Tp Bebek ve Akupunktur

evet bak nerden nereye ............burda buluştuk konuştuk derken hamıle kalıp beraber bekleduk ınş bebeklerımızıde beraber anlatırız ne yedırecez ne yapıcaz gıbı............evet reyhan ne yaptı bı daha gırmedı bende bılmıyorum ınş hamıledır.......mambaya bakma sen ya onun kızı assolıst cıktı 42 haftayı devırdı cadı..........ay resmını koysada baksak benım kuzularım onun yanında mınıcık kalır......

:)) hee denissin zaten bana bu kadar gülme yeter duyu :)
Reyhan girmesi bı da kızmıştı ben norLterapi bile yaptırdım korkup yaotirmayanlairnnoldu benim olmadı yazmıştı kırıldım dogrusu böyle hedef olmak istemem ayıp yani söylenmez öyle
figende 3 ay önce toparlaninca gelicem demişti foruma ama gelmedi
inşallah Rabbim ikisindde nasıl eder güzel evlatlar

Oyy maşallah ya mambanin kızına çeker inşallah benimde oğlan

İnşallah arkadaşım ağzından bal damlıyor.İnşallah hepimizin inatçı keçileri bir an önce gelir de üzüntülerimiz , sıkıntılarımız ve hasretimiz biter:Saruboceq:
.Benim tedavime gelince ; cuma günü umut tüp bebekte tedaviye başladık.Bugün tedavinin 3. günündeyim.Ancak akupunkturu bahçecide yaptırıyorum.Transfer öncesi ve sonrası akupunktur işlemi ile ilgili olarak da Dr.Emel hanım ile konuştuk büyük bir ihtimalle transferimin olduğu gün umut tüp bebeğe gelecek.Bahçeci klıniği de umut tüp bebekte Mustafa Bahçeciye ait olduğu için problem olmayacağını söyledi ama genelde her hastahanenin de içinde akupunkturcusu var yada anlaşmalı olduğu bir akupunkturcu var.O yüzden bence sen bir merkezinle görüş derim.İnşallah herşey gönlünce olur arkadaşım.

18 aralik bekliyoruz canim. bugun kalp atislarini gordum. darisi basiniza insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy canım benım inş beraber canım.......rabbım guzel hayırlı evlatlar versın bızede tum ısteyenlerede...............o gunler gelsın hele sonra beraber gezdırırız bıle..........

HERKESE MERHABA ÖNCELİKLE,

EL-MUALLİMCİM HAYIRLI OLSUN, ÇOK SEVİNDİM, İNŞALLAH GÜZEL VE MUTLU HABERLERİNİ ALACAĞIZ SIRASIYLA.....

BENDE DÜN İLK AKUPUNKTUR TEDAVİME BAŞLADIM, HAFTADA 2 GÜN OLARAK DEVAM ETCEM 1 AY KADAR. TEDAVİM BAŞLAYINCA HANGİ SIKLIKTA OLUR BİLMİYORUM.
HEM HORMONLARA HEMDE STRESE KARŞI UYGULUYOR. GÜMÜŞ VE ALTIN İĞNELER KULLANIYOR. KULAKLARIMA VE AYAK BİLEĞİMDEN BİRAZ YUKARIYA UYGULADI. ACI VE AĞRI YOKTU, Kİ BENDE SENİN GİBİ İĞNEDEN KORKUYORYM:1no2: 20 DK SONUNDA İĞNELERİ ÇIKARDIKTAN SONRA, YUMURTALIKLARIMIN ÜZERİNE BİR CİHAZ KOYDU, YUMURTALIKLARI UYARIYORMUŞ.
REGL DÖNEMİMDE HORMONLARA KARŞI UYGULAMA OLMAYACAK SADECE STRESE YÖNELİK NOKTALARA UYGULAYACAK.

HAYIRLISI BAKALIM, İNŞALLAH FAYDASI OLUR..

