Tp Bebek ve Akupunktur

gulencım ben napıyım canımya e2 5000 lerde hastanede yaptma olasılıgım var tedavının ıptal olma olasılıgı var lutfen bosuna moralını bozma

canım bana göre çok iyi durumun benim 5.gün denenicekti bu kadar az embriyo ile asla denemicekler o riski almıcaklar ben nereden kendimi atayım Allahım yaa 3.günde gebe kalmadm ben

3 taneside boş çıksa 8 tane 5 tanesi anca döllenir nah şey gibi offfffffffffffffffffffffffff
24 tane toplanmıştı 20 doluydu
15 döllenmişti anca 3 tane 1.kaliteli çıkmıştı ne oalcakk ya şimdi

Gülencim bende cevabı merak ettim , bakalım uzman ne diyecek.Ayrıca gülencim daha ilk kontrole gittin daha büyüyecek yumurtalarda var.Değil mi?Yanlış mı biliyorum?Daha Verecekleri 2 iğne ile gelişimi hızlı giden embriyoları yavaşlatacaklar , yavaş gidenleri hızlandıracaklar .
Bence transferde en az 20 tane yumurtan çıkar.Ayrıca 11 de çok iyi bir sayı, el mualliminde 11 di galiba yumurta sayısı.Bozma moralini güzel kardeşim.Her şey güzel olacak inşallah...

bence gayet ıyı ..ve daha buyucekler senın yaşın genç çıkar bak daha...........ve onemlı olan içlerının dolu olması ....bazen çok toplanıyo ama içi boş ne onemı var..........hadı bak moralını bozma ....inşşş ıyı olacakkk moral bozmak yookkkk..............

gulen ya ben sana ne deyim bilmiyorumki kendini bi yerlerden atma canım beni bi yerlerden at sen cunku masallah oyle bi merkez secmisimki kimse bana e2min kac oldugunu bile solemedi iki kere denedim ikisindede kac cıkıyorlardı hic bilmiyorum bi kere sordum dosyana yazdık dediler sukur dosyayı bile gormedim kendime ne deyim bilmemki:mymeka:

melis canım iptal edilicek belki senin ama seni dinlendirme amaclı olacak bu üstelik senin gör bak tutacakta senin tedavin iyi gitti ohss olsanda göreceksin

Gülencim bende cevabı merak ettim , bakalım uzman ne diyecek.Ayrıca gülencim daha ilk kontrole gittin daha büyüyecek yumurtalarda var.Değil mi?Yanlış mı biliyorum?Daha Verecekleri 2 iğne ile gelişimi hızlı giden embriyoları yavaşlatacaklar , yavaş gidenleri hızlandıracaklar .
Bence transferde en az 20 tane yumurtan çıkar.Ayrıca 11 de çok iyi bir sayı, el mualliminde 11 di galiba yumurta sayısı.Bozma moralini güzel kardeşim.Her şey güzel olacak inşallah...
ohhh bugün ilk kez gardım düştü öyle kötü oldumkii .. ama canım benim cabuk toplanıyo cabuk cevap veriyom tedaviye salı çarşma toplanır benim kanımca..
daha büyüyecek yumurta varmı yokmu öyle bişi demediki bilmiyorum sadece daha büyücekler dedi ama olanlarmı büyücek arkadanmı büyücek bilmiuom.. hangi iğne o .. bana sadece puregon verdi birde coraspin

gıulencım.............ne bu ya................sankı bı tane yum çıkmış gıbısın.............kendıne gel..........rabbım tek emrıyoyla bıle ol dese oluyo..............senın yumutrtaların yetrelı bı kere ve gor bakkk artacak yıne..........kendını topla bakılmm bak gelırınm senı ben atarım aşağı..............zaten avukatım var bışeycık olmaz.................tamamım....toparlannn.....yum uzme.......

nursevgı gece gırdım senı ekledım cxanım....bu suıralar gımıyorum talebeler rahat bırakmıyoo.....gece gırıyorum bazen.......neyse bak 11 12 gıbı gırerım inş............tamam sen ne aşamadasın canım

ya ablacım haklısın haklısınız ama benim eşimin spermleri nane zaten çok yumurta bizim için daha iyi embriyo secmek anlamına gelirdi keşke burcak hanıma gitseydim o bana daha yüksek dozla başlamıştım.. ayy toparlanamam ben.. benim yaşım kaçç daha bu kadar az oldu.. rezervinde az demediler hiç.. ogfff

ohhh bugün ilk kez gardım düştü öyle kötü oldumkii .. ama canım benim cabuk toplanıyo cabuk cevap veriyom tedaviye salı çarşma toplanır benim kanımca..
daha büyüyecek yumurta varmı yokmu öyle bişi demediki bilmiyorum sadece daha büyücekler dedi ama olanlarmı büyücek arkadanmı büyücek bilmiuom.. hangi iğne o .. bana sadece puregon verdi birde coraspin

offf canım ne kötümserim. ayol yaşım senin 2 katı ben bile senin kadar kötümser değilim derken ay geliba ben de senin yaşındayken öyleydim. hayat döve döve öğretiyor iyimser olmayı. kabullenmeyi. ümit etmeyi. :roflol:canım 2. kontrolden sonra yumurta baskılamak için iğne veriyorlar ya hani çatlamaması için. büyümüş olanlar çatlamıyor daha küçükler de çatlıyor. hem inan sayı hiç önemli değil. belki az sayıya rağmen daha çok kaliteli yumurtan çıkarç bende 6 tane vardı 2 tane döllenmişti. çok üzülmüştüm bu neye yarar diye meğer o bile yeterliymiş. canım 3 tane olsun kaliteli olsun yeter. tabii dondurulacak kadar olsa daha iyi ama zaten bu sefer tutacak unuttun mu yerimseniben

bakkk ......şu an onemlı olan şuankı tedavınnnn...............kendını buna ver...............onemlı olan tutması .....inş hemen ılk tedavıde tutar.................pozıtıff ol............bak ben sıkıldım zaten....bıde bunun beklemesı var böle streslı başlama..............

denızcım haklısın....................kaç arkadaş bı tek dondurulmuşla hamış kalıyo kaç kışı uç beş yum transfer edıldığı halde tutmuyoo...bu iş takdır işi arkadaşlar..............kısmette ne varsa o olur...............onun için bence gayet ıyı.....denızcım sen neyaptın ya nereye karar verdın..........

Back
X