Tp Bebek ve Akupunktur

teyzelerı eyşan seda.............annesıne kavıussun ınş.........ve yenı yıldaaaaaaaa cok kardeslerı ols bu topıkteeeeeeee

dscf0030t.jpg

bu elvan dila...............dua edın teyzelerımmmmm

dscf0003s.jpg
......................
opt hepınızı
masalllaaaaaaaahhhhhhhhh.....muallim cnm bu gozume uzun boylu kemikli olcak gibi geldi baksana ellerine...:nazar:
dscf0030t.jpg

bu elvan dila...............dua edın teyzelerımmmmm

cnm elvan da biraz benim gibi rahatina duskun galibakaydirigubbakcemile3eller kafa arkasinda gerile gerile ,dunyayi umursamaz bi sekilde baksana yatisina yerim onlari az daha buyusunler inslhh.........maslllahhhh prenseslere:nazar:

Mualımcımcım masllah kocaman olmuslar annelerı.....dualrım onlarla tez zamanda annelrının kucaklarına gelsınler.....

Gulsumm annde masallahh kız hepsi birbirine benziyomuu ikisini gördüm benn
buarda erken dogum riskim var hastaneye yatırıldım dün premature bölümde konum var

selam kızlar ...........ccok sagolun canlarım ınşşşş alıcamm ınşş..............gulen canım ne oldu.........bak stres yama bısey olmıcak ınş..........ınş vaktınde gesınler canım ama artık gelselerde haftaları ccokkkkk ıyı canım

toprak senay zummın gulen nıl lıyadora ıyı bakın kızlar bebeklereeee........artık zor gunler yaklasıyoo .....saglıkla gelsınler bol bol uyuyunnnn

muallimcim masallah kizlarina canim! cok ozel bebekler bunlar. savascilar. bak gor hayatta ne muhtesem yerlere gelecekler. asla bilekleri bukulmez bu kizlarin:nazar::nazar::nazar:

bizim kiz hafif hafif karakter sahibi olmaya basladi. bazen agzini yeterince acmayinca meme vermiyorum, oyle bir ciglik atiyor ki bana kufrettigi cok belli:)) cok sinirli bir arkadas. bir de ehli-keyf ki sormayin. zaten gecikip bir de normal yolla gelmemesinden belliydi :emir_bebek:

sizinkilere da az kaldi. muallimcim'in de dedigi gibi bol bol uyuyun. sonra uykunun anlamini unutacaksiniz. eslerinizi de ayarlayin simdiden yardim etsinler size muhakkak. benim esin alin'in altini degistiriyor ben emzirdikten sonra, uyutuyor o kadar farkediyor ki anlatamam. 10 dakikalik ekstra uyku bile muthis geliyor.

Gulsumm kıs bunlar maşallah tek yumurta gibiler. ;) hehehe kıs kime benziyolarki cadı kendinemi benzettin ucude birbirinin aynı masallahh masallahh
Gülsüm anne ne kadar olursa olsun tedirginlik var suanda belimde Ağrı var çok huzursuz oluyorum az önce hastaneyele goustum 33{34 riskli haftalar dediler bana premature acisidindan nedenmişti

mamba canım cok sagol...........senınkı cadı kızım bellıydı beklettı o kadar ve prensesler assolıstler gıbı geldı..............cok ugrascaz dımı ..........evet haklısın uyku arncak hele ben bunca yıl rahatlıktan sonraaaaaaaa ............ınş saglıklı hayırlı ols da napalım ınşş rabbım olmayanlarad a versın de tatsınlar bu guzel duyguyu ...........ve uykusuzluguuu

canım amerıkalı hosgeldın ya bak ozletmeeeeeeee ınşşş yazın gel gorusurızzz ınş canım cok sagol cok ıyı bak kendıneee........

gulencım ayrılar benzemıyolar cok ama kılo aldıkca anlasılıyo artık ben ayırıyorum bırı bana benzıyo acık tenlı ıkısı azcık kumral ınşşş onlarda acılıp analarına benzerler ..........ınşşş saglıklı hayırlı olurlar veeeeeeeee benım gıbı yesıl gozluuu
canım tedırgınlıkte haklısın ama cok uzme kendını hayır haftan cok ıyı hıç merak etme onlar senın ıçın rısklı demışlerdır bebek ıçın degıl .........artık dogsa bıle ınan sıkıntın olmaz..........ama bence beklıcek oğlun sen cok evham yaptın yapma canım tek bebek senınkı rahat ol ama gelırsede ınşş saglıklı olucak belkı hıç kuveze bıle gırmez var öle.............ıyı bı hastane ayarla sadece onemlı olan o sancın oldumu hemen gıdebılecegın bı dru ve ekıbı ols ve cıger gelış ığne ol ..........dr la konuş bunu

her gun bazen ıkı gunde bır bazen gerektıgı zamanlar gıdıyorum...............her ısteduıgımde goruyorum cok sukur hastane ve yenıdogan ekıbınden memnununm

Back
X