- Konu Sahibi el-muallim
- #8.601
ayy evet evet tamam bı taneydı dımı o guçlu cokkk metanetlı olucak annesıne cok tutunacak ınş.......hatrurladım yaslılık naparsınnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismile:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaa ıyı ınsan lafının ustune gelır derler .........tam sotrdum yazın geldı onumeeeeee canım nıl ıyı olmanaaaaaaaa cok sevındım cok ........ınş sıkıntın olmadan ılerle ınş canım ........ruyandamı gordun benı ve bebeklerımı ne guzel canım rabbım hayrlara cıkarsın ınşş guzel duaların makbul ols canım.......guzel yureguıne gore ols hersey........cok sevındım bızı ozletme yat dınlen ama bazen yaz.........bebış bı tanemı ya orayı kacırdım telaşlı gunlerımdı heralde..........cok ıyı bak kendıne cokkkkkk
Canm kardesim sizin iyiliginiz.Ben iyim sukurde bugun sabah biraz moralim bozuldu ben jel kullaniyorum ilk defa jelin ucunda kan gordum
Bu normalmi yaaa sanirim biraz hirpalandim yolculuk esnasinda ne olur boyle bi sey oldumu sizde Canim yavrum benimle kalsin beni birakmasin cok utun yoldan geliyor melegim ama icim rahat genede endiselendim.
9 haftalik oldu Kizlar cok sanci cekiyorum halan daha bel ve kasik agrisi
dr normal dedi.Sizinle okadar paylasmak istedigim seyler varki
inseallah ileri zamanlarda dr bile bu bir mucize dedi hakkimizda hayirlisi bakalim halan daha sevinemiyorum inanamiyorum dr bunuda normal dedi.
bunca denemenin ardina kolay degil dedi.
Canlarim dua edin ne olur simdi duaya daha cok ihtiyacim var:CüvCüv:![]()
Bu anneler gününde de bebişim yok aslında çok üzgünüm:1shok: ama allahımın bir bildiği vardır ..inşallah bir daha ki anneler gününde tüm isteyenlere allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir , kimseyi boynu bükük bırakmaz ...Bir de allah annelerimizi başımızdan eksik etmez inşallah...