Tp Bebek ve Akupunktur

Kizlar hayirli aksamlar
Muallimcim cokk sevindim canim bebisler maasallah rabbim onlara dahada guc versin inseallahhh
Toprakcim seninde az kalmis rabbim hayirli dogumlar nasup etsin inseallah fazla kendini yorma dinlen bol bol
Bugun hep yattim tansiyonum cokkk dusuk hemde cokkk kafami kaldiramiyorummm agrimda cokkk biliyorum hepsi gececek ama sabir.
Doktorum dinlenmen lazim diyor.Bide bir hafta icinde iki bucuk kilo vermisim hic istahim yok inanin zorla yiyorum iki gundur midem cok kotu bu veled beni yoracak gibi
dua edin canlarim ne olur biraz toparlanayim öpüyorum sizleri allaha emanet olun

canım hıç moral bozma bu degerler kesın degıl hatta cogu kez hatalı.......zaten onıkıncı hafta ense olçumu olucak o olçum ıyı cıkarsa cok ıyı artık telaş etme derım hıç gonlunude bozma .detaylı ultrason ınş ıyı cıkacak gor bak .......zaten detaylı ultrasındada bebek cok buyumuş oluyoo amnıyosentezın kuçukte olsa rıskı var bence hersey guzel olucak ne olur sıkılma canım rabbım tatlı bı bebış sunuyoo sana onu sev taduını cıkar kız veya erkek onemlı degıl dogru daha cok kuçuk en ıyı sonuş 17 18 haftalarda sölenıyoo .......oda cok muhım degıl yetrkı gelsın annesıne ...........canım yemene dıkkat et ve dınlen ve bebegını sevv
canim benim sagol insallah....
Canim benim gecmis olsun bence her sey yolunda inseallahhh
Seninle beraber attik adimlarimizi rabbim inseallah hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip eder.
Bende baya bi korku yasadim 1 hafta hastanede kaldim neyse simdi iyiz.
Bizimde haftaya bakalim test lerimiz inseallah bir sorun olmaz.Nekadar zormus hamile kalmakla bitmiyormus valla rabbim buyuk bu kadar zorluklari astik inseallah bundan ötesi bekledigimiz gibi olur.
Canim bi sey sormak istiyorum sen halan progestona devam ediyormusun hastanede hemen kesilmesin dediler doktorlar kendi dok dun hap seklinde tekrar vajinal yoldan sabah aksam bir kere sonrada teke dusururuz dedi.
HAYIRLISI BAKALIM RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN INSEALLAHHHH

amin insallh ...gecmis olsun cnm...bu keciler boyle ara ara uzuyor bizleri...biz herseye raziyiz...yeterki saglikla gelsinler...
nilcim ben 9+2 de igneyi biraktim jele baslamistim...11+1 de gittigimdede jelide birakmami soyledi doktorum...bende endise ettim birden birakinca..ya bebek duserse dedim...doktorum 12.haftadan sonra plesentasindan kendi destegini aliyor endiselenme dedi...simdilik vitamin ve demir ilaci kullaniyorum...folikasitte kesildi...
jeli gunde 1 kez yapiyordum onuda birden biraktik...kanamam falan olmadi sukur 1 haftadir o konuda sikayetim yok...sen istersen burdaki merkezden kesin bilgi al ona gore birak...biliyorsun zor elde edilen gebelik..
Hayirlisi canim...iyi bak bebise,kendine...

canim benim sagol insallah....

amin insallh ...gecmis olsun cnm...bu keciler boyle ara ara uzuyor bizleri...biz herseye raziyiz...yeterki saglikla gelsinler...
nilcim ben 9+2 de igneyi biraktim jele baslamistim...11+1 de gittigimdede jelide birakmami soyledi doktorum...bende endise ettim birden birakinca..ya bebek duserse dedim...doktorum 12.haftadan sonra plesentasindan kendi destegini aliyor endiselenme dedi...simdilik vitamin ve demir ilaci kullaniyorum...folikasitte kesildi...
jeli gunde 1 kez yapiyordum onuda birden biraktik...kanamam falan olmadi sukur 1 haftadir o konuda sikayetim yok...sen istersen burdaki merkezden kesin bilgi al ona gore birak...biliyorsun zor elde edilen gebelik..
Hayirlisi canim...iyi bak bebise,kendine...

