Tp Bebek ve Akupunktur

arkadaslar topikte akapunkturla ılgılı deneyımlerı okumak ıcın gırdım ama alakasız bır ıcerıkle karsılartım. kızmayın ama resmen gebelık takıbı topiki olmus.

toprak arkadaşım yazmış zaten, burdan veya özelden mesajla istediğini sorabilirsin bizlere... seve seve yanıtlarız...

toprak hadi canim...cok ama cok sevindim....sayili gün az kaldi...bak bugün 11. aksam oldu bile.....10 gün kaldi cok seviniyorum senin adina....

senayk senin sezeryan tarihi bellimi?

kızlar, az önce muallim'le görüştüm, iyilermiş çok şükür, bilgisayarı bozulmuş o yüzden giremiyormuş, bir de çok sık hastaneye gidiyormuş... en güzel haber de, cumartesi SEDA eve gelcekmiş, darısı diğerlerine inşallah... hepinize çok çok selamı var....

zümmin'cim benimde şuan sezeryan günüm 22 şubat, toprakla saatlerde sezeryanda olcaz belkide, pazartesi gitcez kontrole, inşallah bi değişiklik olmaz, çünkü eşimin doğum günü aynı zamanda 22 şubat... sen nasılsın canım, sıkıntıların hafifledimi?

Patricia başlarda ki yazışmalarımıza bakarsan bu konuda ki tecrübelerimizi bulabilirsin...Biz hamile kaldıktan sonra da bu topiği gündem de tutmak için hiç bırakmadık...Bu konuda soru soranlara da hiç bir zaman yardımdan ve bilgi vermekten kaçınmadık...

hımmm sıze faydası oldu yanı akapunkturun. canım kusura bakma ne olur bu ıkıncı denemem ve streslıyım. şimdi daha önce akapunktur yaptırmadım ama transfer oncesı yapalımmı dıye sordular daha cevap vemedım. siz ne dersiniz ya yaptırayımmı. zaten maddi manevi yıkıldık. buda gereksız bır masraf olurmu sızce ne dersiniz. tecrubelerınız ne duzeyde?

cok güzel ya....babamizin dogum gününde desene....
banada ilk doktorum esimin dogum gününde olcagini söylemisti...bakalim eger durursa o güne gelcek...pek sanmiyorumya....bende pazartesi gitcem doktora..Allah izin verirse.. ozaman doktor ne dicek bakalim
ama iyim hamd olsun agrim yok 2-3 günden beri....Rabbime sükürler olsun yatip dinleniyorum....

Şenaycım iş ciddiye binince insan daha bir heyecanlanıyor...P.tesi sen de randevunu al...Düşünsene bir 11 gün sonra anne olacağız. allahın izniyle...
Zümmincim canım benim sağolasın çok yakında inşallah bu heyecanları seninle de yaşayacağız...
El muallimin Seda sı geliyor yaşasın, sonra Ela sı ve Dila sı gelecek...Ne güzel...Bu günlerimize Şükürler olsun...

hımmm sıze faydası oldu yanı akapunkturun. canım kusura bakma ne olur bu ıkıncı denemem ve streslıyım. şimdi daha önce akapunktur yaptırmadım ama transfer oncesı yapalımmı dıye sordular daha cevap vemedım. siz ne dersiniz ya yaptırayımmı. zaten maddi manevi yıkıldık. buda gereksız bır masraf olurmu sızce ne dersiniz. tecrubelerınız ne duzeyde?

