Tp Bebek ve Akupunktur

muallimimm ne kadar çookk sevindimmm...kaydirigubbakcemile2..gözünaydın canım.......kıslarını benim yerime öp tamammı muallimim................toprakcım darısı senin başına inşalllaahhh haftaya bu zamanlar inşallllaaaahhh saglıcakla bebişinle evine dönersin inşalllaaaaahhhh....................senaycım senin kaç günün kaldı..seninde yakındır sanırım..RABBıM sanada saglıcaklı doğumlar nasip etsin.....bizlerede inşaaaaaaaaalllllllllllaaaaaaahhhhh tezde yakında hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin........hepinizi hayırlı günler....

iyi akşamlar arkadaşlar...

muallimcim gözün aydın canım.. Allah birdaha ayırmasın sizleri..

Su geçmiş olsun canım, eminim dr'un dediği gibi zararsız bir kanamadır, ama kendini yorma ve stres yapma...

Zümmincim maşallah bebişine..

Bende bugün doktordaydım, son 2-3 gündür bacaklarımda yoğun şişlik ve acımalar vardı, sanırım onlar normal, birde tansiyonum yükseliyor dünden beri, büyük 14-14,5 larda filan.. inşallah sıkıntı yaratmaz, daikkat et, tuzlu yeme dedi doktor, başını ağrıtacak kada olursa ara, doğumu erkene alabiliriz dedi.. inşallah bir sıkıntı olmaz.. birde mine kızım 2,5 kiloya yaklaşmış, ama gülay kızım 2,250 filanda kalmış, ben biraz sıkıntı yaptım bu durumu, ikisini de 2,5 kiloda bekliyordum en azından doğuma kadar... ama doktor sorun yok dedi, ölçüm farkları da var dedi... inşallah öyledir ve sıkıntısız gelirler kucağımıza..

Toprakçım, heyecan son safhada canım, 6 gün kaldı.. bende bugün doktordan çıkınca hesaplıyorum, gelecek hafta bugünlerde kızlarım 9 saatlik olcaklar, kucağımızda olcaklar diye.. Allahın izniyle görcez o günü de....

Su cum ben de kahverengi leke şeklinde olmuştu o dediğin şey o da yorgunluktan olmuştu aman sende dikkatli ol yorma kendini.Bir de dr. progestronu arttırmadı mı?Bence gerekirse başka dr. git.
Bebekistiyoruz canım sen nasılsın?Daha iyisin değil mi?Herşey güzel olacak içini ferah tut...
El muallim kızların gelmiş evin şenlenmiş çok sevindim.Allah bir daha ayırmasın...
Şenaycım maşallah kızlarına.Annesi kiloları iyi bence ayrıca daha 1 haftaları var, 2.500 fazla doğarlar.Doğmasalarda biz dışarıda onlara kilo aldırırız endişe etme...Ben de nerdeyse saatleri sayıyorum , bugün saat 10 da çok heyecanlandım.Biraz önce de eşimle hayal kuruyoruz haftaya bu saatlerde ıngaa seslerini duyacağız inş. diye...
Bensunazcım heyecan valla dorukta...Ben memorialda doğum yapacam inş. oralarda olursan beklerim seni.

Son düzenleme:
dscf0145ar.jpg

evdekı halımızzzzzzz

el muallim gozun aydin olsun canim cok sevindim cok tatlilar masallah Allah anali babali buyutsun yesil battaniyeli olan hangisi ne tatli gulmus binkere masallah cooook tatlilar

gözünüz aydın...bebeklerinize kavuştunuz...rabbim uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin. analı babalı büyüsünler inşallah. mutlu çocuklukları, başarılı gençlikleri olsun inşallah...vatana, millete, size hayırlı evlatlar olsunlar. güzel günlerini, mürüvvetlerinide görmenizi temenni ederim...ve uamarım hayatları boyunca anneleri kadar sabırlı ve tevekkül sahibi olurlar...

