slm canlarım....nilcim yaşımı sormussun canım.37 yaşındayım..vede bende yumurta rezervi az..ama rabbim nasip ettikten sonra dimi nilcim .onun için farketmez.......eylülcüm cidden dediğin gibiydi yaaa..bir kere bile hamile kalsam diyodum .oldu kaldım ama nasipte yokmuş..cidden muallimm düşük daha zormuş......kukacım rabbim kimsenin emegini boşa vermesin...kukacım inşş sende kendiliğinden hamiş kalırsın inşşşş........blesu nasipte yokmuş..gökçecim şuna inanıyorum rabbim banada vercek inşşşş.....rabbim gökçeyi ve denizi hayırlısıyla saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin..................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kıslarrr bugün aglamaktan bitap olduğum için eşim beni hale hanımla görüşmeye götürdü...hale hanım buraya kadar gelipte kaybetmişken bırakmayacagız dedi azimle devam edecegiz..sen azimli birisin dedi....tekrar adet görmemde 2ci günü bekliyorum tekra rabbimin izniyle başlıyoruz kıslarrrr....herşeyin başı sabır......ha birde topragın sölediği bahçecide akupunturcu emel hanıma görüşmeye gidecektik...akupunturu kaldırmışlar anlamadım .sorduk bilgi vermediler..muallimcim elektrikli akupuntur nasıl oluyor..sen ölemi yaptırdın......ben bu işlemi yapmadan gitmiştim estethica' ya özgür evren ersoy ignelerle yapıyor...bilmiyorum ne kadar doğru......................eylülcüm yumoşlarınmı toplanıyor canımm.inşşşş kaliteli olurlarrr döllenirlerr..vede sana sıkıca tutunurlar
canımmm......hepiniz öpüyorum .hayırlı geceler..opuyorumnanaktan