KENDİNİZE İYİ BAKIN......

ewet canım cok heyecanlıyım pazratesıyı beklıorum rabbım hepimizinkini tamamına erdırsın delı gıbı dolasıorum ortalıkta hakkımızda hayırlısı olsun canım senın transfer ne zman

tebrikler canim!!! aksi ispatlanana kadar hamilesiiiiiiiiiiiiiinn. cok da yatma ama. yarin kalk yuru biraz, metabolizman zayiflamasin, kan dolasimin saglansin. bol bol su ic, aman ha kabiz olma.

:1hug:

bende yarın puregona başlıyorumlucrin vuruluyorum şimdik

ablaıcm bende perşembe sorucam o sayfada bilen bilmeyen herkez yazmış ödümü patlattılar
sol yumurtalımda bıcak saplantısı var bu ne ya şimdi

heyyyyyyyyyyy heyyyyyyyyyyyyyyy gıdı gunler........................bak ne guzel sonuna geldık ınş benım cadılar erken damladı benı merak etmışler demekkı.........:gitme:....ınş senınkı toprakda senayda.................burgede nıl de ............hepsu alıcaksınız kucagınıza veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee buluşuruz bı gun ınşşşşşşşşş..............benımkıler sızınkılerı dover amaaaaaaaaaaaaaaaa

evet ya fıgende ınşşşşşşşş kavusur bebısıne ve tum bekleyenler
ay kız ya bak bende bı garıp oldum eskıyı okuyunca ınan ılk defa okudum ..........ne heyecanla korku ıle basladık tedavıye son kez demıştım...........ne gunler ya ben bı ısterken rabbım üç verdı .......ılk basta tedıgın oldum tabı tasıyamam dedım gercı korktugum kadar varnmış erken geldıler hep 29 30 u goreyım dedım ve tanm o haftada geldıler yaaaaaaaa...........................
artık bu kadar yeter sen uyu bakım bende talhayı yanı oğlumu uyandırayım ..........bugun eltıcıme kahvaltıya gıdıcezz ınş.............

Evt hamileyken Goruselim demisitk artık yazın camlicaya gideriz bebekler bebek arabaları piknik sepetleri toplar oyuncaklar Allahım inşallah bizlere kötü bisey yaşatma Allahım insallahh
bak burgeninde çok sıkıntılı geçmişti ilk zamanları onunda kızı varndimi neyse nilden ve bademden erkek bekliyorum

herkese guzel bı pazar ols .....................muhabbet guzeldı artık kahvaltı vaktı........kızlarım gelklınce gezemıcemm sımdı gezeyımmmm barı..............

kız korkmaaa ınşşşşş ınşşşşşşşş saglıkla gelıcek paşamız...o buranın paşası............rabbım sana bagıslasın onu...........

Bana demiştin ki
hiç cocun olmamasiyla tek cocun olması aynı etraf konuşuyor demiştin
bak şimdi 4 tane cocuğun var maşallah eltinler arasında bayrak sendedir :)) ay je kotuyum ben
29+4 dogum yaptın dımı kiloları usg dogrumu çıkıyor benim tontik 2500 diyolarda 1500 kilo cikmaisnn :) Figende Allah yaridm etsin inşallah ben dün aksam 9.30 uyudum öğlen uyurum artık. Esimle konusmuyoz bakalm özür dilicekmi

Anliyousn dımı korkumu ablacim
inşallah evet paşası o bu sayfaninnn güzel oğlum benim cnaim evlaidmnrenklide gorudmnoyle güzelmiski o kadar kibar ki yüzü maşallah

canım ya merak etme senın pasa ıyı dogucak........bıde kılo onemlı degıl canım hafta cok onemlı senın haftanda cok guzel............rahat ol..........senınde pasan gelıcejk ınş yakacajk ortalıgı...........evet canım ınş üç kız gelınce bırden dort cocuk annesı oldum ya ......garuıp bı duygu...........tek cocuk kolay gorundsede gercekten zor ............ınş senın pasa üç dort yasına gelsı daha ıyı anlıcan ve ellerı sıvıcann yenıden.......kardes cok onemlı..........arayı acmadan ınş.............ayy cok tatlıdır sımdı annesı uzme onu rahatla

Saol çok Allah faiz olsu. Oturudn benim sikintimla ikgileniyosun bidahki görüşmede beni da rahat bulucam inşallah haid sen git kahvaltıya bende meyve yiyim açık

