Tp Bebek ve Akupunktur

günaydınlar herkese....

mambacım nasılsın.... gerçekten tekmeleri hissetmek harika bişey, dediğin gibi 30 lu haftalarda iyice güçlencek bizim minişler, heyecanla bekliyorum o haftaları...
bende uzun süre emzirmeyi çok istiyorum ama sütüm gelmiycek diye korkuyorum.... sezeryan durumlarda narkozdan dolayı gecikme filanda oluyormuş ya, birde benim göğüs ve göğüs uçlarım küçük, emmezler veya sütüm gelmez diye endişelerim var... şimdiden süt getirici ve arttıcı gıda ve çayları araştırıyorum.. en azından sağıp biberonla veririm, az da olsa...

Günaydın kızlar...Sizde çarpıntı oluyor mu?Ben de 2-3 gündür çok çarpıntı oluyor, 3. trimestere girdim ilkinden daha sıkıntılı geçecek galiba bu dönem.Geceleri de nasıl uyuyacağımı bilemiyorum , bütün gece dönüp duruyorum...

günaydın toprakçım, benim çarpıntım yok, ama 2 gündür sanırım karnımın büyüyüp gerilmesinden kaynaklı, mideme baskı ve sanki sımsıkı bişey giymişim gibi sıkıntı hissediyorum... ve geceleri de rahatsız ediyor tabi... şuan uykuma çok etki etmiyor ama ileri günlerde bende artmasından korkuyorum canım...

gunaydın kızlar ..............
mambacım haklısın canım ama bu dedıklerın tek bebek ıçın gecerlı ve calışmayan ıçın bende oğlumu bı buçuk yıl emz evdetydım o zaman bıberon hıç almadı ama ıkız uçuz ve calışan mutlaka bıbreon verıcez.........hadı canım az kaldı ...............
toprak ve senay carpıntı oluyo ben yataga bıle gıdene kadar nefes nefeseyım sanıkı on km yol yurum gıbı...........bunlar olucak dr a sole belkı demırı artırır ben gunde ıkı k demır alıyorum daha ıyı oluyo............buyudukce bebek zorlucak helke benım halım daha zor yınede cok sukur ıyıyım..........ama asıl otuzdan sonra sıkıntı baslıcak...........ıyı bakın kendınıze

senay dr brow vw avent ıkısıde guzel ben ıkısındende alıcam ınş mambanın dedıgınede dıkkat edıp alalım.............sakın sezer olds sutum kesılır dıye korkma bı ıkı gun dedıgın gıbı gecıkme olur ama sonra azımle cekmeye devam edecez.............sıksık ınş azda olsa verecem ben hepsıne

benim güzel annelerim ve anne adaylarım hepinize günaydın ve hayırlı günler... kızlar sıkıntılar başladı galiba ...canlarım kendinize çok iyi bakın...doğumlarda yaklaşıyor....ilk annemiz muallim olacak galiba peşinden sizler..ne güzel ya...alış verişlerde yavaş yavaş yapılıp hazırlanıyor...kucağınıza aldığınızda bu sıkıntıların hepsini unutmuş olursunuz...inşallah peşinizdende bizler yazarız hamileliği hazırlıkları ve hepsini paylaşırız...inşallah ..hayırlısıyla..benim yeğenlerime çok iyi bakın ..onlardan şikayetçi olmayın ..hııııııı...

zaman azalıyo gogus uclarınıza krem baslayın lansınoh sanırım adı hem sımdı hen dog sonra hem emzırırken kullanıcaz ve gogus pedı alıcaz akan sut ıççın............ınş bıu hafta aıcam..........gogusler emz yara olmasın..........medelanın opmpasını alıcam ınş............bakalım yarın dr ne dıcelk herkes ıyı bak kendıne
tedavıler ınş ıyı gıdıyodur kızlar

Valla kızlar mahvetti beni bu çarpıntı , allah beterinden korusun artık.Dr. konuştum istirahat et dedi geçmezse kardiyologa yönlendirecek.Ama sizin de dediğiniz gibi kansızlıkta çarpıntıya neden olabiliyormuş.Cuma kontrolüm var bir konuşacağız bakalım ama dr büyük ihtimal hamileliğe vücudun verdiği bir tepki dedi.Dr. bebekleri 32. haftada alacak değil mi el muallim ne güzel 4 haftadan az zamanın kaldı...

