kez bıu kez gelecek nazlı bebegın ..........burada tum ısteyen arkadaslar ınişş kavusacak bebıslere.......karsıdasın bu tarafa gelırsen ara ........rabbım emneklereınızı zayı etmesın.........rabbım guzel gunler nasıp ets elınız dolu karnınız bebısle donun evınıze ınş..

Canim El-mualim yazini okudum sevindim.Allah razi olsun! dua et! bebisler nasil? yAllah nasip ederse yarin yumurtalra bakacaklar insallah hayirlisiyla guzel haberleri duyacagim umidini yasiyorum. Insallah diyorum haberleri yarin yazacagim... Kendine iyi bak.Allahim cocuk isteyen herkeze hayirlisiyl nasip etsin hepimize yardimci olsun! Gorusmek uzere!..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kuka Hangi merkaez?İlk denemen mi?Sanırım bu ay benimde donmuş transferim olacak.Yaşın kaç?

Canım merhaba!Allahım tutar ve hayırlı evlatlar nasıp eder bızlere! Ben Medıcanadayım Bahcelıevlerde Yas 37.Asilama 2kere uygulandi.Biz tup bebege hic girememistik tup bebek derken saagliimla ilgili birsey cikiyordu. Suan sukur iyiyim baslayabildik karacigerden korkmustum iyiyim ilaclari kaldirabildim.Yuzumde asiri kasinti Allerji olustu deri dokuluyor.

Sen nerdesin? hangi hastane? TEMUZDA MI YAPILACAK?

bana de yumurtalar olgunlasip catlarsa dondurma islemlerinden bahsediyor.Ben bilmiyorum zamaninda dusunurum dedim.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN! Sevindirici haberleri vermeyi nasip etsin!kaydirigubbakcemile5:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım rabbım yardımcın olsun ınşşşşşşş kukacımmmmm .......gelsınm ınşşş nazlı bebısın yasın cok degıl ıyı bı zaman ........ay ınşş yumoşlar cok ıyı olur cok ıyı emrıyoların olur ınşşş

slm hanımlar nabersiniz tedaviye başlayan herkese rabbim hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin inşş aret kuka ve bensucum inş emekleriniz boşa çıkmaz rabbim sizleride sevindirir tez vakitte..
bende dün dr a gittim şeker çıkmadı çok şükür 4 defa kan aldılar 1 saat arayla aç karnına iki bardak sekerli su içtim sonra bekledim 4 saat öldüm yaa ..

ooo masallah gokce sana...evet zor seker olç ve iğrenç ........bısey yolksa ye tadını cıkar hamılelıgın adı ne olucakkk

İstanbul Tüp Bebek Merkezi.Temmuzda İnşallah donmuş transferim olacak şu an femara kullanıyorum.Haftaya Çarşamba doktora gidicem adetin 12.günü olacak.Tahmini o zaman doktorla transfer olup olmayacağı konusunda konuşuruz..Herkezin tedavisi hayırlı olsun inşallah.Ben bu sayfanın bize uğur getireceğine inanıyorum.inşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririz...:CüvCüv::Saruboceq:

Back
X