Tp Bebek ve Akupunktur

bensucum geldinmi merak etmiştik seni yaa iyiolmana sevindim adet ıolmuşsun herşeyde bi hayır var diyerek bekle canım rabbim bu mubarek günlerde seninde benimde isteyen herkesin de yüzünü güldürsün evet benim günler geçiyo az kaldı doguma rabbim hayırlısı ile kucagımada almak nasip etsin sizlerlede burda paylaşırım canım benim kib öptm

Merhaba Bensuna,
İyi ki tatile çıkmışsın. Çok iyi gelmiştir. Moral olmuştur. İnşallah ilk adette başlarsın sen de. Eylül'de başlayacakların sayısı artacak desene. İnşallah canım olumlu sonuçlar alırız hepimiz.

walaa çokk iyi geldi ttatil.....amiinn eylülcümm.. inşallaahh bir dahakine bebişimle tatile çıkmayı rabbim nasip eder hayırlısıyla...sendemi eyülde başlıyorsun..benim ramazanın ortasına doğru olurum herhalde..inşallaahh bu sefer hayırlısıyla başlarız..rabbim kimsenin emegini boşa vermesin inşşş...

Bensuna inşallah bir önce başlar ve güzel haberlerini verirsin.Herşeyin bir vakti var.Ben 9 yıl uğraştım hamile kalmak için zamanı şimdiymiş.

inşalllaahhh aretcimm inşalllaaaahhhh....banada 10 sene oldu ...inşalllaahh güzell rabbimm banada nasip eder bu mübarek günde açılan ellerimizi ettiğimizz dualarımızı katında makbul kılar inşalllaahhh...rabbim herkeze nasip etsin hamişliği içindede banada nasip etsin...aret canımm inşalllaahhh hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayıda nasip eder yüce mevlam...

bensucum geldinmi merak etmiştik seni yaa iyiolmana sevindim adet ıolmuşsun herşeyde bi hayır var diyerek bekle canım rabbim bu mubarek günlerde seninde benimde isteyen herkesin de yüzünü güldürsün evet benim günler geçiyo az kaldı doguma rabbim hayırlısı ile kucagımada almak nasip etsin sizlerlede burda paylaşırım canım benim kib öptm

canım gökçemm rabbim emeklerimzi boşa çıkarmaz inşallaahh...sanada sayılı günler kaldı dimi gökçecim...rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsinn...hayırlı haberlerini bekliyoruzz...... darısı benim vede herkezin başına inşalllaaahh...k.i.b....opuyorumnanaktan

bensucummm ne guzel ohh tatılını yaptın .........ınşşşş................hamıle kalırsıuın da gıdemezsın benım gıbı evde kalırsın bı yaz...........ınşşşşşşşşşşşşşşş sonrada bebeklerle yaparız tatıl ınş rabbım bu kez nasıp ets sıze ınş dılerım gelsın saglıkla bebeklerınız ...........

bebısı olan hatunlar........
muallim
gülen
toprak
senay
nil
bebiş ıstıyoruz
bebek bekleyen hatunlar..
denız
gökçe
aret
bebek beklemeye aday hatıunlar.........
bensu
eylul
buluesu
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbım nasıp etsın...........

muallim
gülen
toprak
senay
nil
bebiş ıstıyoruz
denız
gökçe
aret
bensu
eylul
buluesu
Aminnnnnnnn...canım......hayırlısıyla inşşşşşş.....

gunaydın guzel yurekler.................
gunaydın umutlu yurekler..........
gunaydın guzel anneler ve anne olucaklar............
hava cok sıcak benım kuzular yedıde ayakta seda emekleme provaları yapıyoo guıdemeyınce cıyak cıyak bu uyutmadılar benı................sımdı ela uyanık..............opt sızı

muallim
gülen
toprak
senay
nil
bebiş ıstıyoruz
denız
gökçe
aret
bensu
eylul
buluesu

aminnn. gelenleri gelecekleri ve yola çıkmaya hazırlananların hepsini sağlıkla kucaklayıp büyütelim :Saruboceq:

hava cok sıcak benım kuzular yedıde ayakta seda emekleme provaları yapıyoo guıdemeyınce cıyak cıyak bu uyutmadılar benı................sımdı ela uyanık..............opt sızı

herkese günaydın.....ah canım yaaaa....sana hiç uyku yok desene.....emeklemeyede başladılar ha......maşallah onlara......zaman çok hızlı akıp gidiyor.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bensucummm ne guzel ohh tatılını yaptın .........ınşşşş................hamıle kalırsıuın da gıdemezsın benım gıbı evde kalırsın bı yaz...........ınşşşşşşşşşşşşşşş sonrada bebeklerle yaparız tatıl ınş rabbım bu kez nasıp ets sıze ınş dılerım gelsın saglıkla bebeklerınız ...........

tşk muallimimm....binlerce kez amin amin amin aminnnn inşşşşşşşşş.......muallimim bunu yazarken şuan ezanda okunuyor....içim öle dolukiii...rabbim tez yakındaa inşşş bu sene içerisinde herkezi ama herkezii hamiş olanlardan nasip eder inşşşşş.....anne olanlarada saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inşşşş...a.e.o...opuyorumnanaktan

ayyy yerimm ben onlarııı...maşallllaaahhhh sedamaa emeklemeyede başlamışş...muallim ne güzel yaaa..hergünün onlarla geçiyor... süper bir şeyy yaa..rabbim bizlerede böle kalabalık bir aile nasip eder inşşaaaalllaaaahhh.....kuzucukları çok çok öpüyorumm..k.ib..öpt..

inşaaaaaalllaahhh gökçecimmmm herşey yolundadır...hayırlı haberlerini bekliyoruzz.....kıslarr hepinizi öpüyorum...hayırlı geceler....

Back
X