Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydınn
Pompişinn annesi
Kızlar birşey danışacağım
Dr ilk zamanlarda agda yapma demişti bana neyse bende yapmadım sonradan saldım gitti bacaklarımı hep jiletle alıyorum 8 aydır ama bugün kuaföre gideyim ufak bi yerde sır agda ile deneteyim cok acırsa bırakırım diyorum sizler nasıl yapıyorsunuz temizliği

şenaycım sen nereye gidiyorsun dotkora?
çok gecmiş olsun buarada bizimde ayrıntılya gircemiz gün fulyada yolun ortasında atraba durdu ne ileir ne geri gitmiyor salak ay nası sinir olduk yolun kenarına bıraktık gittik taksiyle kliniğe döndmüzdekeisn araba durmuyor olacak dedik ama duruyordu :) çk feci rezil olmuştuk o gün ya tamirci bekledik iki saatt off

gülsümcüm inşş sıkıntısız gecer canım göz muayneleir bize hemen olurmu?
eyşan demekki gelecekk zilli hadii bakalımm hazırlıkları bitir sen

Günaydın papişin annesi.Gülaycım ben her yere ağda yaptırıyorum hatta bugün kuaföre gideyim diyorum.Malum belki perşembe günü dr. çatı muayenesi yapmak ister , hazırlıklı olmak lazım.Bacaklar çok acımıyorda diğer yerler vücut hassaslaştığından acıyor...

günaydın kızlar....
gülaycım bende hep ağdaya gittim şu ana kadar.. tedavi esnasında kontrole sık sk gidiyırduk ya, o zaman jılet yapmıştım 1-2 kere.. ağdada çok acıyor hassas yerler.. dün dr'a gitmeden jıletyaptım mecburen, ağdam gelmemişti daha, vajınada kaşıntı ve şişme olmuştu ya, alttan bakar diye düşündüm.. ama bakmadı.. jılet yaptığıma pişman oldum.. jılet sonrası kılların çıkarken verdiği sıkıntı bence çekilmez bir dert, heleki şuanki bizim durumumuzda.. ağdadaki çekeceğin sıkıntı en azında 10-15 dk en fazla...

Muallimcim nasılsın, kızlarımızdan varmı bir haber.. Allah bol şifa versin onlara...

Toprakçım, inşallah erken gelmez benim pompişler...Şuan gelcek gibi görünmüyorlar ama dün tansiyon 2 puan yüksek çıkınca dr endişelendi biraz, ama o da tamamen arabanın sorun yaratmasından kaynaklı eminim. dün akşam ve bugün 11,5-7,5 filan.. yani gayet normal...

Gülaycım benim doktorum nişantaşında... doğum bahçelievler Hizmet Hastanesinde olcak.... Hastane ve doktor toplam 4000 tl civarı olur dedi doktorumuz.. şuan için herşey normal, 10 gün daha geçirisek küvoz riski bayağı düşer dedi doktorumuz... inşallah gerek kalmaz küvoze, hem onların sağlığı ve benim piskolojım için hemde maddi olarak tabiiki... Allah hepimize hayırlı doğumlar versin...

kızlar cok sagolun cıok sukur bugun dr gerıleme var dedı su an amelıyat yok dedı gecen hafta korktum dedı ınşş haftaya yıne gelıcek ınşş gerıleme olurda ıçımız rahat edr .cok sukur ıyıyız beslenıyoruz ....eee artık sıra sızde ama sanırım bu gıdışle hepımız bu ayın ortası sonu gıbı aıcaz kuzuları ınş saglık ols gulen bak duruyooo senın pasa zaten artuk korkmayın dogsalarda sıkıntı ınş olmaz.............yenı hamışler varmı bulut nasıl nışl nasıl acaba hava karla karısık yagmur ............

kızlar cok sagolun cıok sukur bugun dr gerıleme var dedı su an amelıyat yok dedı gecen hafta korktum dedı ınşş haftaya yıne gelıcek ınşş gerıleme olurda ıçımız rahat edr .cok sukur ıyıyız beslenıyoruz ....eee artık sıra sızde ama sanırım bu gıdışle hepımız bu ayın ortası sonu gıbı aıcaz kuzuları ınş saglık ols gulen bak duruyooo senın pasa zaten artuk korkmayın dogsalarda sıkıntı ınş olmaz.............yenı hamışler varmı bulut nasıl nışl nasıl acaba hava karla karısık yagmur ............

