Tp Bebek ve Akupunktur

eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllll canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm şimdi okudummm .........ben sana demedimmi bak bebişi üzme geliyor diyeeee......canımm inşalllaaaaaaahhh rabbim kucagına almayıda nasip eder..............eylülcüm benim misafirler gitmeye hiç niyetleri yok galiba 10gün oldu halen gitmeden laf etmiyolar...bazen öyle bunalıyorumkiii............akuya dahi gidemedim....neyse arkadaşlarım çıkmam lazım hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın..yakında inşalllllaaaaahhh sizlerleyim....

Kizlar selam
Herkez iyi rabbim daim etsin inseallah bizlerde iyiyiz Havalar burda asiri soguk oglumla dun yuruyus yaptik.
Artik spora basladim canlarim ya kilolarim bana yapiti kaldi Allah askina bunlar ne zaman gider.
Diyeceksiniz rabbim yillar sonra evlat verdi sorun yapma ama inanin artik psikolojim bozuldu hic bir kiyafetim olmuyor.
:2: Doktorum seker icin gittigim klinige gonderdi bakalim eyilip kalkamiyorum.Belim coook agriyor.Yavrumu yatagindan kucagima zor aliyorum el ve ayak bileklerimde hem sislik hemde agri var.
Kizlar sizde boyle sorunlar oldumu Allahima dua ediyorum sagligim bozulmasinda neyse hayirlisi pc nin tuslarina zor basiyorum hepinizi öpüyorum A:E:O:

Bensucum ne misafirlikmiş bu. Allah kolaylık versin.
Muallimcim günaydın canım. Nasıl bızdıklar?
Nilcim diyetisyene de gidiyorsun herhalde. Sütüne de yarayacak ama aynı zamanda kilo da verdirecek diyetler var. Canım onca tedavi ve bir hamilelik geçirdin. Kolay değil. Ama ne kadar fazlan olursa olsun 5-6 ayda veririsin canım iyi bir beslenme ve sporla.

Bebekistiyoruz canım senin sütün nasıl, azalma varmı diye sormak istemiştim ama Bensu diye sormuşum. Allah söyletti. Bensu da anne olacak inşallah.

Günaydın kızlar.Eylül çok yoğununm haftaya inşallah daha rahATIM.Aret ben de kan ilacına , magnezyuma erken başladım ve çok rahat bir hamilelik geçirdim.sen dr. hatırlat kan ilacını.hepinizi öpüyorum dilekçe yazmam lazım...

bluesu,gokce,eylul sagolun kizlar iyiyiz 3 gundur gaz sorunumuz yine cikti..surekli ikinma halinde emmek,kucakta gezmek istiyor..3.aydan sonra azalir diyorlar ama sanirim eksik dogdugu icin bi 3 hafta daha var..yinede ilkaylara nazaren daha iyiyiz..
gokce kizin icin sevindim kiyamam onalra cok zor..acmiydi aceba mama verince doyduda uyudu?yada sutun agir hazmi zor oluyordu mama verince rahatladi mi?aslinda mama daha cok gaz yapar diyorlar..sen geceleri vermeye devam et bence guzelce uyusun,duzene girer..
bluesu sen nasilsin?
eylul hamileligin tadini cikar..saglikla gelsin insallah...
sutum azaldi evet..artisn diye bulgur su,bulgur su yakinda patliycam:sinifsinif:
evet oglum toparlandi cok sukur topragin dedigi gibi ufak doganlar daha cabuk toparlaniyor...sanirim buaydan sonra bizde normale doncez...
iyi bak bebise..

toprak masallah Ece ye dairis bizlere..
sizlere sorcaklarim var...
yastik(ince)ne zaman kullanmaya basladiniz?yalniz yuzustu ne zaman yatmaya basladi?veya basladi mi?oglum yuzustu daha rahat gaz cikariyor..doktorumuz bunlara 1 seneden once olmaz diyor..ek gidaya da kilo alimi iyi olursa 6.aydan once olmaz dedi..ek gidaya baslasak belki gaz sorunumuz biter hevesindeyim..birde destekli oturmaya kacinci ayda basladiniz..

Günaydın kızlar.Eylül çok yoğununm haftaya inşallah daha rahATIM.Aret ben de kan ilacına , magnezyuma erken başladım ve çok rahat bir hamilelik geçirdim.sen dr. hatırlat kan ilacını.hepinizi öpüyorum dilekçe yazmam lazım...