Bulutçum dün yazdım ya bizim için hayal olan şeyleri yaşıyoruz bizlerde , o yüzden siz de vakti zamanı gelince o hayalleri yaşayacaksınız inşallah...Burgecim geçmiş olsun bugün gurupça dökülüyoruz.

evet toprakçım, bugünler hep hayaldi bizim için... o yüzden bugünümüze ve bu sıkıntılarımıza şükür, Allah beterinden korusun... inş. bulut, gökçe ve isteyen tüm arkadaşlarımız bugünleri yaşarlar en kısa sürede...

burge'cim geçmiş olsun canım, kaçıncı haftadasın...

muallim 32 mi 34'te mi olası doğum? 32 biraz erken gibi geldi bana.. inş. daha fazla da durabilirler...

hamiş anne adaylarına allah kolaylık versin heinizi rabbim kurtarsın ay ne güsel bak ezana denk geldi dulam rabbim bizede o duyguyu yasamayı nasip etsin insallahhhh size bir sey sorabilirmiyim akupunktur yapanlar ya sizinde kulagınıza bantlar takıldımı benim kiler dus almam beraber bazıları düstü ben yarın gene gidicem ikinci seansıma bunları cıkarsam dusumu alsam bizey olurmu kızlar ya zzaten yenisini takıcak zannedersem herkesi öpüyommm

burge sende dınlen yat bolbol.................
senay ınş 34 u bulurum..........ama gercekten zor..........ınş bende dursunlar ve bırazdaha buyusunler ıst..........sende dıkkat et senınde 35 36 37 olabılır ıkızlerden bı annenmız 35 te dogum yaptı ..............cogulları 30 dan sonra beklıcez ama ınş dururlar ............ıyı bakın bebılşlere........

ELGıZ'CıM, Allah'ım inş. sana da en kısa sürede güzel bi hamişlik nasip eder... benim aku'cu kulağıma bişeyler takmamıştı, o yüzden fikir veremiycem canım...
MUALLıM'CıM, en büyük isteğim şuan 37. haftayı görmek... Allahım o güne kadar dayanmamızı sağlar inşallah... Ama tabii senin durumun çok farklı.... 3 bebek kolay değil canım... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

şenaycım ben 20. haftamdayım...inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. arkadan da isteyen diğer arkadaşlarımız gelir sırayla....
muallimcim evdeyim ama insan duramıyor yine de sağı solu toplamadan. yine de dinlenmeye çalışıyorum..
az önce kek yaptım hadi hep beraber gelin 5 çayına:))

şenay canım inşallah istediğin haftaya kadar gider hamileliğin..hayırlısıyla kurtulursun..tüm hamile arkadaşlar...evet sizler mucizelerinizi yaşıyorsunuz onun için sabır etmeye çalışın...biliyorsunuzki sonunda melekleriniz var...bizlerde sabrımızla o mucizeleri yaşarız inşallah sizler gibi...
TOPRAKÇIĞIM ÇOK SAĞOL VE TÜM ARKADAŞLAR BıZLERE ÜMıT KAYNAĞI IŞIĞI OLUYORSUNUZ....

bulut ınş bu guzel duyguyu sende ve tunm ısteyenlerde yasar ınlşşşşşşşşşşşş.....................
burge kız hadı yolla kekten hımmmmmmmm yıyelım sen bı dılımde benım ıçın ye.............yap ama bolbol dınlen..........ınş senaycım guzel gunlerde geldsınler.....................elgız benım akucuda kulagıma taktı .....sters ıçın o...............ınş guzel gunlere vesıle olur ınş...............

kızlar merhaba bende tüp bebek tedavim başlayacak ben ıspartadayım burda hiç akupuntur yapan yok nasıl yapacağım bilmiyorum tüp bebek tedavisinde etkisi çokmuş bakalım hayırlısı

hoşgeldin çiğdem, tedavin hayırlı olsun...akupunkturun faydası küçümsenemez bence, ama bir çok kişi de aku yaptırmadan tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç alıyor, bunu da untumamak lazım... senin ilk tedavinmi?

şenaycığım canım sana bir şey sormak istiyorum..benim adetime 5 gün var sanki kasık bölgemde birşey varmış gibi hissediyorum..bazende batmalar oluyor..birde eğildiğim zaman başım dönüyor...çoğunlukla oturduğum zaman hissediyorumkarnımın altında birşey varmış gibi...şişlik gibi birşey de değil ...neden acaba...hamileyim desem imkansız şimdiye kadar olmadıki şimdi mi olacak hayel olsa gerek....

Back
X