Herkese Günaydın,
toprak ve Şenayın henüz doğurmadığını görünce çok sevindim.ınşallah sağlıkla annelerinin kucağına gelirler.
Muallim inşallah bir daha ayrılmamak üzere eve dönmişsünüz. Sağlıkla yavrularının başında ol. Oğlun ne yaptı bu durumda. Ben 12 yaşındayken erkek kardeşim doğmuştu. Evde herkes onunla ilgilenirken ve beklenen erkek çocuk olduğu için çok kıskanmıştım. Elimi dahi sürmüyordum...
Arkadaşlar ben acıbadem de yaptırmıştım ama ayrıca başka bir doktora daha gidiyorum.dün akşam içim rahat etmedi akşam acıbademe gittik. benim doktor yoktu ama başka doktor vajinadan baktı. Bebek iyi dedi . Çok az bir sızıntı var dedi. şu an tehlikeli değil dedi. evde istirahat verdi.
toprakcım jel kullanıyorum sabahları. bunu artırıyım mı diye sordum gerek yok dedi. Damarsal bir kanamaya benziyor dedi.
Acaba tüp bebeği yapan doktora açıp sorsam mı. dün geceden beri çok hafif açık pempe lekelenme tarız sadece bir kaç damla geldi.
Dün iş yerinden aradılar ufak bir problem çıkmış, onu kafama taktım. zaten o an karnımda bir şeyler hissettim. Sonra baktım kanama.....
sanırım kendimi strese sokmamdan dolayı oldu.....

elmuallim ablacim...gözünaydin cok tatlilar ücüde masallah en sagdaki bi gülücükte atmis...sen artik yavas yavas ceyiz yapmayada basla....opuyorumnanaktan zaman ne cabuk geciyor....Rabbime sükürler olsun daha igneleri oliyorduk simdi sirayla bebislerle Allah izin verirse eve dönecegiz....

senayk cok saol Allah razi olsun...ama kilosu önemli degil haftasi önemli....gelisimi önemli....bende hayirlisiyla bi 3 hafta daha atlatabilsem ne mutlu bana...sen merak etme...mine bana cekmis galiba...tombul tombul kaydirigubbakcemile5

bu sabah kalktigimda o kadar yorgun kalktimki anlatamam.....sabaha kadar SIKINTI üzerine SIKINTI
senayk gülencim toprak hepinizi esleriyle rüyamda gördüm sanki...sirayla doguma girceksiniz....bende nasil gececek acaba diye baya heyecanli heyecanli beklemedeyim...fotograflar cekiliyor...sabah kalktim terlemisim artik...kaydirigubbakcemile3

Rabbim herkese kolaylik verir insallah

El-muallim gozun aydin...cok sevindim....masallh kizlarina....Allah ayirmasin...

su...gecmis olsun...bebeginin iyi olmasina sevindim...kendinide bebeginide uzme...bebeginden onemli ne var ki....

toprakcim canim cok sagol.. iyi olmaya calisiyorum...bebegin gelisimi icin iyi olmam gerekiyor...zor olsada sorunu simdilik rafa kaldirdim....bol bol dua ediyorum...15.hafta bitince tekrar gundeme getirir degerlendirir kararimi veririm diye dusundum...hakkimda hayirlisi...
insallh senin gibi heyecanla safak saydigim gunleri,kucagima alacagim gunleri gorurum...
saglikla gelsin prensesin...

senayk masallah kizlarina kilolari dert etme...saglikla gelsinler yeter...sonradan iyi besler kilolarini duzenlersiniz...bak muallimin guclu kizlarina:nazar:kocaman kiz olmuslar...

bensunaz insallh bulut gibi Allahim sanada ummadigin bianda mucizeni gonderir....

Son düzenleme:
Zümmincim gözün aydın, bu dr. lar insanı çok korkutuyorlar.ınşallah 15. haftada bebek istiyoruzunda güzel haberlerini alacağız...Bebek istiyoruz hiç korkma senin de şafak saydığın güzel günleri göreceğiz, içini ferah tut.Senin bebişin cinsiyeti neydi?

iyi akşamlar arkadaşlar, bizde herşey aynı şimdilik sorun yok...

bebek istiyoruz canım, iyi yapmışsın canım, insan ister istemez üzülüyor ama elden bişey gelmez, ona zarar gelmesin yeterki, üzme sakın annesi onu...

