Tp Bebek ve Akupunktur

hepinizden allah razı olsun...çok şükür iyiyim..başta lekelenmeler olmuştu şimdi geçti...kızlar ya benim bebiş geç döllenmeden dolayı geriden gidiyor.. geçen hafta gittiğimde 6 haftalık olması gerekiken 5 haftalık gözüküyor. şuan 6 haftalık olduk..kesemiz en son gittiğimizde 6.7 mm di..5 haftalıkken..normalmi...doktor 1 hafta sonra geldedi...artık o zaman inşallah bebekle kalp atışınıda duyarım..ne olur çok dua edin benim için...ben sizler için çok dua ediyorum..rabbim sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin..amin...işte kızlar böyle..anladımki sade hamile kalmayla bitmiyormuş herşey.....

birde ara ara karın ağrım oluyor..halsizlik var...mide bulantılarım başlamadı...bunlar normalmi....

Kızlar merhaba...Şenaycım 32 tane yapmışız geriye 68 tane kaldı ama eşim fenalık geçiriyor yaparken.Malum sıkıntılı iş...Babalı kızlı sıkıntıya gelemiyor benimkiler...
Su fikrim yok ama çoğul gebelik tek gebeliğe göre daha riskli.İnşallah hakkında hayırlısı olur...
Bulut sonradan toplar bebişin endişe etme geç döllenme olmuş olabilir...
Kızlar benim karın ve bel ağrım başladı.2 hafta daha kızım bekler mi kuşkudayım...Bugün yarın Çantamın son halini oluşturup arabanın arkasına koymak niyetindeyim.Hakkımızda inş. hayırlısı olur...

iyi akşamlar arkadaşlar.. bugün dr. kontrolümüz vardı.32 haftalık olduk..1900 gr olmuş tatlişimiz çok şükür.
toprakçım az kalmış arkadaşım..aklıma transfer günlerin geldi..aynı merkezde olduğumuz için çok sıkı takip ediyordum..zaman ne kadar çabuk geçiyor..doğum tarihin belli oldu mu?
zümmin geçmiş olsun..ağrılarını doktora sorup bol bol dinlen...benim de 2 gündür bütün kemiklerim sızlıyor remen..parmaklarım çok şiş..
şenaycım nasılsın..senin doğum tarihin ne zaman..
muallim cimcime kızlarımız nasıl oldular..allahım şifalar versin...ne zaman çıkıyorlar...
arkadaşlar ben de facebook tan eklemek istiyorum sizleri.
gülencim sana facebooktan davet gönderdim..ama eklemedin..diğer arkadaşlara da senin sayfandan ulaşıp davet göndermeyi düşünmüştüm..
bnde bebek odası için cici cici şeyler aldım..kapı süsümüz, sepetimiz, takı yastığımız ,hazır.. bebek şekeri hazırlamak için malzemelerimizi de aldık..sıra yapmaya geldi..Rabbim tamamına erdirip isteyen herse de nasip etsin inşallah..
bu arada su tebrik ederim hayırlı olsun...

hayırlı olsun evladın canm allah kolaylıkla doğurmanı nasdip eder inşaallah canm sen hangi hastanede tedavi oldun memnun kaldınmı hastaneden :nazar::nazar:a.s.:Saruboceq::lepi:

hepinizden allah razı olsun...çok şükür iyiyim..başta lekelenmeler olmuştu şimdi geçti...kızlar ya benim bebiş geç döllenmeden dolayı geriden gidiyor.. geçen hafta gittiğimde 6 haftalık olması gerekiken 5 haftalık gözüküyor. şuan 6 haftalık olduk..kesemiz en son gittiğimizde 6.7 mm di..5 haftalıkken..normalmi...doktor 1 hafta sonra geldedi...artık o zaman inşallah bebekle kalp atışınıda duyarım..ne olur çok dua edin benim için...ben sizler için çok dua ediyorum..rabbim sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin..amin...işte kızlar böyle..anladımki sade hamile kalmayla bitmiyormuş herşey.....