Selam kizlar
Nasilsiniz maasallah dogumlar yanasmis rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin inseallahhh
Muallimcim cokkk cokkkk gecmis olsun rabbim yavrularina acil sifalar versin.
Kizlar uzun zamandir giremedim.Hastanedeydim coookkk korktukkkk cooookkkkk
:sm_confused:Kendi doktorum rahim agzinda incelme var deyince icim gecti.
Ve hemen hastaneye dedi apar topar nefesi hastanede aldik.
Normalde rahim agzi 3 ten yukari olmasi lazimmis benimkide iki cikinca rabbime yalvariyorum ne olur allahim yavrumu koru diye:gitme:Doktorlar acil muayneye aldilar onu oyle cok sevdilerki.
Yavrum cok hareketli maasallah:emir_bebek:gelisimi guzel dediler.
Rahim agzini olctuler megersem polip engel olmus olcume yani et parcasi buyumus o yuzden yarim olculmus buda buyuk ultrasalda anlasildi ve benimki 4 yakin cikti ve rahat bir nefes aldik
Rabbim boyle korkular yasatmasin kimseye akannehir bebegim dr larin yaininda cok kiymetliydi 20 sene sonra bulunca pes etmemissiniz dediler.
Allahim iman nasip etsin cok ilgilendiler ve gecmek bilmeyen asgrilarimdan dolayi hastanede kaldim.
Haftaya tekrar cagirdilar testler varmis buyuk ve regli ultrasalda bakalim hayirlisi yavrumun cinsiyeti bile belli oldu.Ama haftaya kesin olur sanirim soylerim inseallahhhhhhh
Bugun kendi dr terminim var kizlar ne olur dua edin cokkkkk korkuyorum
Beni untmayin ne olur inanki sabah namazindan sonra sizlere isminizle cokk cokkk dua ettim Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Nilcim çok geçmiş olsun canım , senin pompiş çok nazlı çıktı Nil ya...Uslu dursun tembihle ona.Cinsiyeti ne bebişinin , Ecem le merak ettik???

Arkadaslar bi sey soracam sizler progesterronu hemenmi kstiniz
Ben jel kullaniyorumda bugun son bakalim hastanedeki dr birden kesmeyin dedibilmiyorumkismile bugun 12 haftamiz bitiyor sizler kac hafta kullandiniz?
Cevaplarsaniz sevinirim opüyorum sizleri

canım nıl rabbım bebısını sana bagıslasın ınşş ......rabbım sıkıntısız versın sana ...kız mı ...belkıde pasaya rakıp gelıyo m ...hıç farketmez yatrkı gelsın saglıkla canım.........cok sukur gozlerımız ıyı cıktı ınş haftayada bı ılerleme olmaz ...rabbım uzmesın kımseyı ...yat dınlen nıl ....korkularını bılırım tedırgınlık korku umut hepsı karısık hele bunca yıldan sonra ....ıçını rahat tut telaşlı olmak dahada stres yapar ........o senın bebegın pes etmıcek .....hemsıre ela ıçın cok kuvvetlı dedı kardeslerını bırakmadı cok dırendı ...rabbım onları bana bagısladı bın sukur cok guzel yureklerden cok kıymetlı dualar aldımm rabbım kımseyı ayırmasın bebegınden cok sagol canım ıyı bak kendıne

nıl eger kanaman yoksa onıkı onuç haftalarda kesıyoo dr ama bazı dr lar doguma kadar tedırgın olmamak ıçın verıyo benım dr da kestı.......cunku uçuncu aydan sonra vucut kendısı uretıyoo progestıonu ..........

nıl eger kanaman yoksa onıkı onuç haftalarda kesıyoo dr ama bazı dr lar doguma kadar tedırgın olmamak ıçın verıyo benım dr da kestı.......cunku uçuncu aydan sonra vucut kendısı uretıyoo progestıonu ..........

Canim sukur kanamam yok
DR birden kesmeyin dedi.Zaten birazdan cikacam bakalim doktorum ne diyecek
Allah hepinizden razi olsun inseallahhhh bol bol dua edelim dua muminin silahidir.Cinsiyetine gelince 3 dr ayni seyi soyledi erkek dediler ama genede rabbim bilir tabiki hayirlisi olsun inseallahhhhhh
Haftaya daha iyi belli olur diyorum ben ikisinede raziyim saglikli gelsinde melegim
hayirli gelsin inseallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

NıL'cim çok geçmiş olsun canım, şükür herşey yoluna girmiş.. ama tedirginlik çok kötü.. Allah yardımcın olsun canım...

MUALLıM'cim size de büyük geçmiş olsun, gözler konusunda iyi haberler almanıza çok sevindim..senin kızların çok güçlü maşallah, bunu da atlatacaklar...

ablacim bebeklerine sevindim canim ins hersey daha guzel olucaklar allahim gonlune gore versin canim
toprak,senayk,gulay,zummin allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin hepinizi cok optum allaha emanet olun

ablacim bebeklerine sevindim canim ins hersey daha guzel olucaklar allahim gonlune gore versin canim
toprak,senayk,gulay,zummin allahim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin hepinizi cok optum allaha emanet olun

sağolasın canım, Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah...
sen ne durumda kaldın en son, benim kaçırdığım bişey varmı, tedavin ertelendimi?

sağolasın canım, Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah...
sen ne durumda kaldın en son, benim kaçırdığım bişey varmı, tedavin ertelendimi?

canim tedavim marta kaldi malesef bana bugun dogum kontrol hapi verdi :uhm:
valla karmakarisigim boyle dondum kaldim hakkimda hayirlisi artik ne diyim
bende marta kadar aldigim kilolari vermeye calisicam marttada sorun cikarsa artik girerim bi depresyona kaydirigubbakcemile3
hepinizi cok optum canlar

kaymaklım ne dıyıoon kız...ne depresyonu olurmı canım daha gencsın olucak ınşş...........mart gec degıl ama hayırlısı ols............kılo ver bak bu guzel fıkır kafan ı dagıt ınş buyıl senınle gokceyle bensuyla sevınecezz

Back
X