Tp Bebek ve Akupunktur

günaydınlar herkese....

mambacım nasılsın.... gerçekten tekmeleri hissetmek harika bişey, dediğin gibi 30 lu haftalarda iyice güçlencek bizim minişler, heyecanla bekliyorum o haftaları...
bende uzun süre emzirmeyi çok istiyorum ama sütüm gelmiycek diye korkuyorum.... sezeryan durumlarda narkozdan dolayı gecikme filanda oluyormuş ya, birde benim göğüs ve göğüs uçlarım küçük, emmezler veya sütüm gelmez diye endişelerim var... şimdiden süt getirici ve arttıcı gıda ve çayları araştırıyorum.. en azından sağıp biberonla veririm, az da olsa...

senaycim sutum gelmeyecek diye korkma. ilk 2-3 gun zor oluyormus ama sonradan duzene giriyormus mutlaka. pes etmemek lazim. bir de bu sut olayi tamamen arz talep meselesi. yani bebeklerin ne kadar cok emerse sutun o kadar cok artiyor. di mi muallim?

gogus uclarinin kucuk olmasi da onemli degil, ucunu degil sadece, ucuyla beraber cevresindeki koyulugu da mumkun oldugunca bebegin agzina vermek lazim, aksi takdirde yanlis emzirme olur zaten. merak etme bebek ne yapacagini bilir, senin memenin sekli pek umrunda olmayacak bebeklerin:)

benim bir arkadasimin ikizleri var, simdi 1 yasindalar. 1 sene boyunca ikisini de ayni anda emzirebildi. tabii zor olacak tek bebege kiyasla ama imkansiz degil, yapanlar cok. o yuzden merak etme. ama muallim'cimin durumu biraz daha zor tabii. o mecbur biberona erken baslamaya...

Arkadaşlar merhaba..Bu gün transferimin 14. günü.beta hcg 676 çıktı..Dua edin ne olur..dr um ikiz galiba yine dedi..içim buruk,tam sevinemiyorum bile..boğazım düğüm düğüm...mafoldumben mafoldumbeninşallah sağlıklı devam eder..Sağlıkla evime götürebileyim inşallah..Hepimiz götürelim sağlıkla inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mamba cım ınş canım sutumuzde bol olur bebışlerde uslu olur...........tam dogum tarıhun ne zaman........bulut ınş guzel haberdır ...........lıyadora tebrıkler tekrarr...............cıgdenmcım senayın dedıgı cok takma kafana ınş sadece tuop tedsavısıyle gelır melegın................

muallimcim benim beklenen dogum tarihim 17 aralik. ama gorenler kizimin daha erken gelecegini soyluyorlar, bilmiyorum artik. bu cuma doktor serviksimde acilmaya bakacak. beklenenden coksa eger erken gelebilir, ama bana hic oyle gelmiyor. 37yi gecireyim de insallah...

mamba'cım, çok az kaldı miniş kızını görmeye... inşallah zamanında gelir, cuma günkü kontrol bir tüyo verir belki size... emzirme ile ilgili de ısrarcı olcam mutlaka, tavsiyelerin için çok sağol....

şenaycığım canım sana bir şey sormak istiyorum..benim adetime 5 gün var sanki kasık bölgemde birşey varmış gibi hissediyorum..bazende batmalar oluyor..birde eğildiğim zaman başım dönüyor...çoğunlukla oturduğum zaman hissediyorumkarnımın altında birşey varmış gibi...şişlik gibi birşey de değil ...neden acaba...hamileyim desem imkansız şimdiye kadar olmadıki şimdi mi olacak hayel olsa gerek....

şimdiye kadar olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmez.... inş. bu belirtiler mucizenin işaretleridir canım... bunu hepimiz çok isteriz... sen stres yapmadan, umutlanmadan bekle.... İnşallah dualarının karşılığını alacaksın...

kızlar benim tedavi iptal oldu olmadı yani çok üzgünüm hakkımda hayırlısı buymuş üzülmüyorum ALLAHIM büyük benim sınavımda bu galiba hayırlı olur inş

canım yaaaaa pınkım ne dıyoosun canım..............gercekten mı off cok uzuldum canım ..........neden ............ınş umudu nu yıtırme canım nolur ................ne desem kı ben cok uzuldum.............ıyı bak kendıne canım cok ısterdım senın hamıle olmanı ccoook...........

mambacım aralık artası yılın sonu...........ınş ııstedıgın gıbı gelır canım dr banada o tarıhı verıyo aralık ortası ben sonunu bulsun doyorum ınşş

pinkçim geçmiş olsun canım.... durumu serinkanlılıkla karşılamana sevindim... üzülerek kendimizi yıpratıyoruz bu gibi durumlarda... Allah büyük, inş. en kısa sürede dileğini verir canım...

pinkcim canım cok üsüldüm ama herseyde vardır bir hayır insan ne olacagını bilemiyor bakalaım bizim basımıza neler gelicek ins tekrar baslarsın üsülme olurmuu liyadoraaa canım allah bebeklerine kavustursun seni inssss insss bu sefer yüzün gülecek rabbim büyükk

pinkcim canım cok üsüldüm ama herseyde vardır bir hayır insan ne olacagını bilemiyor bakalaım bizim basımıza neler gelicek ins tekrar baslarsın üsülme olurmuu liyadoraaa canım allah bebeklerine kavustursun seni inssss insss bu sefer yüzün gülecek rabbim büyükk

Günaydın kızlar...Nasılsınız?Pinkcim moralini bozma inşallah bir daha ki ay kistler gider ve tedaviye başlarsın.Bunda da vardır bir hayır...

Arkadaşlar hepinize günaydın...

Dün sabahtan gittiğim hastanede yaptırdığım sonuç 676 idi,aynı gün öğlene doğru başka bir yerde yaptırdığım sonu. 841 çıkmış ....Bu sabah arayıp sordum ikinci ölçtürdüğüm yerdeki sonucu..
Dün transferimin 14. günüydü...

slm arkadalar bende akapunktu yaptırmıstım suanda 5+2 haftalık hamileyim kesemizi gördük haftaya salı kalp atsı için gdecegim. umarım hersey yolunda gider ve duyarım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm arkadalar bende akapunktu yaptırmıstım suanda 5+2 haftalık hamileyim kesemizi gördük haftaya salı kalp atsı için gdecegim. umarım hersey yolunda gider ve duyarım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah kalp atışını duyduktan sonra, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini...

Back
X