birde ara ara karın ağrım oluyor..halsizlik var...mide bulantılarım başlamadı...bunlar normalmi....
canım bulut bu normal gerıden gelmesı yanı kafana takma ınş kalp atısını duyarsın .......benımde ıkı tanesıu hep bı hafta gerıdendı bu normalkll dedı dr ...halsızlık karın agrısı normal nıl hala cekıyo mesela gececek ınş mıde bulantısı olucak dıye bı sart yook klendını sartlama ınş bebısın senınle annesı ınşşş

iyi geceler herkese......... bu saatte ne işin var diyeceksiniz, ama o kadar sık uyanıyorum ki, gece perileri gibi dolanıyorum evin içinde... kitap okudum, biraz da burda vakit geçireyim.. inşallah uykum gelir...Herkese Allah rahatlı, sağlık-sıhhat versin inşallah...

Bulut'çum bir sıkıntı yoktur eminim bebişinde, toparlar o kendini, bugünkü yazını gördüğünde 10-15 hafta sonra, 6-7 mm'den nerelere geldik diyeceksin...bak biz de 3-5 gr'laran 2 kiloları aştık çok şükür.. endişelenme canım, bulantn olmaması da ne güzel, inşallah hiç olmaz ve güzel güzel beslenirsin canım...

Toprak'çım, sakın bizim küçük kuzu acele etmesin bak, gülay ve mine çok kırılır, ileride beraber doğum günü yapcaz onlara :)

Günaydın kızlar...Dün gece doğuracağım diye çok korktum ama allaha şükür dünü atlatabildik.Darısı bundan sonra ki 14 günün başına...Ama belim halen o kadar ağrıyor ki inşallah kötü bir şey yoktur...Şenaycım ben de tüm gece uyanıktım keşke bir baksaymışım buraya sohbet ederdik....Gülay ve Mine artık seni gece uykusuzluğuna alıştırıyor galiba annesi...

kızlar güzel dilekleriniz için allah razı olsun....sizin ufaklıklar artık gelmek istiyorlar herhalde....yaramazlar....inşallah rabbim banada gösterir o günleri...doğumu bekleyeceğim günleri...canlarım bana kızıyormusunuz bilmiyorum sürekli dua istiyorum diye...benim için çok dua edin...ümmühan arkadaşınızında bebeği sağlıkla annesiyledir..veeeeee bebeğini kucağına alıp koklamayı nasip eder rabbim...inşallah.......................

Günaydın kızlar...Dün gece doğuracağım diye çok korktum ama allaha şükür dünü atlatabildik.Darısı bundan sonra ki 14 günün başına...Ama belim halen o kadar ağrıyor ki inşallah kötü bir şey yoktur...Şenaycım ben de tüm gece uyanıktım keşke bir baksaymışım buraya sohbet ederdik....Gülay ve Mine artık seni gece uykusuzluğuna alıştırıyor galiba annesi...

sancın mı oldu toprakçım, inşallah geçircez bu günleri de, doktor kontrolün ne zaman senin, ben gelecek hafta pazartesi gitcem 15 şubatta yani.. Yoğun bel ağrısı birşeye işaretmidir bilmiyorum, aradın mı doktorunu, sen benden 10 gün öncesin hamilelikte, gelecek hafta bende de olurmu acaba.. benimde oluyor ama rahat yatamamaktan kaynaklı, gün içinde geçiyor.. Allah sabırlar versin canım..

ama 13 gün kaldı de sende benim gibi, bugünü ve doğum yapacağım günü saymıyorum ben, 1 gün de olsa kısalmış olması zamanın hoşuma gidiyor..

kızlar güzel dilekleriniz için allah razı olsun....sizin ufaklıklar artık gelmek istiyorlar herhalde....yaramazlar....inşallah rabbim banada gösterir o günleri...doğumu bekleyeceğim günleri...canlarım bana kızıyormusunuz bilmiyorum sürekli dua istiyorum diye...benim için çok dua edin...ümmühan arkadaşınızında bebeği sağlıkla annesiyledir..veeeeee bebeğini kucağına alıp koklamayı nasip eder rabbim...inşallah.......................

