Tp Bebek ve Akupunktur

nıl kafaya takma canım ınşşhersey guzel cıkıcak karından su alma olyını ben yaptırmadım ıstemedım de dedıgın gıbı bısey cıksa aldırmıcama gore neden yaptırayım dedım ense olcumu en cok benı tedırgın ettı o ıyı cıkınca genelde dıger testlere hıç ıhtıyac duymadım drumda hıç ısrar etmedı ve ıçım rahat gecırdım o yonden ...........ınş bebegın saglıklı ınş........

günaydın k.k güzel hatunları nasılsınız bakim...bugün de kimse girmemiş...yaa kıslar benim mi şansım yokk. anlamadım gitti.....nerdesinizz!!!!.....................nil canım muallimim dediği gibi yaptırma bence..RABBıM her neyi bizlere layık görmüsse onu takdir eeder.....ALLLAHIMA bol bol dua et canım..bizlerde ediyoruz...RABBBıM inşallllaaaaahhhh saglıklı olarak dünyaya getirmeyi nasip eder....bak bundan 3-4 ay evvel hamile kalmak için dualar ediyordun...RABBıM nasip etti...mümünün mümüne duasıda çok makbul nilim...bizlerde ettik canım sana dua...hattta seni görmek için memorile dahi geldim.ama nasipte yokmuş seni görmemek...olsun ama seni görmeden de dularımı ettim........nil dua her şeyin ilacı...bol bol boooolllll dduuaaaa.......mevlam neylerse güzel eyler................kıslar hepinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın....

Merhaba kızlar...Nasılsınız?Ben artık pek iyi değilim artık kasılmalarım arttı belim çok ağrıyor...Buna da şükür az kaldı...

zamanın azaldı toprakcım ondandır..kaç günün kaldı ....haa bu arada aman kendini yorma strest yapma..erken dogmasın..........RABBıM hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsin....

toprak...cok az kalmis..hadi hayirlisi...ben iyim hamd olsun, yattikca rahatliyorum artik...tek geceleri daha fazla rahatsizlasiyorum....bidaki hafta bakalim doktor ne dicek...hakkimizda hayirlisi...
ecemiz dogum pozisyondami? belki erkenden gelir....normal dogum olur...
biz daha ne kizimiz elbiselerini yikadik ne de cantamizi hazirladik ne de dolabimizi yerlestirdik...cok tembelliz....esim simdiden yikarsak heyecanlanirsin bebis sip diye gelir dedi... :kedi:
tedavi olanlar Allah yardimcilari olsun...dogumu bekliyenler Rabbim yardimci olsun

merhaba arkadaşlar, nasılsınız.. buranın internetinde sorunlar var, sürekli arıza da... ama herkesin genel olarak iyi olmasına sevindim.. Toprak'çım dayan canım, az kaldı... inşallah zamanında gelir tatlı ECEM kızımız... benim de sıkıntılarım günden güne artıyor, yoğun ağrım, sancım, bel ağrım yok şükür...oturamama ve yatamamadan kaynaklı sıkıntılarım oluyor, az kaldı, erken gelmesinler de bunlara razıyım..herkesi çoook öpüyorum...

Sağolun kızlar...Sanırım Ecem anneyle babayı görmek için sabırsızlanıyor.Karnımda ki kasılma mı bebek hareketi mi anlamıyorum ama canımı çok acıtıyor...Kızım bir 10 gün daha dayanabilse 3 kiloyu geçse daha iyi olur...Allah hakkımızda hayırlısını versin...Zümmincim aman dikkat et arkadaşım ama bence sen de hamsine çaktırmadan eşyalarınızı hazırlattır pompiş gelmeye karar verdi mi mis gibi cicileri giysin...Şenaycım Mine ile Gülay a maşallah...Annelerini ne güzel hiç üzmüyorlar...Canlarım benim...

toprakcım çok az bir zamanın kalmış...hayırlısı inşalllaaaahhh...kafana hangisi yatıyorsa onu yaptır canım.....eger dayanabiliyorsan vede doktor öngörüyorsa en güzeli normal dogum....yine de sen bilirsin canım.............ben de daha başlamadım canım..havalar ısınıncaya kadar bitki kürler kullanıyorum......inşalllaaaahhh faydasını görürürm.......

ınşallah bensunazcım tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhh.Kafanı da rahatlat bu konuyu kafaya takmayın...

amiiiiiinnnn inşaaaaaallllllaaaahhhh toprakcım inşallllaaaaaaahhhhh:Saruboceq:....RABBıM kendiliğinden mucizesini gönderir inşalllaaaahhhh...............ALLLAHIM sana da kolay bir çırpıda dogurmayı nasip eder inşalllaaaaahhhh......

Hayirli aksamlar Arkadaslar
Bugun bulusmamz cok guzel gecti.Allahima sukurler olsun bebegim cok saglikliymis butun organlarina bakildi santim santim kizlar bisey soracam?
DR kan testine gerek gormedi yapmamiza gerek kalmadi dedi sizler yaptirdinizmi?
kromozomlara bakiliyormus hic gerek yok dedi.
HAYIRLISI BAKALIM KIZLAR CIKMAK ZORUNDAYIM SEVGILER ÖPUYORUM SIZLAERI

kizlar nasilsiiz iyimisiniz cok sukur hersey yolunda gorunuyor kimse dogurmamis cok sukur bizim bebeklerimizin hepsi cok akilli masallahhh annelerine uzmuyorlar......
kacgundur giremiyorum kizlar kizim baya hasaydi ust solunum yolu enfeksiyonu ve bronchit olmus atesliydi kacgundur halada iyi degil allaha emanet olun hepinizi optum

kızlar gunaydın...kaymaklım gecmış ols ya ..nıl ıçını rahat tut canım dr guzel demış ınş ıyı olucak yasın benım gıbı kırk bıle degıl...ense olç olsun daha ıyı olucak ınş..........herkes beklıyoo dımı hala bende beklıyorum ınş saglıkla kavusalım bugun yıne göz kont var ınş yıne ıyı cıkar .hamış adayları nasıl

günaydın arkadaşlar.... herkese güzel bir gün olsun... Ben iyiyim çok şükür....

