Tp Bebek ve Akupunktur

bulut ınşşşşşşşş pıt pıt duyucannnnnnnnnn sende ınş ...........cok sukur bıtmış dualar ama hep dua et zaten rabbımden arzularım ıhtıyaclarım bıtmez ..........
kaymaklım nerde kız onun karnı ben nıye gormedım ac kız toprak gorecemmmmmmmm.............
kaymaklım bugun emzırdım ya seda yı hemsıre ıkı kızım var dedı.ama su emzırme tadını yasamak ıçın yenıden doğurmak ısterım dedı ...........rabbım tum ısteyenlere nasup etsın cok guzel gerceketen ben hangısını yedırecemı sasırdım neyse bırını hemsıre yedırdı bıberonla

canim benim inan senin icin cok sevindim allahim digerlerinide enkisa zamanda emzirmeni nasip etsin
ama isin zor allahim yar ve yardimcin olsun amin

ablacim sana istek yolladim facede kabul et ordanda goruselim ins :1hug:

Günaydın güzeller...Bizim bugün saat 3 de kzımla görüşmemiz var...Bakalım yaramaz kızım dönmüş mü ve ne kadar olmuş.Bu arada vücut sanırım kendini doğuma hazırlamaya başlıyor dün göğüs uçlarım çok acıyordu bugünde alt tarafta ki kemikler çok ağrıyor.Sanırım bu kemikler genişliyor...Ve bugün 36 .haftamıza girdik allaha şükürler olsun...

darısıı 37.başınaa nevinn

nagiihann günayydınn

ınşallah Gülay.36 yı bitirsek zaten bebek artık premetürede sayılmıyormuş...Nagihan faceden hata verdiği için yazamadım o senin ve güzel kızının tatlılığı, çok teşekkür ederim.Arkadaşların fotolarına baktım da herkes ne kadar temiz yüzlü , zaten burada koruduğumuz nezaketimizden ve güzel dualarımızdan ben tahmin ediyordum tüm arkadaşların bu kadar güzel ve tatlı yüzlü olduğunu...

merhabalar,

Toprakçım dr'dan döner dönmez yaz bize.... bakalım hanfendi kaç gr olmuş?

Kaymaklım iğnelere bugün mü başlıycaktın canım?

nevınn nagıhann cok guzell dımı yahuu ne guzel nur yuzlu
ıns dogumdan sonra kapanacagım bende guzel guzel hanım hanım olucamm

bizim cicilerimizden 1 denesi...insallah becerebilmisimdir

Eklentiler

• $P1030605.webp
    $P1030605.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 34
Zümmin çok güzelmiş cicin hamsin güle güle kullansın...Biz dr. gittik geldik kızım 2.550 gr 47 cm olmuş.Asıl güzel haber doğum pozisyonuna girmiş hanfendi...Yüzünü ayrıntılı olarak inceledik dr. da kızımı bana benzetti.Uyuyordu güzel kızım.Nst de sancılar çıktı biraz biraz ; zaten dünden beri karnımda kasılmalar hissetmeye başlamıştım.Bizden haberler şimdilik böyle...
Gülaycım doğum fiyatını sordum ve oha oldum...Normal 6.200 sezeryan 7.200 imiş.Benim sigortam var allahtan bir kısmını sigorta karşılayacak gerisini de biz karşılayacağız...

Back
X