Evet canim yeterki saglikli gelsin kuzucuklarimiz dun cok duygulandim ilk defa
Rabbimin buyuklugu elleri ayaklarini gorunce kendimi zor tuttum rabbim ne kadar buyuksun yarabbi dedim.
Basli basina bir mucize seninkinin cinsiyeti bellimi canim?
hayirli ve saglikli gelsinlerde bizimkide oglan dediler.
Hayirlisi olsun bebewgim gayet saglikli ama ben cok kotuyum 3 gundur rabbim hepimize kolaylöik versin asacaz ijnseallah bu zorluklari

Kızlar bir 12 yi bitirip 13. haftaya girin çok rahatlayacaksınız yavaş yavaş eski enerjinizi yakalayacaksınız az kaldı sabredin...
Nilcim az kaldı sezeryan olursam 19 günüm kaldı.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Bebekistiyoruz inş. herşey güzel olacak korkma , senin bebeğinde Nil in bebeği gibi çok güçlü bir bebek.1 kızımız ve 1 oğlumuz daha geliyor hadi hayırlısı...
Gülaycım cidden de yarın ben de çok rahatlayacağım 36 dan sonra doğum olsa bile küvöze biile almıyorlarmış heralde...Cuma günü Senin de 36 doluyor 37 ye giriyorsun.Esedanın bebeğini gördüm bugün diğer topikte çok garip oldum.Allah nasip ederse 2-3 hafta sonra bizim bebeiklerde gelecek.Allah herkese nasip etsin...

bu arada ben 74 kiloyum 10 kiloyu iki tedavide aldim malesef ohaoldumsmile
olsun napiyim sonu guzel olsunda hersey icin cok tesekkur ederim sizlei cok seviyorum

iyi akşamlar herkese,

Bebek istiyoruz canım geçmiş olsun, canım inanıyorum ki bebişin çok sağlıklı ama endişelenmemek elde değil... geçen hafta bir arkadaşım ve eşi aynı endişeyi yaşadılar.. ama çok şükür sorun yokmuş.. sendende güzel haberler alcaz inşallah...

Muallimcim kızlarını sevmişsin, hasret gidermişsin gözün aydın canım... bizde kucağımıza alacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz..

Toprakçım, gülencim maşallah riskli haftaları iyice geride bıraktınız.. bende 1 hafta daha atlatsam rahatlıcam.. Bu arada gülencim sen doğumu nerde yapcaktın canım?

Nil'cim, bende ilk haftalarda sürekli kilo vermiştim, hem tedavi sonrası çok fazla su birikmişti hemde yiyememiştim... ama geçecek inşallah.. eşim çok sıkıştırıyordu beni yemiyorum, bebekler beslenemiyor diye, ama doktorum hiç zorlama dedi, bişey olmaz... leblebi ve krakerle yaşamıştım bir süre.. birde yoğurt ekmek iyi geliyordu bana...

Zümmincim, inşallah bebişin zamanını bekler canım, ne kadar aceleci bir bebek çıktı bu böyle... geldiğinde sıkı bir ısırılmayı hakediyor yaramaz.... iyiki annen yanında canım...

olsun napiyim sonu guzel olsunda hersey icin cok tesekkur ederim sizlei cok seviyorum

evet canım, bende toplam 2 yıl içinde 9-10 kilo almıştım.. benimde 1'i tüp olmak üzere 4 tedavinin eseriydi...canım nasıl bir diyet uygulayacaksın bilmiyorum ama bir uzman kontrolünde ve yağ yakımını sağlayan bir program izle lütfen.. verdiğimiz kiloların yağ olması çok önemli..
Bide seni çok seviyoruz.. iyi akşamlar...

ıyı geceler kızlar ..........carfourdan bez aldım ya atayım kenara napcaz bakalım senay sende l koy ısımız cok senınle benım..........ınş bereketıyle gelırler cadılar..........kaymaklım bende bu son tedavıye 73 ıle gırdım 4 . tedavımdı ve yıne aldım tabı sımdıde sut ols dıye ........80 kıloyum ve aynaya bakmak ıstemıyoom ınşş verırım ......sen de ver bıraz ....ınş daha ıyı olur .......nıl ıyı bak kendıne bebek ısterız sende ........lıyadora nasıl haberı olan varmı.......bensu gokce ugramıyoo ınş ıyıdırler guzel haber verın ınş bu yıl.........bulut nmasıl acaba.........gecenız guzel olsun.