Patrıcia ben seni biliyorum sanırım umutta tedavi olmuştun değil mi?Bak benim bu 3. denememdi , Şenay ın ve Gülen in 2. denemesi , El muallimin 4. , Nil in 7. denemesiydi.Ve allaha şükür hepimiz hamile kaldık.Akupunktur un direk hamilelik sağlayan etkisi yok.Ama stresi azaltma rahatlatma etkisi olduğu kesin ve tecrübe ile sabittir...Biliyorsun tüp bebektede ne kadar stresten uzaksan başarı elde etme oranın o kadar yüksek...Bana sorarsan akupunktura mutla git, özellikle de bu problem sen de çok stres yapıyorsa...Ben tedavinin başına dönsem yine akupunktura giderdim...

nilcim hayıt tohumu ve civan perçemi içiyorum..incir kürünü geçen kış kullanmıştım..bu sene hiç denemedim...aslında evdede var kuru incir..tekrar başlayım......hafize sultan macunu nerde satılıyor vede nelere etki yapıyor nilim....sabah akşam aç karnınamı yedin....nil hamilelerin duaları çook makbuldur...canım duanı hiç eksik etme bizlerden...nill hep dularımdasınız................RABBİ,M sana ,şenaya,topraga .buluta.daha ismini hatırlayamadıgım herkeze hayırlı saglıklı doğumlar nasip etsin.......kaymaklıma ,gökçeye bana vede hamile kalmak isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın RABBİMMMM..........saglıcakla kalın.......

patrica topragın demesi gibi aku strese karşı bire bir etkin...gerçi ben daha gitmedim ama başlamadan 1ay önce gitmeyi istiyorum...hatta eşimle bile birbirimize giriyoruz..halen gitmemi istemiyor...ama ben pes etmiyecem.....RABBıM nasip ederse gidecem akuya.....benim gittiğim doktor bana hiç öngermedi...sende yumurta rezervi az dedi ..hiç gerek yok demişti.......ama yine de siz bilirsiniz demişti.....hiç degilse akuya başlarsam tüpe kafam vede kendim dinç olarak başlayacam strestsiz olarak..............toprakcım akuya gittiğin hastanenin ismini yazarmısın....gerçi daha önce demiştin ama unuttum....gelen gidenden kafa kalmıyor ki...............hepinizi öpüyorum......muallimim seda çıkıyor hemi hastaneden..gözünaydın canım........RABBıM saglıcaklı hayat nasip etsin.......iyi gecelr kıslar.....

Günaydın kızlar...
Bensunazcım canım benim inşallah sen ve tüm isteyenler de çok yakında kocaman bir karna sahip olacak sadece sabır...Beni sormuşsun ben bahçeci kliniğine gitmiştim akupunktur için, benim de eşim ilk zamanlar akup. gitmemi istememişti hatta ben belli süre gizli gitmiştim huzurum bozulmasın diye...Sonra o da alıştı benim akupunktur seanslarıma:-)))Ve allaha şükür ben etkisini gördüm...
Bir de bensunazcım akupunkturun etkisi var mıdır bilmiyorum ama ilk denememde 17 tane akupunktur yaptırdıktan sonra ki 3. denememde 32 tane yumurta toplandı benden ve hatta daha az miktarda iğne kullanmama rağmen sonuç böyle olmuştu.Ben de femera protokolü uygulandı; iğne önce yüksek verildi sonra düşürüldü.Belki bu bilgilerde işine yarar bensunaz...Bir de ben tedavi öncesi ballı çörek otlu karışımdan yemeye başladım , sağlıklı şeyler yedim bol proteinli şeyler yedim kendimi kampa aldım, BOL BOL SU ıÇTıM ve en önemlisi stresten uzak durdum ve yürekten nasibimde varsa olacak dedim.Bu sefer olmazsa allah vücut , can sağlığı ve maddi güç verdiği sürece deneyeceğim dedim...Ve allaha şükür rabbim hamile kalmayı nasip etti...ınşallah çok yakında sana , gökçeye , serapa ve tüm isteyen arkadaşlara nasip edecek...

