- Konu Sahibi el-muallim
- #1.501
gulencım ben napıyım canımya e2 5000 lerde hastanede yaptma olasılıgım var tedavının ıptal olma olasılıgı var lutfen bosuna moralını bozma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh bugün ilk kez gardım düştü öyle kötü oldumkii .. ama canım benim cabuk toplanıyo cabuk cevap veriyom tedaviye salı çarşma toplanır benim kanımca..Gülencim bende cevabı merak ettim , bakalım uzman ne diyecek.Ayrıca gülencim daha ilk kontrole gittin daha büyüyecek yumurtalarda var.Değil mi?Yanlış mı biliyorum?Daha Verecekleri 2 iğne ile gelişimi hızlı giden embriyoları yavaşlatacaklar , yavaş gidenleri hızlandıracaklar .
Bence transferde en az 20 tane yumurtan çıkar.Ayrıca 11 de çok iyi bir sayı, el mualliminde 11 di galiba yumurta sayısı.Bozma moralini güzel kardeşim.Her şey güzel olacak inşallah...
ohhh bugün ilk kez gardım düştü öyle kötü oldumkii .. ama canım benim cabuk toplanıyo cabuk cevap veriyom tedaviye salı çarşma toplanır benim kanımca..
daha büyüyecek yumurta varmı yokmu öyle bişi demediki bilmiyorum sadece daha büyücekler dedi ama olanlarmı büyücek arkadanmı büyücek bilmiuom.. hangi iğne o .. bana sadece puregon verdi birde coraspin