Fıstıklar ne çok kaynatmışsınız , bir de nostalji yapmışsınız...Geçenlerde bulut benim anneler gününden önce yazdığım yazıyı bulmuş ben de çok kötü oldum, duygulandım...Allaha hep şükrediyorum bugünleri gördüğümüz için ve hep tüm isteyenlere versin bize de sağsalim kucağımıza aldırsın diye dua ediyorum...
El muallimcim vuslata az kaldı inşallah bir 15 gün sonra ela, dile seda kucağında olacak...Biraz daha sabır...
Gülen sen de rahat ol biraz , maşallah bebeikin haftası iyi...Bence sen annene geçseydin direk, eşinde akşam gelir yemeğini yer sohbetini eder evine giderdi...Ben transfer sonrası annemde kalmıştım eşim gitti geldi bazen annemde kalmıştı...Hem özlem giderdik hem de ben fazla yorulmamıştım , annem sağolsun bana ve torununa çok iyi bakmıştı...Eşini de takma onlarda stresli oluyorlar bu meselelerden...Onlarda bizle birlikte hamile kalıyorlar , eşimde benle birlikte kilo aldı...Bir ara göbeklerimiz aynı idi şimdi o rejime başladı...Anlayacağın güzel şeyler düşün güzel olsun , nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız...

GULENCIM CNIM BENIM YA SENI OKADAR IYI ANLIYORUMKI SIKMA CANINI ESLER BAZEN COK ANLAYISSIZ OLABILIYORLAR BENIM ESIMDE 9 YIMA GIRDIIMDE BASLAMSDI BI DOGURAMADIN GITTI MILLET BES DAKIKADA DOGURUYOR DIYODU OZAMANLAR COK ZORUMA GIDIYORDU OTURUP AGLIYODM BENIM SUCUMMU DIYE SIMDI DUSUNUYORUMDA GERCEKTEN COK SACMAYMIS LUTFEN CANINI BYLE SEYLER ICIN SIKMA BAKTIN ESINLE KONUSUNCA STRESE GIRYOSUN ONUNLA KONUSMAMAYA CALIS AYNI ODADA DURUPDA NIYE BEBEGINI STRESE SOKUYOSUNKI  DOGRU ONLARDA BIRAZ STRESLI OLUYORLAR AMA BIZIM DAHA COK ILGIYE IHTIYACIMIZ VAR KENDINE VE PASAMIZA DIKKAT E CANIM INS BEBEGN VAKTINDE GELICEK MERAK ETME CANIM BENIMMM  :teselli:   opuyorumnanaktan

kızlar mrb herkes inş iyidir bende genetik sonuçlarımı aldım malesef sorun çıktı yine heterozigot kanpıhtılaşması ve bazı hücrelerimde sorun çıktı kan için dr um ilaç verdi folik asprin bide b12 verdi iki ay kullanıp gidicem tekrar ttedaviye karar vericek dualarınıza ihtiyacım var.. kib

merhaba kızlar..nasılsınız...
muallimcim maşallah kızlarına epey yol katetmişsiniz.inşallah daha da iyi olup evlerine dönecekler...
benim kızımın adını sormuşsun canım..adını Derin koymayı düşünüyoruz inşallah....
gülencim geçmiş olsun canım..inşallah oğluşun biraz daha sabredip zamanında gelir..ama sndişeleme haftası iyi rahat olursan daha iyiolur.
toprak nasıl gidiyor arkadaşım..
şenay nerelerde iyidir inşallah.sanırım evini taşıdı.
bizim 29. haftamız bitti..3 hafta sonra doğum iznini hakediyorum..ama çok kararsızım..SAT hesabna göre normal doğum tarihi 5 nisan. ama sezeryan tarihi için dr um 20-25 mart arası diyor ve sezeryan diyor.ben de 1 marta kadar çalışıp 3 haftayı doğum sonrasına aktarmayı istiyorum inşallah.
bu hafta sonu bebek odası siparişimizi vereceğiz.. kıyafetlerini de aldım.bebek arabası ve yatağına da karar verdik. şubat ayında da onları alacağız inşallah.. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah. Bizleride tamamına erdirip sağlıklı evlatlar versin inşallah. ne kadar şükretsek az..
ben 11 kilo aldım..mide yanmaları ve reflü şikayetim var. onu dışında çok hareketliyim..arkadaşalar kızıyorlar farkında olmadan çok eğilip kalkıyorum.. gülenin prematüre sayfasındaki yorumları okuyunca korktum biraz..Allahım hepimizi korktuklarımızdan emin kılsın inşallah.