Nil'cim gözün aydın canım, bizim ikiz gebelik olduğu için kan testi yapılmamıştı, o yüzden bilgim yok ama doktor gerek görmediyse bence endişelenmene gerek yok... Bebeğine de kocaman bir MAŞALLAH şenay teyzesinden... Allah doğumuna kadar ve doğum sonrası tüm ömrü boyunca sağlık-sıhhat versin ona inşallah..

Muallimcim, inşallah göz muayeneniz olumlu geçer ve güzel haberler verirsin canım bize.. kızlarına sevgilerimizi götür.. onlar bizim topik'in ilk gözağrıları, onları çok seviyoruz...

Kaymaklım, geçmiş olsun canım, Allah bol şifa versin.. şimdi nasıl oldu kızın?

Toprak'çım sen nasıl oldun canım?

kizlar nasilsiiz iyimisiniz cok sukur hersey yolunda gorunuyor kimse dogurmamis cok sukur bizim bebeklerimizin hepsi cok akilli masallahhh annelerine uzmuyorlar......
kacgundur giremiyorum kizlar kizim baya hasaydi ust solunum yolu enfeksiyonu ve bronchit olmus atesliydi kacgundur halada iyi degil allaha emanet olun hepinizi optum

Kaymaklim rabbim acil sifalar versin inseallah
Maasallah kizina pekte tatli cirkin canim kardesim rabbimde sana tez gunde hayirli salih evlat versin aminnnn
Cici kizini öp benim icin tamammi bayiliyorum zaten kiz cocuklarina ALLAHA EMANET OLUN CANIMopuyorumnanaktan

kızlar gunaydın...kaymaklım gecmış ols ya ..nıl ıçını rahat tut canım dr guzel demış ınş ıyı olucak yasın benım gıbı kırk bıle degıl...ense olç olsun daha ıyı olucak ınş..........herkes beklıyoo dımı hala bende beklıyorum ınş saglıkla kavusalım bugun yıne göz kont var ınş yıne ıyı cıkar .hamış adayları nasıl

Muallimcim seneye kirkim iste sunun surasinda ne kalmis demi canim dun bebegin ense kalinligi kalbi kafasi burnina varincaya kadar incelendi.
Sukur dr iyi dedi ama dun aksam gene cok sancim oldu.Sancim olunca moralde sifir oluyor korkuyom yaa bol bol dua ediyorum hayirlisi bakalim sizinde az kaldi canim senin cirkin kizlarinida öpuyorum ne olur muallimcim onlari benim icin öp ne olur bayiliyorum kucuk bebeklre onlar simdi cennet gibi kokuyordur.
Kiyamam yaa öpmeyi unutma onlara soyle nil teyzesi onlar icin hep duaci canlarim benim a.s.

benim canım dostlarım...şimdiye kadar benden dualarınızı hiç eksik etmediniz..hepinizden allah razı olsun...canlarım öyle bir sınavdan geçiyorumki..rabbim sonunda yüzümü güldürsün...biliyorsunuz benim hikayemi...geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum bebeğin gözükmediğini söyledi... bu arada 5 hafta 2 günlüğüz o hafta...bugün gittiğimde 6 hata 3 günlük olmuşuz...bebeğimi gördük..önce kalp atışını duydum dedi sonra duyamadım dedi..keseyede küçük dedi...nasıl moralim bozuldu..rabbim yardımcım olsun..haftaya tekrar istedi...gerçi bizim bebek nazlı olacak galiba geçen hafta göstermedi kendini bu hafta gösterdi...inşallah haftayada tam olrak duyarız kalp atışlarını....anlıyacağınız bir türlü hamile kaldığıma tam olarak sevinemedim...bir tarafım hep korku içinde...allahım sen bebeğimi bağışla bana..herkesinkini.....aminnnnnnnnn...varmı böyle kişiler duydunuzmu...canlarım....

Merhaba kızlar...Bugün de şimdilik asayiş berkemal henüz doğurmadım ama akşamları çoook sancım oluyor ne yapacağımı bilemiyorum...Allah hepimize yardım etsin...Yarın dr. kontrolümüz var bakalım dr. ablamız ne diyecek...Kaymaklım çok geçmiş olsun fıstığına , fotoğrafını koymuşsun öyle tatlı tatlı kızının nazar mı değdi acaba?Nilcim güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim maşallah yakışıklı oğlumuza...Kan testi dediğin acaba 2 li test mi oluyor?Benim 2 li test yapılmıştı.Bu testle bebekte anormallik olma ihtimali % kaç diye bakılıyor.Gerçi senin ayrıntılı ultrason normal çıkmış bir şey çıkacağını zannetmiyorum.Hakkında hayırlııs olsun...El muallimcim göz dr. güzel haberlerle gelirsin inşallah...Belki bu hafta kızlar evlerine de gelirler.Yoksa senin fıstıklar Ecem i Gülay I Mine yi , Ege yi mi bekliyorlar, yerim onları...Su kalp atışını duydu mu acaba?Ne zaman dr. gidecekti...Şenay dr. ne zaman gideceksin?

Bulut inşallah bebeğinin kalp atışını duyarsın.Ben 8-9. haftada kalp atışını duyanları duydum.O yüzden rahat ol.Galiba senin bebek geç döllenmiş...

Back
X