Tp Bebek ve Akupunktur

morelini zaten bozma .. sen daha öncedende hamile kalmış birisin boşuna korkuyorsun bence tutacak

inş canım........inş..........iğnelere başladın dımı........inş yaklaşık yırmı gun sonra transfer olur dımı

yarın puregona başlıcam
yeni doktorla tanışıcam mustafa bahcecitakibi yapmıyomuş ya asistanı yada partneri yapıyomuş asistanı çok genc bende babayigiti sectim :)

hayırlı ols ınş bıde orda fırat bey var ondan çk memnunlar arkadaşım on sene sonra ondakı tedavuyle oğlu oldu ıkıncı ıçın uğraşıyo malaesef olmuyoo..........gıtme ımkanın varsa ya fırat bey derım.......

benım emruyoların beşıncı gune kadar kalması na akupuntur etkılı oldu sanırım ama bakalım tutunacaklarmı.............inş rabbım ol der............cumlemızın duası makbul olur

fırat erden alman hastanesinde onu istemiyorum ben mustafa beyin yönlendirmeside oldu tabi ben kendi başıma ali mesut bey diye karar vermedim canım.. ben nişantaşındaki yerdeyim alman çok kalabalıkkk..
bakalım akupunktur sayesinde adet günümde adet oldum bu bile bi işaret demi ilk tedavide ilacla olmuştum adet

tamam o zaman ....inşherşey gonlune gore olur.....bencede ıyıye ısarettt..............pekı adetlerın hep bole problemlımı senın...............akupuntur ılk faydasını yaptı o zaman.........

yok canım değil ; düzenli adet görüyorum.. gecen tedavide bi gol attı öyle işte..

canım arasıra olur kafayı çok taktığın aylar olur..........benım hıç duzensız değildır ama mesela umre ve hacca gıttığımde değişmıştı gunlerım......normalde zamanında gelır..............yeme ışı nasıl..........ne zaman sona erıyoooo ....

yeme işi sona hiç ermicek böyle olcakmış 169 boyum kilomda 54

ya yazmana gerek yok fıstıksın maşallhhhhhhhhh...............ama nıye devam etcek ya bu bebek prteın demır almıcakmı benı doktorum hemsıremde her gun mutlka et balık ye dedı.........

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamış kalısrsınnnnnnnnn..................inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşyırmıııı kılo alırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

kıs karnım çok acıktı evde hiç bişi yok markete çıkıcaz ama kesildim aclıktan bakkaldan cheetos yiyim bari.. ne bilim ya .. öyle dedi .. belkide transferden sonra ye dicvekler bilmiyomki

bende yarın puregona başlıyorumlucrin vuruluyorum şimdik

muallimcim bu kaçıncı günün güzel haberlerini bekliyorum inşşşşşş...gülencim sen ne aşamadasın?

canım hoşgeldınnnn............4.gunum beklemek zor ya ...şimdı ben beklıyorum kasıklarım ağruyoo bazen uzulsemde ne yapalım bu yola gırdık rabbım ne derse o olacak inş dıyorum canım............sen nasılsın ....olumlu ols ısterdım anma elden bışey gelmıyo ama sen çok uzdu eşın.....onada uzuldun tabı ....kısmet canım...toparlan..herşey ınş daha ıyı olur...benı merak ettığın için çok sağol canım benım............rabbım tum ısteyenlere versın yuvaları mutlu etsın inşşşşşş

Back
X