merhaba kızlar..nasılsınız...
muallimcim maşallah kızlarına epey yol katetmişsiniz.inşallah daha da iyi olup evlerine dönecekler...
benim kızımın adını sormuşsun canım..adını Derin koymayı düşünüyoruz inşallah....
gülencim geçmiş olsun canım..inşallah oğluşun biraz daha sabredip zamanında gelir..ama sndişeleme haftası iyi rahat olursan daha iyiolur.
toprak nasıl gidiyor arkadaşım..
şenay nerelerde iyidir inşallah.sanırım evini taşıdı.
bizim 29. haftamız bitti..3 hafta sonra doğum iznini hakediyorum..ama çok kararsızım..SAT hesabna göre normal doğum tarihi 5 nisan. ama sezeryan tarihi için dr um 20-25 mart arası diyor ve sezeryan diyor.ben de 1 marta kadar çalışıp 3 haftayı doğum sonrasına aktarmayı istiyorum inşallah.
bu hafta sonu bebek odası siparişimizi vereceğiz.. kıyafetlerini de aldım.bebek arabası ve yatağına da karar verdik. şubat ayında da onları alacağız inşallah.. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah. Bizleride tamamına erdirip sağlıklı evlatlar versin inşallah. ne kadar şükretsek az..
ben 11 kilo aldım..mide yanmaları ve reflü şikayetim var. onu dışında çok hareketliyim..arkadaşalar kızıyorlar farkında olmadan çok eğilip kalkıyorum.. gülenin prematüre sayfasındaki yorumları okuyunca korktum biraz..Allahım hepimizi korktuklarımızdan emin kılsın inşallah.

Burgecim iyiyiz canım sağol...Şafak sayıyoruz artık , allah inşallah tamamaına erdirir...Ciciler tamamlanmak üzereymiş ne güzel allah sağlıkla kullandırsın...Bizim de tüm ciciler hazır , odamız ocak 5 de geldi havalanıyor haftasonu yerleştirmeye başlıyacağız...Diğer taraftan uyku setlerimizi yıkadım bu hafta sonu hafta içi de cicilerimizi yıkacağım...Hastane çantamız hazır , arabamızı park yatağımızı mama sandalyemizi dahi aldık...İnşallah sağlıkla kullanırız...Ben de halen kıpır kıpırım eşim ve dr. kzııyor ama evde canım çok sıkılıyor ve malum kendi işim olunca kimseyide yüzüstü bırakmak istemiyorum...Çalışanlarımın olmasına rağmen her şeyi ben halledeyim istiyorum...Sana dr. niye sezeryan diyor bir zorunluluk mu var?

kızlar mrb herkes inş iyidir bende genetik sonuçlarımı aldım malesef sorun çıktı yine heterozigot kanpıhtılaşması ve bazı hücrelerimde sorun çıktı kan için dr um ilaç verdi folik asprin bide b12 verdi iki ay kullanıp gidicem tekrar ttedaviye karar vericek dualarınıza ihtiyacım var.. kib

Gökçecim çok geçmiş olsun, bak problem tespit edilmiş iilaçlarını kullanıp problemi çözüp öyle tedaviye başlarsın o yüzden moralini bozma...Bu tedavilerin bebeğine kavuşmada bir basamak olduğunu düşün...Dualarımız seninle canım, sen de moralini bozma olumlu düşün...

evet kızlar sımdı geldım............burge demek adı derın cok guzel canım..........dıkkat et kendıne ......masallah almışşsınız sende toprakda eksık yok bı tek onlar var gelıcekler ınş...........gokce canım ınşş tedavın ıyı gıdecek sorunun bılınmesıde cok ıyı bence ..........rabbım sevındırsın senı ınşş..........bulutuda ........denızıde..............serapıyıde

Back
X