Canım Ümmühan, niye kızalım sana, insan böyle zamanlarda desteğe ve duaya o kadar çok ihtiyaç duyuyor ki... Allahın izniyle bebişin seninle canım.. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah... AMİN

Herkese iyi haftalar,

Toprakcım senin kız aceleciye benziyor ama bu ayda doğarsa sanırım KOVA burcu olacak ne güzel. Dilerim sağlıkla vadesinde gelir.
Şenay merhaba, sana ve kızlarına iyi haftalar dilerim. Bence zor günleri geçirdiniz artık bundan sonrası onların geldiğini beklemek. ınsan artık kucağına almak ister. Umarım sende toprakda gülende sağlıkla kucağınıza alırsınız. Senin ordan ıSTANBULa gelmen zor değilmi.

Sevgili Bulut bendede belirtiler, menepoza girmiş giibi sıcaklar basıyor, bazen titremeler. Ayaklarım hep soğuk ve bacak ağrılarım var. Ama başım fena halde reflü ile dertte.Doktor şu aylar gaviskon içme dedi. Ama okuduğum kadarıyla A Kategoriisnde. Akşamları bana uyumak haram.....

El muallim canım sanada bebişlerinlerinle sorunsuz bir haftaya başlamanı diliyorum.
Hepiniz bebekleriniz ile sağlıkla kalın.

SEVGıLERıMLE

canım arkadaşlarım kaç zamandır giremedim pc ye. ama aklım hep sizlerdeydi.... muallimim kısları noldu,toprak,şenay dogurdularmı diyerek hep merak içindeydim...şükür bugün bilgisayarım tamirden geldide ilk işim geçmişe bakmak oldu.......aaaaaa muallimim kıslarına çook sevindim kuvözden çıkmışlar..birdee ameliyata gerek kalmamış sanırım valaaa çok sevindim.....toprakcım sükür bende çok iyiyim...senayın tavsiye ettiği civanperçemi,hayıt tohumu içiyorum..ayy senayım çook iğrenç tadı varr ..ama yumoşlar için değer..............hamiş anne adayları halen dogurmamışsınız......kaydirigubbakcemile3.....RABBBıM inşaaaaaalllllaahhh hepinize hayırlı dogumlar nasip eder...nil canım çok geçmiş olsun.......kıslar kendinize iyi bakın...gökçeden haberi olan varmı.......yoksam gökçe başladımı habersizceee......gökçecim girersen bir yazz..merakta koyma biziii.....bütün dualarım sizlerlee...a.s....

NıL CANIM sende de bu karın ağrıları varmış...kaç haftalık oldun ne kadar sürdü....ara ara oluyor bugün sadece sabah oldu...bir de sağ tarafımda nokta şeklinde ağrı gibi birşey hissediyorum..sizce bebeğim ben burdayımmı diyor....daha biz 6 hafta2 günlüğüz....

bensuaz canım inşalah sende en yakın zamanda hamile kalırsın...zümmin sen nasılsın canım nasıl gidiyor..bebiş nasıl....

Bensunaz'cım hoşgeldin canım, bizde seni merak ediyorduk, iyi olmana sevindim... bitki çayının inşallah faydası olur canım, dayanabildiğin kadar iç canım...

SU'cum ben doğum iznine çıkınca taşındım Çorlu'ya... istanbuldaydık... kirada olduğumuz için burdaki ev de boş olunca annem burada bana daha iyi bakar diye böyle bir karar aldık. Şimdi kontrollere gidiyorum, birde doğum için gitcem inşallah... zaten çok uzak değil biliyorsun. Doğum iznim bitince mayıs sonu gibi tekrar döncez ist'a ama bu defa kayınvalidemle oturmayı planlıyoruz. ben çalışmak istiyorum çünkü, ist'da işimden memnunum. 2 bebeğe tek bakıcı zorlanır diye düşündük, tabiiki ben bakarken de aynı sorun olcak, inşallah kayınvalidemin de yardımlarıyla büyütürüz bıcırıklar...

şenaycım bence iyi yapmışsınız. Çorlu istanbula göre daha sakin... Benimde kayınvalidem çorlu da oturuyor. Eşimde ben ordan iş bakim diye tutturdu. Bende orda çok sıkılıyorum bütün çevrem burda. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
ışe dönmen bence çok doğru karar . Çünkü kolay değil iki bıcırıkla .. En azından iş akıl sağlığı içinde önemli...