Sağol canım cevap için diğer kontrolümde sorucam.

toprak masallah Ece ye dairis bizlere..
sizlere sorcaklarim var...
yastik(ince)ne zaman kullanmaya basladiniz?yalniz yuzustu ne zaman yatmaya basladi?veya basladi mi?oglum yuzustu daha rahat gaz cikariyor..doktorumuz bunlara 1 seneden once olmaz diyor..ek gidaya da kilo alimi iyi olursa 6.aydan once olmaz dedi..ek gidaya baslasak belki gaz sorunumuz biter hevesindeyim..birde destekli oturmaya kacinci ayda basladiniz..

Valla İremcim bizim ki sırt üstü yatıyor halen yüzüstü yatıramıyorum o yüzden emeklemiyor yüzükoyun yatmaktan nefret ediyor.ama bence yatırabilirsin artık.biz yastık kullanmıyoruz 1 yaşına kadar yasakmış yastık yorgan.bence de ek gıdaya 6. ayda başla anne sütü gibisi yok nasılsa ömürleri boynca yiyecekler.biz 4. ayda başladık ek gıdaya ama ben acele ettiğimi düşünüyorum.o ay kilo alımı az oldu ben bunu öğrendim ek gıdaya başlayalım dedim ama bence aptallık yaptım.pişmanım.hem anne sütü sağlıklı hem de zahmetsiz çıkar emzir kolay.destekli oturmaya 5. aydı sanırım başladık.Kızım şimdi maşallah çok güzel oturuyor.ama emeklemiyor tutunup sıralamıyor halen.o yüzden yürüteç alacağım bende.

kızlar merhaba...bugün defalarca girdim,okudum arada ama yazamasdım...naasılsınız?bende sanırım şiddetli bir gribe yakalanıyorum..... bütün vücudum ağırıyor...... dişetlerim bile felaket ağırıyor,yüzümde......eve bir gideyim hemen yatıcam.......hoşçakalın......kendinize iyi bakın....

selam kızlar..gecmuısı okumadım uyudu benımkıler.........
bebıs ıstuyıruz sutun azsa ek gıda degılde mama takvıyesı yapabılırsın sutun yetısa sutunu ver altıncı ay ek gıdaya basla......ama okuyorum nette artık 4 aydada baslanıyo buna en ıyı kararı dr verır onunla konus zaten once azcık meyvesuları ıle baslıcan ben valla ek gıdaya gecınce cok rahat ettım benımkıler cok gazlı ve kabızdı mahvettıler benı ama corba ıcınce kabızlıgımız duzenen gırdı su ılık cay rahattatı bızı ...desteklı oturmayada besıncı ay baslar zaten ...benımkıler yenı yenı oturuyo ama altı ayın bıtımınde emeklemeye basladılar ozellıkle seda masallah sıralıyoo dıuzeltılmıs dokuzuncu ayın ıcındeyız bız .........cok sukur aylarını takıp edıyolar toprak yurutecı hıç sevmıyo benımkıler yuzzusytu yatıp enmeklemek hele seda cekmecelerı karıstıyoyo artık ya cok yaramaz bısey olucak ..sıralıyo .........bebış ıstıyoruz yuztu yatır nasıl hoslanıyosa seda sırt ustu neredeyse hıc yatmadı kuvezdede öleydı yastık cok ınce yastık kullandım ben zaten sırtlarıyla bı yastıgı kaplıyolar tek bıoyunları yuksekte kalmamak srtıyla yastık kullan ben benım buyulkk yastıgıma yatırıyorum onları cok sevıyolar ......azcık yuksek olsun dedı benım dr hem oksurmuyolar daha rahat nefes alıyolar dıla yastık hıc sevmıyola ela ve seda sevıyo...........
rabbım kolaylık versın hepımıze ınşş buyudu annesı senın oğlanda masallah ..ben ıkı gunde bır kecı sutunden yoğurt mayalıyorum dr kecı sutu gıbı harıka bısey yok dıyo cok saglıklı anne sutune en yakın besınmıs aksamları pirıcunu muhallebısını de kecıden yapıyonm valla bı kecı alsam ıyı olucak .
oğleye dogru yogurt ve meyce puresı
oğlen sebze corbası artık hersey var ıçınde brokolı semızotu maydanoz bı hafta kıyma bı hafta tavuk etı koyuyorum onbeste bır cıger ve artık balık dedı dr ben sevmesenmde mecbur onlara yapıcam
genelde bu tur seylerı bu kısma yazmıyorum .. dıger yerlkere yazıyorum burdakı arlkadaslar bebek ısterken ve beklrken onları ıncıtmek ıstemıyorum rabbım kısa zamanda onlarada versın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş ve hep sohbetlerımız böle ols dılerım opt sızı

buluesu canım yaaaaaaaaaaa cok gecmıs ols nolur dıkkat et ..........eve gıt ıhlanıur ıç bakım ve yataga gır cıkma terle azcık ...........opt cook