Zümmin gözün aydın canım,

Toprakçım, sen nasılsın, muallim artık kolay kolay gelemez buralara, maşallah ne güzel kızlar olmuşlar... Dile kolay 86 gündür yollarını gözlüyordu, çok büyük zaman... Allah bizlere yaşatmAsın inşallah.. doğumdAn sonra kızlarımız kucağımızda çıkalım hastaneden... Gülay nasıl, konuştun mu hiç? ben pek facebook filan da kullanmıyorum ya, ordan mesaj atayım, merak ettim bu deli kızı?

zummin'cim gozun aydin!

senay sen nasilsin? artik iyice agirlasmissindir. dogum tarihin belli mi?

toprak senin de tarih belli olmus ama gunu dolmadan alacaklar herhaalde. neden oyle oldu?

muallimcim kizlarin ne guzeller ucu bir arada... 3 bebekle birden nasil basedicen bilmiyorum:) yardimci sart sana. var mi oyle bir sansin?

Şenaycım Gülayın yiğeni oldu biliyorsun , yiğenin 1 parmağı fazla imiş o yüzden hem morali bozuk hem de endişeli.Ege de de aynısı olacak diye korkuyor.Bir de laptopu tamirdeymiş yarın gelecekmiş.Onun dışında ben de iyiyim kızım bugün az hareket etti beni endişelendirdi cadı.Bir de sanki karnım küçüldü gibi geliyor bana acaba karnım aşağıya mı indi?
Mambacım nasılsın arkadaşım?Alin nasıl?Maşallah ona.Benim doğumun sezeryanla olmasına karar verdik.Burasda sezeryan olunca bebeğin dışarıda daha fazla kilo alma durumu olduğundan normal doğumdan 10 gün önce yapılıyor.O yüzden doğum 10 gün önce olacak...

Alin cok iyi toprakcim sagol canim. nasil sezaryan olacaksin? epidural tavsiye ederim. gerci ben normal dogum tavsiye ediyorum hep ama sezaryan olacaksa epidural olsun derim. anestezistin iyi olmasina dikkat et canim. insallah benim gibi carcabuk ayaklanirsin. dogum yaptigin gun emzirmeye calis. illk 2 gun cok zor olacak, stres olacaksin ama sakin pes etme. birkac gun icinde sutun siril siril gelecek.

bu arada hastanedekilerin bebege formul vermek icin seni kandirmalarina da izin verme:) ilk 24 saat bebek anne karnindan aldiklariyla idare edebiliyor zaten.

meme ucu catlaklari icin lansinoh surmeye basla simdiden, goguslerine masaj yap. sorun olursa ben burdayim canim...

hadi iyi sanslar!

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN bebek istiyoruz inşaaaaaaaaalllllllllaaaaaaahhhhh.....RABBİM bir anda mucizesini yollar inşalllaaahhhhhhhh..sana da hayırlı saglıcaklı dogumlar nasip etsin inşalllaaaaaaahhhhh..............................toprakcım memoril çok güzel bir hastane ..dogru karar vermissinn..bu arada doktorun kim doğumu kim yaptıracak.....benim başlamam 1-2 ayı bulur herhalde:çok üzgünüm:...................muallliimim kısların çoooookkk güzelllerrr MAŞAAAALLLLAAAAAHHHHHH..:nazar:....RABBİM nazarlardan korusun...üçüde birbirinden güzelller....

kızlar cokkkkkk sagolun.......gece hıç uyumadım ............bı bırı bı bırı uyandı gazları var ama cok guzeller rabbım gonlunuze gore versın bı arkadasım yardımcı olarak geldı kalıyo bende ...........hepınızı opt cok ıyı bakın kendınıze rabbım yardımcımız olsun burası mıs bebek kokucak rabbım yenı hamışlere de yardım etsın kolay gecsın hamılelık ..........ve ınşş yenı hamışleler dolsun burası ınşşşşşşşşş

Back
X