Zümmincim geçmiş olsun canım ya , ayağa kalkma , kendine dikkat et...Allah korusun ama sen de 3 hafta sonra ki benim , Gülay ın , Şenayın doğumuna katılacak mısın ne?Sen biraz daha bekle bir 36 yı görürsün inşallah...

cok saol canim benim...insallah dedigin gibi gelirim 36 haftaya...hep yatiyom iste...bi bugünde ignem var ondan sonra hakkimizda hayirlisi...tabiki bebegimin gelmesini istiyorum ama benimkiler cok aceleci...ablamadim gitti...

mine kac olmuş rahım agzı ınsallah 2 hafta dururyaa

canim gecen hafta cuma günü gittigimde 2.10 cm di...dün 1,6cme düsmüs....doktor korktu...türkiyeyi aradim...benim tüp doktorumla konsmak icin....sen baska doktora git o bilmiyordur deyip kesti...halbuki uzmana gidiyorum....zoruma gitti....bide seker e baktilar yokmus...neden böyle kilolu dedim...iri bebek olabilir dedi...gerci bende 18 kilo aldim....

gulen canım cok sukur bu haftada ıyı cıktı gecen hafta korkmıuştu dr ama bu hafta ıyı dedı sasırdı kendıde............artık masallah ıyısınız korkmaya gerek yok gelsın bebekler ınşş

ablacim..insallah bizim minik ablalar saglikli bi sekilde eve dönerler....sen hic korkma....

insallah sonu güzel olur canim sen merak etme...Rabbim yardimcin olsun

Zümmincim, inşallah bebişin zamanını bekler canım, ne kadar aceleci bir bebek çıktı bu böyle... geldiğinde sıkı bir ısırılmayı hakediyor yaramaz.... iyiki annen yanında canım...

evet aynen...ablasina cekmis bu konuda....evet iyiki annem geldi...yatip uzaniyom...günler gecsin istiyorum....
sizinde az kaldi...benim kiz toprak gülencim ve seninkilerle bir gelmek istiyor galiba....:kedi:

nil ablacim korkma hersey iyi olcak....a.s.

zummın cıkar keyfını bol bol....yat dınlen .........daha dogrusu ben dahıl hepımız dınlenelım..........yogun gunlere az kaldı ınş ............doguran gıremıyoo .........ınş huysuz olmayan akıllı sakın bebeklerımız olurda bızde rahat oluruz

günaydın arkadaşlar, nasılsınız...

muallimcim ben pek bez stoku yapmadım.. herkes başka bişey söylüyor.. 4 paket evy baby aldım, sanırım onlar 1 hafta 10 gün idare eder... pişik oluyormuş her bez her bebeğe yaramıyormuş filan, o yüzden almaya korktum... denemek istedim, sen hangi marka kullanacaksın canım, çevremdeki hemen herkes sanki molfiks diyor, ama ben evy baby'nin yeni doğanını bulduğum ve bir arkadaşım tavsiye ettiği için ondan başladım almaya.. bakalım deneyim görcez...

Kızlar bir 12 yi bitirip 13. haftaya girin çok rahatlayacaksınız yavaş yavaş eski enerjinizi yakalayacaksınız az kaldı sabredin...
Nilcim az kaldı sezeryan olursam 19 günüm kaldı.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Bebekistiyoruz inş. herşey güzel olacak korkma , senin bebeğinde Nil in bebeği gibi çok güçlü bir bebek.1 kızımız ve 1 oğlumuz daha geliyor hadi hayırlısı...
Gülaycım cidden de yarın ben de çok rahatlayacağım 36 dan sonra doğum olsa bile küvöze biile almıyorlarmış heralde...Cuma günü Senin de 36 doluyor 37 ye giriyorsun.Esedanın bebeğini gördüm bugün diğer topikte çok garip oldum.Allah nasip ederse 2-3 hafta sonra bizim bebeiklerde gelecek.Allah herkese nasip etsin...
insallah toprakcim...doktorumda oyle diyor...siz ohss atlattiniz,bunuda atlatcaksiniz diyor...ayy insallh bende sizler gibi ciciler alirim...saglikla gelsin insallh...cnm o guzel yureginle verdigin destek icin cok sagol...dilerim hersey o guzel yureginin diledigi gibi olur..
iyi akşamlar herkese,

Bebek istiyoruz canım geçmiş olsun, canım inanıyorum ki bebişin çok sağlıklı ama endişelenmemek elde değil... geçen hafta bir arkadaşım ve eşi aynı endişeyi yaşadılar.. ama çok şükür sorun yokmuş.. sendende güzel haberler alcaz inşallah...

Muallimcim kızlarını sevmişsin, hasret gidermişsin gözün aydın canım... bizde kucağımıza alacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz..

Toprakçım, gülencim maşallah riskli haftaları iyice geride bıraktınız.. bende 1 hafta daha atlatsam rahatlıcam.. Bu arada gülencim sen doğumu nerde yapcaktın canım?