Bulutcum benimde geçmeyen karın ağrılarım vardı. Ama bu hafta geçti.. Gaz sancısı olabilirmi. Ben sabahları 2 bardak ılık su,kayısı, arısütü-bal-polen karşımı yiyorum. Çünkü çok sağlıklı beslenemiyorum. ıştahım yokk..

şenaycım bence iyi yapmışsınız. Çorlu istanbula göre daha sakin... Benimde kayınvalidem çorlu da oturuyor. Eşimde ben ordan iş bakim diye tutturdu. Bende orda çok sıkılıyorum bütün çevrem burda. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
İşe dönmen bence çok doğru karar . Çünkü kolay değil iki bıcırıkla .. En azından iş akıl sağlığı içinde önemli...

Bulutcum benimde geçmeyen karın ağrılarım vardı. Ama bu hafta geçti.. Gaz sancısı olabilirmi. Ben sabahları 2 bardak ılık su,kayısı, arısütü-bal-polen karşımı yiyorum. Çünkü çok sağlıklı beslenemiyorum. İştahım yokk..

iş akıl sağlığı için önemli demişsin ya canım, gerçekten katılıyorum.. tabiiki çocuklarımı belirli bi yaşa kadar kendim büyütmek isterdim, ama yaşım 35, ve işe ara vermek için geç bir yaş, 20'li yaşlarda olsa belki daha cesur olurdum... birde 2 çocuklu bir arkadaşım var daha önce birlikte çalışmıştık, ben işe gelince dinleniyorum derdi, gülerdik ona... inşallah çocuklarımızı hem maddi hemde manevi açıdan eksiksiz yetiştirebiliriz..

valla senaycım ben kırk ve ara verıcem ınşş üç taneyle calışmak onları bırılerıne bırakmak daha zor bana gore ......ucretsız ızın alabılırsen bırazda öle kal bebışerle .....ılk ıkı yılları cok onemlı ve bı daha gerı gelmıyooo .......elımızde bızımle sekıllensınler ......cok zor aslında calışmakta calışmamakta........rabbım kolaylık versın herkese........ıyı olunca sıkıntı yokta hasta olduklarında gercekten zor ızın almak sıkıntı ........

amiiiiinnn bulutcum inşaaaaaaalllllaaaaahhhhh...RABBıM en kısa zamanda aynı sen gibi bizlerede mucizesini gönderir.ummadıgımız bir andaa........sagoasın senayım....iğrenç olsada içmeye çalışıyorum....inşallllaaaahhh faydası olur.....

NİL CANIM sende de bu karın ağrıları varmış...kaç haftalık oldun ne kadar sürdü....ara ara oluyor bugün sadece sabah oldu...bir de sağ tarafımda nokta şeklinde ağrı gibi birşey hissediyorum..sizce bebeğim ben burdayımmı diyor....daha biz 6 hafta2 günlüğüz....

Bulutcum gene gözun aydin diymm canim
Basaka bir topikte konusmustuk.Canim yaaa hic sorma benim transferden beridir agrim cooooookkkk oldu.Evde hic bir sey yapamiyorum az bir sey fazla ayakta kalayim zorlaniyorum.ilk baslarda tutunuyor dediler sonra bebek yer yapiyor dediler.
Bunlar cevreden söylenenler yani doktorlar normal oldugunu soylediler.
Hatta bir hafda hastanede yattim canim doktor bana rahmimim buyudugunu rahimle beraber bebeginde buyudugunu karin kaslari gerilip agrinin bundan kaynaklandigini soylediler.
Genede endiseleniyorum hakkimizda hayirlisi bakalim yarin 14. haftamiza girecez yarin buyuk gun
Kizlar ya yarin ikili uclu testler varmis onlar yapilacak birde buyuk ve renkli ultrashalla girecem inseallah bir sorun cikmaz yaaa coook korkuyorum.
Birde karindan su aliniyormus dr dedide onu asla kabul etmicem hadi aldirdim diyelim.
Bebegimde bir sey saplandi yavrumu aldiracammi yani dr soylicem yavrum sakkatta olsa kabulum aldirmayacam burda 35 yasa ustu kadinlarda isteniyor.
Mevlam yavrularimizi hayirlisiyla dunaya getirmeyi nasip etsin inseallah cumlemize
AMINNNN :emir_bebek:

Back
X