- Konu Sahibi el-muallim
- #8.621
ben prognex değil progesteron vvuruldum aralarında fiyat farkı varmış prognex da uygunmuş ssk yararlanılıyomuş galba bana progesteron verildi sabah 2 akşam 2 opudan itibaren vuruldum
12.gün hamile oldum kesinleşince(10.gün pozitifi gördüm) sabah iki akşam 1 düştü
kese görmeye gidince sabah 1 akşam 1 düştü
kalp atışlarına gidince 10.gün sonra
akşam 1 düştü
ben bi ara 5 gün iğne vurulmadım kestiler sandım 10 haftalıkmıydım emin değlim sonra yanlış anladımı anlayınca konuştuk tekrar akşam 1 tane vuruldum 11 hafta 2 günlükkende kesildi komple
cnm cok tesekkur ederim cvp verdigin icin ben bu sekilde kullanicam alma hastanesini tekrar aradim onlarda oyle soylediler coooook tesekkurler cnm tekrarda
bebeginin odasina bayildim rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallahhhh allahim hayirli bisekilde kucagina almayi nasip etsin amin
bu arada canim bebegin kilosunu hiccc kafana takma hamileliginin keyfini cikar sen bugunleri cok aradin ok kaydirigubbakcemile5
bu arada canim soylemeden gecmiyim dedim benim kizimada bebginiz kucuk bi bebek dedler 51 santim 3 480 dogdu doktor bilesastiki bu baya kucuk gorunuyordu diyekaydirigubbakcemile3 canim zayif bi bebek dahi olsa rabbim saglik versin o alr sen merak etme olurmu cnm kendine iyi bak allaha emanet ol optuma.s.