Tp Bebek ve Akupunktur

melis canım 200 idi ama 200 çarşmaba vurdum bugün 150 vurdum yarın 100 vurucam muhtemelen cumartesi 75 vee hop biticek

Hadi şifaaa olsunn bebişimmmm transferi kim yapcak

Naz idrara gitmen çok iyi bir şey ziro OHSS olunca insan idrara gidemiyor, doktorlar idrara çıkışınızı da kontrol edin diyorlar.Kilona ve bel çevrenede opudan sonra dikkat et hergün ölç bu değerleride.

jel etkili değil zaten o kadar iğnesini versinler hapı yok

Opudan sonra 1 -1,5 saat yatıyorsun sonra kalkıyorsun.Opuda bir şey yok nazcım korkma.Narkoz aldığın için hiç bir şey hissetmiyorsun, sonra da çok ağrın olmuyor en azından benim olmamıştı.Bir şey soracağım sen pco lu olmana rağmen niye bu kadar yüksek dozla başladılar sana.Bana 150 ile başlayıp 50 yada 75 e inmişlerdi.

progesteron jeli dimi ?
iğnesi daha etkiliymiş onların ne olursa olsunn

bende hiç acı hissetmemiştim sonrasındada benim sadece zar iş actı başıma

aşılamalarında fazla çıkmıyordu galiba demi melis yanlış biliyosam düzelt canım

oyy maşalallahh sus sus kimseye deme yumurta sayını bişzim öteki forumdaad nazar değiyor gerçekten ben öyle düşünüğyorum herkez iyi niyetli olabilir ama içinden ne gecirini bilemezsin benim ilk tedavimde seninde forumdakilerinden çok sevdi biri ne dedi biliyomusun inanamıyorum dedi benim kocaman 150 milyon spermi var 2 tane bozuk kalite embriyomuz oldu siizn bi tane bile yokken zar zor buldularda nası 1 .kalite embriyonuz oldu
düşünsene çok korkunç Allah hepimizi korusun

ben zaten konu acmıcaktım ama öyleleri varki inan mesaj atıyolar bana yasin okuyolarmış dilek tesbihi yapanlar var hergün bi sürü esja geliyodu mecbur kaldım acmışkende insan yazıyor biliyorsun anı defteri gibi.. bi hatırlasana ilknurun konusunda hiç yazıyormu kac tane toplandı falan.. iyi niyetimizden oluyor yumurtalar toplandı yazarsın soran olursa özelden cevaplarsın

evet canım haklısın kımse bılgı vermıyor olsun bızım ıcımızde dısımızda bır ALLAH kotu sozlerden gozlerden korusun kımse yazmıyor artık zaten bırsey

öyle yap işte.. ben senin konuna bakıyorum hiç samimi oldupun arkadaşların yazmıyor özeldenmi konuşuyorsunuz benim konumada ebru hiç yazmadı acayip bozuldum

Back
X