Selam Arkadaşlar,
Şenay ve Toprak inşallah hayırlısı ile kızlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız. Biz yolda olanlar ise inşallah sağlıkla yola devam ederiz.
Sevgili bebek istiyoruz, benim arkadaşımın üçlü tarama testinde problem vardı sonra amniosıvısı alındı temiz çıktı. Bazılarına yapın diyorlar,yapmadıkları halde iyi çıkıyor. İçini rahat tut veren rabbim onu sağlıklı haliyle inşallah verir. Dediğin gibi bu testi bir yerde tekrarla.
Patricia ben bu siteye gelmeden önce akupunkturun faydalarını duymuştum. Burayıda okuyunca kesin karar verdim. Kardeşim Ameerikada, o bana 2 öğüt verdi. Akupunktura git dedi ve doğurganlığı artıran hemde%300 oranında arısütü-bal-polen karışımını iç dedi. Tedaviye başlamadan 3 ay önce bunların hepsine başladım. Çok kaliteli yumurtalar elde edildi.Daha önce dediğim gibi bu işin ehli olan akupunkturiste gidin.
Sağlıkla kalın herkese sevgiler

Hayirli cumalar arkadaslar
Toprakcim senaycim 22 subati bende sizin gibi heyecanla bekliyorum.
Maasallah subhanallah diyip rabbim yar ve yardimciniz olsun inseallah o anda bizleride duadan unutmayacaksiniz bizler icin cook dua edin ne olur canim kardeslerim bizlerde sizin icin duaciyiz .
Canim muallimcim sedan geliyormus inseallah öbur porsuklarinda tez gunde gelir.Yaaayegenlerimizi simdiden sevdim ben yerim onlari kendinize iyi bakin ALLAHA EMANET OLUN

iyi akşamlar arkadaşlar,
nilcim hayır duaların için sağolasın arkadaşım, Allah hayırlısıyla sizlere de bugünlere gelmeyi ve kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

Toprakçım dünakşam nasıl yattım bilmiyorum, sırtımda 2 noktada müthiş ağrı var, nefes almamı da güçleştiriyor, birde hafif bel ağrısı... senin bel ağrın ne durumda canım?

Su'cum Allahın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçirceksin inşallah....

Patricia, sanırım tedavi esnasındasın... Allah tüm tedavi ve başlayacak arkadaşlarımızın yardımcısı olsun ve hayırlısıyla yavrularına kavuştursun inşallah...

iyi geceler kızlarrrrr
muallimm kızlarından biri geliyo demek ay çok sevindim inş digerleri de çok kalmaz gelirler evlerine inş

Iyi hafta sonu kizlar
Kimse yokmu tabiki talasa var.EEEEE normal normal ALLAH yardimciniz olsun agirlastiniz iyice RABBIM KOLAYLIK VERSIN INSEALLAH öpuyorum sizleriiii hk

kızlar selam .........gıremedım netım bozuktu........ama hep merak ettım ya....dr sedayı verırız dedı ama dıger dr pazartesı hepsını verelım dedı o yuzedn pazartesı ınşşşşşşşşşşşş kızlarım gelıyo evım hazır onları beklıyo ınş canlarım cok sukur .....ama goz takıplerı devam edıyo seda amelıyata gu-ıdecek gıbı ınş ıyı olur bakalım.......hgerkes ıyı cok sukur azcık goz attım...........ıyı olun dostlar

ohhh çok şükür muallimcim..bak bu günlerde geldi...evin çiçeklenecek pazartesi:)) sağlıklı mutlu güzel günler geçirsinler evlerinde anne baba ve abiyle birlikte inşallah...

toprakcım çok çok sagolasın RABBİM yar ve yardımcın olsun.....duaların içinn çok sagol canımcım........toprakcım birde fiyatları ne kadar seansı...sen kaç kere gittin...birde akuyu sana hangi doktor yaptı....ben şimdi hasta olup temizlendikten sonramı başlayım..yoksa hemen gidip görüşüp başlayayım mıı???...........muaallliimmimm bizler iyiyizz ..inşalllaaahhh seninde miniklerin saglıcakla evlerine dönerler..sıkıntısız bir gün dilegiylee........................aaa gökçem girmişşş..gökçeciimm nolduu başladınmıı tedaviyeeee...RABBBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaaaalllllaahhhhh......nilim ,şenay nasılsınız...hepinizi opuyorumnanaktan.....

muallimcim senin adina cok sevindim ins pazartesi senin gunun olucak evinde meleklerinle guzel bi hayat basliyor allahim yar ve yardimcin hersey gonlunce olsun

Back
X