Tp Bebek ve Akupunktur

ha canım yok fakülteden bahsediyosun sen ben tüp bebe yi orda yapmıyorum memorialde yapıyorum canım ilkini de memerialde yapmıstım ikinciyede nasipse oraya gidecez canım ben akupunkturdan bahsediyosun sandım akupunkturuda fakültede değil kocaeli tıpta yapıyorum anladım canım üzüldüm adına su an hamismisin doktorları iyi dir kesin ama hijyenli değil tüp bebektede bu cok önemli canım ya zor zamanlar gecirmissin valla

Bu kez ailemin yanında izmir Kent Hastanesinde dr.ısrael Aruh ve dr Tayfun bey dr larım.Hem hastane hijyeni hem de dr ların ve hemşirelerin takibinden son derecede memnun kaldım..Dünden bugüne koyulaşmakta olan idrar testleri sayesinde hamile olduğumu düşünüyorum ben de...:asigim::nazar:

nil canım allah yardımcın olsun dualarımız sneinle insallah hersey yoluna girer bu sınavı bizde atlatırız anne oluruz canım

cok ZOR DURUMDAYIM YAA elım kolum baglı sabır dıyorum
Topakcım muallımcım senaycım denızcım bensum ne olur dua edın
Hıc boyle caresız kalmamıstım yılmıcam dr pek umıt vermesede ben rabbımden ıstıyorum verıcı olanda o aynı seylerı dr soyledım bu ınancınla basaracaz dedı ınseallahhhhhhhhhhhhhh sanırım pazartesı baslarım kaydirigubbakcemile4:emir_bebek::emir_bebek:

cok ZOR DURUMDAYIM YAA elım kolum baglı sabır dıyorum
Topakcım muallımcım senaycım denızcım bensum ne olur dua edın
Hıc boyle caresız kalmamıstım yılmıcam dr pek umıt vermesede ben rabbımden ıstıyorum verıcı olanda o aynı seylerı dr soyledım bu ınancınla basaracaz dedı ınseallahhhhhhhhhhhhhh sanırım pazartesı baslarım kaydirigubbakcemile4:emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah tedaviniz en güzel şekilde devam eder..Ben transfer gününden beri akşamları 1 defa Meryem,Ali İmran,Kasas,Fatır,Saffat,Fussilet,Şura ve Zariat surelerini okuyorum arkadaşlar..

Nilcim canım hakkında hayırlısı olsun, canını hiç sıkma.Geç olsunda güç olmasın.Benim de transferim OHSS olmayayım diye 2 ay ertelenmişti.Belki de ertelenmese bebikim annesine tutunamayacaktı.Sen de sakin ol , inşallah sabrın sonu selamet olacak...

Nilcim dualarımızdasın biliyorsun , topikte tüm arkadaşlar senin hamile kalman için dua ediyoruz.Sen de sakin ol , inşallah her şey güzel olacak.Belki de allah sana muallim gibi 3 tane bebik verecek sen de kafanı kaldıramayacaksın bebiklerle ilgilenmekten...

ELGİZCİM, ben de tedaviye başlamadan 1,5 ay filan aku yaptırdım canım... haftada 2 kez gidiyordum ben, özellikle stres açısından çok faydasını gördüm diyebilirim... bende geçen yıl bu dönemde ilk tüp denememi yapmıştım, o zaman aku'dan haberim yoktu... zaten negatif sonuç sonrası akupunktur'u birinden duymuştum, araştırırken kadınlar kulübü ve bu topikle tanıştım... bana da çok uğurlu geldi, hem aku hemde burası....

ayyy süper o zaman ya gidecem devam ediyorumm canım cok saol ya o kadar moral verdinki anlatamam dayancam o iğneciklere mafoldumben

kaymaklım tamam o zaman uç katlı vılla alırız.....................bı katında bız bı katında sız bı katında cocuklar oturur...................bak problem yok...............havuzlu ols ama yaslı kaynana olamam..........fıt olmam gerekalkisalkisalkis

aaa canim benim ne nedemek ya senyeterki iste hele bi erkegi buluyumda sonra gelsin evler altinlar kaydirigubbakcemile3

ayyy erkek evlat sahibi olmakta zormus ha baya bi zenginlik istiyor kaydirigubbakcemile3

canimmmm gercekten moral kaynagisin ya iyiki varsinnnn :1hug: a.s. :nazar:

canım nıl hoşgeldın..............canım ya sakın moralını bozma bı hayır vardır bundada............ınş rabbım ol dıcek............moral cok onemlı .........hersey yolunda gıder ınş rabbım sevındırsın senı ..........ışlerını acsın yuregıne ferahlık versın .............bol dua .......

kaymaklım sagol canım............ınş bulursun ama solım bu topıkte hep kızlar agırlıkta..............bıtek gulen oğlan................gerısı hep kız...............bereketlı ...............ınş sende gulene arkadas ol onun havasını sondur kız...............şımcık cok havalarda oğlan anesıyım deyu..............bak nazından da gırmıyo hatun ..çok kıymetlı onun bebısı cok..............ınş senınde olur gelırsın aramıza bebışle

CANIM NıLCıM, hoşgeldin canım, geçmişler olsun.... sıkıntılar üstüste geliyor işte ama doktorunun da dediği gibi bu inanç ve istekle inşallah rabbim seni elin boş çevirmeyecektir... Allah yardımcın olsun canım... arada haber ver bize, çok merak ediyoruz seni... çoook öptüm... dualarımız seninle....

liyadoraaa sen badem deilmisinnn ayyy canım simdi hatrladım senii insallah bebeğine kavusursun insallah hamissindir canım ya bana trans fer sonrası ne yaptıgını yazarmısın uzandınmı hep ne ye dikkat ettin hastanede kaldınmı bu sefer akupunktur yaptırdınmı ay amma da sordum yahu

liyadoraaa sen badem deilmisinnn ayyy canım simdi hatrladım senii insallah bebeğine kavusursun insallah hamissindir canım ya bana trans fer sonrası ne yaptıgını yazarmısın uzandınmı hep ne ye dikkat ettin hastanede kaldınmı bu sefer akupunktur yaptırdınmı ay amma da sordum yahu

Evet canım ben bademim..

Transfer sonrası hep yatmadım canım.Sadece ilk gün hastanede yattım 1 saat kadar.Sonra da zaten eve gelince aneztezi etkisiyle uyudum evde ..Daha sonraki günler kendimi yormadan evin içinde dolaştım..Cumartesi günü dr a gitmek için çıkıcam dışarı anca...

BAdemmm naberr? Hayırlı olsun sonuc aldinmi sekerimmm ayy darısı isteyen herkeze olsun inşallah

BAdemmm naberr? Hayırlı olsun sonuc aldinmi sekerimmm ayy darısı isteyen herkeze olsun inşallah

Amin canım..Çok sağolopuyorumnanaktan Senin de iyi haberlerini aldım,tebrikler..:nazar:Sonuç pazara ama cumartesi tahlil yaptırıcam..Ancak dünden beri idrar testleri pozitif.Bu gün daha da koyulaşmış ...

Ayyy ayyyy masallahh hayirlisiyla inşallah Allah bu sefer saglikla sihatle kucağına zamanında almayı nasip etsin badem şekeri

Back
X