Kizlar selam
Herkez iyi rabbim daim etsin inseallah bizlerde iyiyiz Havalar burda asiri soguk oglumla dun yuruyus yaptik.
Artik spora basladim canlarim ya kilolarim bana yapiti kaldi Allah askina bunlar ne zaman gider.
Diyeceksiniz rabbim yillar sonra evlat verdi sorun yapma ama inanin artik psikolojim bozuldu hic bir kiyafetim olmuyor.
:2: Doktorum seker icin gittigim klinige gonderdi bakalim eyilip kalkamiyorum.Belim coook agriyor.Yavrumu yatagindan kucagima zor aliyorum el ve ayak bileklerimde hem sislik hemde agri var.
Kizlar sizde boyle sorunlar oldumu Allahima dua ediyorum sagligim bozulmasinda neyse hayirlisi pc nin tuslarina zor basiyorum hepinizi öpüyorum A:E:O:

off ya nıl derdımı destın kız...........tadını cıkarınca bebegın kılolarla basbasa kalıyo dımı ınsan valla bende öle hıç olmadıgım kdar kılom var ve vermek zor gelıyo zaten troıdım yavas calısıyıdu bakalım artık bende baslıcam yuruyuse benımkıler üç tane olunca ancak rayına otrturdum sımdı daha ıyı yememe dıkkkat edıcemnmm vermem gerek ya ve aynen ayaklarımın agrısından aylardır öluyorum yaslı kadınlar gıbı ayaklarımın ustune ozellkle sabahları basamıyorum sonra gecıyo cok yattım hamıleyken cok hareketsız kaldım onckı hamılelıhgımdede öle amna bu kez gercekten cok zor oldu ve kıloda olunca sanırıum vucut agırlastı ..dr gıtmem gerek aslında kemık erımesı veya krecleme oldumu dıtye bu hareketsızlıklten evde yurume bandı var bu hafta baslıcam ınşş kendımı ıyı hısstmem kızlşarıma guzel gozukmeme gerek ya.........sıfa ınş bıze......... sende verırısın ...ben seksen oldum ve boyum uzun degıl sen kacsın

topigimizdeki dostluga,birgun sirayla hepimizin ayni yollardan gececegine,hamile,anne olacagina o kadar inaniyorum ki..hic o yonden dusunmemistim..haklisin dusuncesizlik ettim sanirim..bilmiyorumkismileozur dilerim arkadaslar..a.s.

slm oyyyyy yorgunum uykusuzum halsizim misafirde vardı of anam offf.. dün iyi aglamadı demiştim bugün ise gece sabaha kadar durmadı kızım ay netcem yaa allah ım yardım etsin gene gece olduu :(

bluesuu gecmis olsun...bal,limon,sicak su karisimi ic iyi gelir..bol dinlen..
gokce bi gun oyle bi gun boyle derken gunler geciyor..bende hala ugrasiyorum..gazin tedavisi ilaci yok..doktorumun dedigi alacaksin eline tesbih ya sabir ya sabir:))annen yaninda mi..geceleri nobetlese bakin..sen uyumaya dinlenmeye bak..sutun kesilmesin..insan bi yere kadar dayaniyor..

topigimizdeki dostluga,birgun sirayla hepimizin ayni yollardan gececegine,hamile,anne olacagina o kadar inaniyorum ki..hic o yonden dusunmemistim..haklisin dusuncesizlik ettim sanirim..bilmiyorumkismileozur dilerim arkadaslar..a.s.

canım ya ne demek ozur .........sorucaksın bırqbırımızew ceqqvap verıcez elbette canım yanlış anladın benı gerke var konusmnamızada ...ne yapcan bebışle yoksa tecrubelı olanlarımız bılıyosa cevap verecez ınşşş herkes bu yoldan gecek ınş canım.......

Back
X