Tp Bebek ve Akupunktur

merhabalar,

Toprakçım dr'dan döner dönmez yaz bize.... bakalım hanfendi kaç gr olmuş?

Kaymaklım iğnelere bugün mü başlıycaktın canım?

canim sagol beni dusundugun icin inan ben hala saskinim sabah kan tahlili yaptirdim bugun ignelere baslicaktim ogleden sonra doktor aradi evi sok oldum tedaviyi iptal etmek zorundaymisiz cunki kan tahlilinde sorun var dedi ben estrofem kullaniyodum ya cok yuksek cikmis basliyamazmisiz :uhm: aman ne biliyim ya vardir bundada bir hayir insallahh :kedi:
pazartesi beni ara konusalim dedi ne konuscaksak artik pazartesiyi belicem mecburen hayirlisi ins
hepinizi opuyorum
yazdiklariniz icin cok tekkur ederim:kedi:
hepinizin iclerinizin guzelligi yuzunuze vurmus sizlerle tanistigima cok mutlu oldum opuyorumnanaktan

valla bise anlamadim gulaycim laboratuardaki kadin ostrojen hormonu cok yuksek cikmis dedi bu yuzden iptal edilmis olabilir dedi bilmiyorumkismile

kızlar selam.........kaymaklım uzuldum ama ınş hayra cıkar.......yuksekse baslaman ıyı olmazdı zaten bekle bakalım sebebını sor bıde..............
gulen bak beklıyoo pasan hadı az kaldı ınşş.........herkes ıyı ınş .........benım canım sıkıldı bugun kızlar bebeklerın goz kontrolu ıyı gecmedı dr sıkıntı var dedı haftaya bı daha bakıcak ınş ıyı olur ya .........

Ne sıkıntısı canım ya Allah korusun

Nagihan bakherseyde hayır vardır canim bir dahAki aymı baslicaksiniz senin doktorun kim

canlarim sagolun dediginiz gibi vardir bundada bi hayir ben fransada yapiyorum tedavimi
bilmiyorum gulaycim ne zaman baslinacak pazartesi arayin dedi bakalim nasip hayirlisi olsun gelsinde bebegim erken veya gec farketmez :Saruboceq:

ablacim ins bisey olmaz meleklerine onlar cok agir gunleri atlattilar bu gunlerde gecicek insallahhh

inan hep dualarimdasiniz

Günaydın kızlar...El muallim sıkma canını inşallah bir şey yoktur varsa bile allahın izniyle mutlaka tedavisi de vardır.Gözlük takarlar ben laf aramızda gözlüklü çocuklara bayılıyorum çok tatlı oluyorlar...Kaymaklım sen de sıkma canını biliyorsun benim tedavi de yumurtalarım toplandı ve OHSS olmayayım diye 2 ay ertelendi.Belki ertelenmeseydi hamile kalamayacaktım onca emek boşa gidecekti.Sen de üzme kendini bunda da bir hayır vardır diye düşün...

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar....

Toprakçım maşallah kızına, tocaman olmuş.. şimdi normal doğum mu düşünüyorsun.. Allah hayırlısını versin... doğum fiyatı da fenaymış hani... neyse ki sağlık sigortan var..

Muallimcim, geçmiş olsun canım, inşallah diğer bütün sıkıntıları atlattığınız gibi bu da geçecek.. ımtihanın çok büyük, Allah yardımcın olsun...

Kaymaklım, canım dediğin gibi vardır bunda da bir hayır... ınşallah önemli bir sorun yoktur ve gelecek ay başlarsın tedavine canım...

kızlar yaşadığım bir sıkıntıyı anlatayım size, inşallah başınıza gelmez...

dün değil önceki gün akşam üzeri vajinada( tam içinde) müthiş bir kaşıntı başladı, bir anlam veremedim.. saatler ilerlediğinde vajinada iç dudak denen kısımların şiştiğini farkettim ve kaşıntı devam ediyordu. saat geç olduğu için ve biraz da utandım sanırım doktoru aramadım, size de soramadım.. evde pek dikkat etmedim sanırım kendime, sıkıntıdan dolayı çorap, terlik filan giyemiyorum.. gerçi ev sıcak ama, üşütmeden olduğunu düşündüm..dün internette bayağı araştırdım.. mantar olabilirmiş,ve bu mantar hamileliğin son 3 ayında, vucudumuzda eksilen bazı maddelerin nedeniyle oluşuyormuş filan... doktorumu aradım, nizoral diye bir fitil verdi, pazartesi zaten kontrolüm var, fitili kullan pzt bakarız dedi... kaşıntı bayağı azaldı, şişlik tam inmedi, fitili bugün-yarın da kullancam... ınşallah sizde olmaz, dikkat edin lütfen..

