hayırlı günler kızlar
bizde iyiyiz çok şükür toprakcım denizcim bebekistiyoruz kızımın gaz sorunu geçti gibi hafif ovalayınca çıkartıyor hem alttan hem üstten ..sıkınıtımızsadece gündüz çok uyudugunda gece uykusu gelmiyo ve saat 3 gibi uyanıyordu bi daha uyumuyordu ama bikaç gündür akşam uyutmamaya başladım 6 da sonra gece 11 e kadar uyutmuyorum oda gece emmek için uyanıyor
denizcim benim kızın gazı tam gecmedi ama artık eskisi gibi degil ovalayınca çıkartıyor alt ve üstten ilaçta eskisi gibi düzenli vermiyorum galiba 3 ay olunca sıkıntıları azalıyo hareket ettikçe.. gece uykusu canım 11 de uyudu ise gece 3 te kalkıyo emmek için sonra uyuyo sabah 5 te tekrar kalkıyo emiyo sonra saat 8 de sabah tekrar uyanıyo banze 10 kadar uyuyo bazen uyumadan öglen 11 e kadar duruyo yani ortalama 3 saat uyku sonra emme sonra gene aynı devam ediyo inş senin bebişte gaz sıkıntısını atlatır canım sıkma canını bebege tek bakıyormuşsun üzüldüm ama demekki batu için hayırlı olan böyleymiş canım senin sevgin yetecek ona inanıyorum ben güçlü birisin sen..
muallim abla senin kızlar yürüsün o günleride görülerim inş sonra benim kız yürüsün artık kucakta taşımaktan yoruluyo insan yaa ..
nilcim geçmiş olsun canım bebişin yüzüne ne oldu ben kaçırdım galiba