Nil'cim, bende ilk haftalarda sürekli kilo vermiştim, hem tedavi sonrası çok fazla su birikmişti hemde yiyememiştim... ama geçecek inşallah.. eşim çok sıkıştırıyordu beni yemiyorum, bebekler beslenemiyor diye, ama doktorum hiç zorlama dedi, bişey olmaz... leblebi ve krakerle yaşamıştım bir süre.. birde yoğurt ekmek iyi geliyordu bana...

evet cnm endiselenmemek elde degil...cok dogruluk payi olmayan bi test ama yinede neden dierleri gibi temiz cikmadiki diye dusunmeden edemiyorum...insaallhh arkadasin gibi olur...detayli ultrason gunumuzde belli olcak sanrim o gune kadarda uykusuz endiseli gunler....merak ettigim boyle 2 li test sonucu pozitif cikip detayli ultrasonda saglikli cikip saglikli gelen bebisler anneler var mi ki...merakimin cevabi sizlerde degil biliyrum..ama yakinlarinizdan cevrenizden yasayan oldumu ki...uff kafayi yemek uzereyim cok dikkate almayin..
senaycim...sanada ayni seyleri dicem..muallim-toprak-sen yeriniz ayri bende...ne zaman darda kalsam o guzel yureginizle elinizden gelen destegi verdiniz...Allah sizlerden razi olsun...salikla bebislerinize kavustursun...ersey o guzel yureginizin diledigi gibi olsun...iyiki varsiniz...iyiki tanismisim...dualarimizi eksit etmeyelim birbirimizden...insall haftaya bebegin guzel haberlerini vermek nasip olur...bebislere kendinize cici bakin...

selam kızlar yenı geldım........bebışlerı bırakmak zor üçünude alınca zaman gecıyo..........senay bende bez konusunda kararsızım ama üç tane olunca sıkıntıda kalmım hava soguk cıkıp almakla ugrasmım ........prımanın 98 lık buldum molfık zaten hastaneye verıyorum..........bıde evıy bebı aldım yanı üç cesıt aldım hangısı hosuma gıderse ona kara verıcem ınş..sonuçta bı paket bez haftayı bulmucak..........

bebış ıstıyoruz canım ınşş hersey guzel olucak rabbım sevuındırsın uzmesın canım zor bu bekleyısler ......ama ıçını ferah tut .....dedıgın gıbı olan bıkac kışı bılıyorum bebeklerı cok saglıkl ınş.....

muallımcım sen bebeklerını eve getıremdın dımı onceden senle yazısmıstık ama artık gorusemıyoruz
calısıyonmu sen canım bebekler eve nezman gelcek canım allah kavustursun canım beklerıne
bızde 1,cı deneme olumsuz oldu bundan sonra 2,deneme ıcın ugrascaz ama unıversıte hastanesı dusunuyorum bılgın var ıstanbul dakı unıversılerden hangısı ıyıdır cok bılgı almak ısıtorum ama bulamıyorum pek ıyı sonuclar

Merhaba kızlar.Dr. geldik bizde .Kızım bu hafta 2650 gr olmuş, 1 haftada 100 gr almış az almış gibi ama dr. kzıımın pozisyonu dolayısıyla çok da sağlıklı bir ölçüm yapamadım dedi.Bunun dışında keyfi yerinde küçük hanımın, henüz gelmeye niyeti yokmuş.Dr. sana sancı bile yaşatmamış dedi.Zaten ben de gelmeye niyetinin olmadığının farkındayım.Çok ağrım sancım yok...

muallımcım sen bebeklerını eve getıremdın dımı onceden senle yazısmıstık ama artık gorusemıyoruz
calısıyonmu sen canım bebekler eve nezman gelcek canım allah kavustursun canım beklerıne
bızde 1,cı deneme olumsuz oldu bundan sonra 2,deneme ıcın ugrascaz ama unıversıte hastanesı dusunuyorum bılgın var ıstanbul dakı unıversılerden hangısı ıyıdır cok bılgı almak ısıtorum ama bulamıyorum pek ıyı sonuclar

canım za kaldı ınş........hatırlıyorum senı canım .....sımdı calışmıyorum........ayrıldım ...ınş bu ay gelecekler cok sagol canımdarısı sana......ınş bu kez tutar canım.............memorıl ıy umut ıyı ama ınankı kısmetın neresu ıse orası ıyı........ben medıcanada yaptı ve memnunum...........bol dua:Saruboceq:

masallah toprak baya büyümüs kizimiz....insallah üc kilo gelir güclü olur kizimiz....bende 10 gün sonra doktora gitcem...doktor dedi ama sanci gelirse sakin bekleme...bekletelim cocugun gelmesini...hakkimizda hayirlisi

Back
X