Tp Bebek ve Akupunktur

eee sen nereye gittin yaw hazirlancanmi yoksa ben temmuzda baslayacgim insaalah ignelere her sey temmuzda olur biter insaallah artikin o zaman uc yada dort hafta izin almaya calisacagim

neyse geç ols sonu hayır olsun inşşşşşşşşş.................inşşşşşşşşş.............bıde şu akupunturu araştır ıkı üç seans bıle olsa yeterrrrrrrrrrr

yok ya................balıkesırde tuple hamıle kalan ıkızlerı erken doğmuş oldu dıye bırını vermışler anne bı bakmış yaşıyo bebeğı ama yıne olmuş bebekler ıhmal çok buyuk dava açılmış doktora...dokuz sene sonra bulmuş kadın onlkarı

gerçı ben maçla ılgılenmem samsıunluyum...yerı gelınce samsun yerı gelınce trabzıon ama ben mıllı takımlıyım.......hıçç sevmem maçı............

kiz esim bizi kiskandi nerden arkadasin dedi bende anlattim tup bebek ozelden dedim oda bende kendime tup bebek yapan baba bulayim da onla dertleseyim dedi biz dertlesiyoruz ama kocalarimizn bole bi sitesi yok

benımkıde bazen ofluyoo..hememn kapatıyorum ...ılgı çok ıster...........az sonra gelır .....onun omuzuna yatcamm konuşcaz sohbet tv ızlıcez çay ıçcez............rabbım onları başımızdan eksık etmesınnnnnn

yok ya................balıkesırde tuple hamıle kalan ıkızlerı erken doğmuş oldu dıye bırını vermışler anne bı bakmış yaşıyo bebeğı ama yıne olmuş bebekler ıhmal çok buyuk dava açılmış doktora...dokuz sene sonra bulmuş kadın onlkarı

evet ya dun gece isledim yaaaa onu dusunerke uyudum zaten ne kadar aci 9 yil sonra gelen mutluluk ve onu kaybetmenin acisi of of bide dun ogrendim gulben ergen ikiz hamileymis ikiside erkek galiba zagada gordum

evet valla o doğururr.... hayırlısıı ols.............rabbım kaybettırmesın çok acı çokkkkkkkk..onu gorunce benım bebışım aklıma geldı benımkıde 24 haftakılkıtı kuvezde bı hafta yaşadı sonra kaybettım sezeryanla doğdu

Back
X