Şenaycım canım çok dikkat et, akıntı renginde bir farklılık var mı?Neyse dr. pazartesi inşallah çaresini de bulur...Çok geçmiş olsun sana...Beni de evde sıkıntı bastığından çıplak ayaklayayım otururken , bir yere giderken terliğimi giyiyorum sadece bir taraftan da korkuyorum bebek gazlı olacak diye ama yapacak bir şey yok...Doğumu sormuşsun doğrusu ben de karar veremedim normal mi sezeryan mı yapacağıma sizlerin fikirlerini alacaktım...Bebek ters değilken kesin epidural normal diyordum bebek ters dönünce sezeryana alıştırdım kendimi.Şimdi bebek düz durunca ne yapacağıma karar veremedim.Dr. kararı bize bıraktı.Çekinceleri diabetimin olması ve bebeğin zor elde edilmiş bir bebek olması.Eşimde kararı bana bıraktı ben de ne istediğimi bilmiyorum.Sizce ne yapayım kızlar?

selam herkese...doktordan yeni geldim....bebegim 2100gr 41cm olmus...duyunca sok oldum...doktorun demesine göre büyük ve gününü beklemicek dedi..erken dogum riski varmis dedi....rahim agzini ölctü..kücülmüs dedi...haftaya bidaha doktora gitcem....yat dinlen dedi...fazla yorma kendini dedi...karin agrisi dedigim seyde sanciymis...napcam bilmiyorum....

Toprakçım, dediğin gibi bizimkiler biraz daha kıymetli bebekler, sezeryanda kolaya kaçılıyor gibi görünüyor ama Mamba'nın yaşadıkları aklıma gelince sezeryan daha mantıklı geliyor... 48 saat sancıdan sonra tekrar sezeryan olmuştu, o 48 saat ömür gibi gelmiştir herhalde ona...

Zümmincim geçmiş olsun, maşallah bebişine, aceleci bir bebek... doğumda bize yetişceksin demek ki.. hadi hayırlısı...

bilmiyorum senayk...iyi biseymi yoksa.dilim varmiyor söylemeye ..benim korkum erken dogup akcigerleri gelismemesi....ondan korkiyorum.....

Doğru söylüyorsun Şenay aslında benim korkumda o sancı çekip çekip sonra sezeryanla doğurmak...Hayırlısı olsun artık...Zümmincim öncelikle maşallah bebişine benim kız 33 de bile 2060 gr dı.Ama erken doğum riskinin varmış bol bol yat dinlen....Bebeğe ciğer geliştirici iğne vurdular mı?Bir 3 hafta daha dayanabilsen daha iyi olur ama haftanda gayet güzel...Canını sıkayım deme sakın...Bak gülene de erken doğum riskin var dediler maşallah gülen ayaklandı bile...

senaycım cok gecmış olsun hayatım , usutmektenmı ılerı gelıyomuş acba
umarım bıran once atlatırsın ssenın dogum ne zaman canım
bırde kızların adı neydi

mine :; kacmış rahım agzı uzunlugu
benımde sancım var ama kısalma olmadı ıcıno kadar rısklı degıl dıyo dr yat dınlen dıyo ancak agrılardan tukenıyorum :gitme:
senın yanıonda bırılerı varmı canım sana bakan benım oda yok bılıyormusun ben mecbur yemegımı falan uyapıp bulaşığı yıkıyorum allaha sukur 2 hafta boyle gectı işte
dr çiğer iğnesi vursun sana rıca et

nevıncım valla ben normal öneremıyom korktumdann
esım epidural sezeryan olmamı ıstemıyor benımde
sen sezeryan olursan ne ıstıyorsun

Back
X