Tp Bebek ve Akupunktur

gulsumun kıslar amelıyat olabılırlermış gozlerınden haftaya belluı olcakmış
allah korusunn ıns ılerlemez

yok canim gelistirici igne yapmadilar...bidaki hafta bidaha gitcem doktora...bidaha ölcecekler rahim agzini...o zamanda bebegein boyunu kilosuna bakcaklar...doktorun demesine göre rahim agzi daha cok daralirsa cigerler icin ilac vercem dedi...cigerleri gelissin diye dedi...kan aldilar...seker yüzünden belki bu kadar büydü dedi doktor..halbuki normal di ...bende bilmiyorum...bide kalbi icin baska doktora yolladi...oda moralimi bozdu...bitane kalp kapakcigini tam iyi net göremedim dedi...Rabbim insallah saglikli gelmesini nasip eder...cok korkiyorum

gulencim benimde yanimda kimse yok...bide benim minik kizim var...onu kaldirip yatirmam gerekiyor 10 kiloyu gecti...napim ona bakamasam caresiz yatacak o benim herseyim....

Gülaycım çok sağol canım, benim doğum 20-25 şubat arası görünüyor. pzt kontrolümüz var.. kızlarımdan biri senin adaşın diğeri zümmin'in adaşı olacak. Yani Gülay ve Mine...

Zümmin'cim, benim bi arkadaşım 2 ay filan önce erken doğum yaptı. Yüksek hamilelik şekeri vardı onda, ama bebeğin gelişimi iyiydi, şeker olanlarda öyle oluyormuş, bebeğin gelişimi hızlı oluyormuş. Maşallah küvoze girmesine bile gerek kalmadı. solunumunda sorun yoktu, sarılık oldu diye 1-2 gün küvozde kalmıştı... Hayırlısıyla senin bebişinde sağlıkla kucağına gelecek inşallah.. ama arkadaşların dediği gibi bol bol dinlenmen lazım, annen geldi mi canım yanına?

zümim
annenlerı cagırsan olmazmı yer cekımıne maruz kalmaman gerrekıyor canım benım gercekten yatman gerekıyor bademe sorsan o bu uzunluklardan anlıyor
daha once kactı rahımk agzı uzunlugu
kalbi için ne dedıler anlamadım bı sıkıntımı var allah korusun haberım yok ta

senay desene aynı zamanklarda dıguruycaz ben 22.02.2010 istiyomm ohhh adaslaraa bakk bee masallahh bırılerınınmı adı senmı oyle ıstedın

Gülaycım ben sezeryana karar verirsem epidural istiyorum.Daha önce epidural apandist ameliyatı olmuştum rahat olmuştu...Zümmincim allah yardımcın olsun arkadaşım anneyi çağır olmadı gelip hem sana hem de kızına baksınlar...

Benim de 22 si yada 20 sinde olacak kızlar...Üçümüz aynı anda doğuracağız galiba...El muallimin kzılara da üzüldüm ya , inşallah ameliyata gerek kalmaz ya canlarım benim...Zümmincim dr. kapakçığı göremediği için öyle demiş inşallah bir şeyi yok güzel hamsinin...

şenay muallimim çok geçmiş olsun...yeni gördüm...muallimim kısların inşallaahh tez yakında düzelir canım..dualarım hep sizlerle .....senayım ayaklarını sıcak tut canım...fitil geçirmiş sevindim buna....RABBİM hepinize saglık şifa versin........hepinizi öpüyorum...

anaaa galbaa ucumuzdee aynı hafta dogurucazz

zumım ne zaman gelecekler cok dıkkat etmelısın

selam kızlar...........aynı zamanda mıu dogurcanız kızlar............hadı hayırlısı........ıyı bakın kendınıze

günaydınn kızlar
el muallimin morelı bozuk ıns rabbım yardımcısı olsunn

amin canım..inşallah bebişleri iyi olur kısa zamanda evlerine giderler...muallimciğim geçmiş olsun...
desenize kızlar hep beraber vereceksiniz güzel haberleri topik şenlenecek....bende iyiyim kızlar birazcık mide bulantıları başladı..olsun razıyım bebeğim sağlıklı olsunda....rabbim herkesin yardımcısı olsun......

bulutt , kac haftalıksın?
çok dıkkat et kendıne emı iş guc yapma

günaydın arkadaşlar...

Toprak, Gülay.... Bu kadar mı tesadüf olur ya... Bizde 22 şubat istiyoruz... Eşimin doğum günü çünkü... Dr 20-25 şubat arası dediğinde, 22 şubat istiyoruz dedik, pzt gününe geliyor, peygamberimizde pazartesi günü doğmuş biliyorsunuz... Doktorumuz da olur dedi, ama gelişmeler ne yönde olcak bakcaz bakalım...

Gülaycım, Gülay benim kardeşimin adıydı, 10 yıl önce kaybettik, 21 yaşındaydı, yumurtalık kanserinden...Mine de eşimin ablasının adı, o hayatta çok şükür.. Bi kızımız olur sa gülay mine 2 isim koyarız diye düşünüyorduk, halasını da sevindirmek için ama 2 kızımız birden olunca böyle ayrı ayrı koymaya karar verdik...

Back
X