Tp Bebek ve Akupunktur

ayy cok uzakk kaldımm sızden
gecen persembe abımın esı dogum yaptı
genel sezeryanla(korkunçtu sonrasında cok agrı cektı aklinialirimsmile
aklım cıktı tabıı
buarada bebegımızde soru var
her ıkı elındede 6 parmak var morelımız cok bozuk oldundan gıremedım forumada
bugun kontrol vardı dr ıraga gıtmış cumaya kaldı
bende bebegın ıyılık halınden emın olmakıcın dun aksam nst gırdım çok şükür hersey yolunda
doguma 9 gun kaldı

Günaydın kızlar...Mambacım çok teşekkür ederim , ben de epidural sezeryan istiyorum bakalım kısmet artık...Süt konusunda endişelenme diyorsun bunu kulağıma küpe yapacağım.Göğüs kremine 15-20 gün önce başladım , inş. göğüslerim yara olmaz...
Bensunazcım ben de hastaneden ve dr dan memnunum inş. her şey güzel gider...Benim dr. Asena Ayar.Genç ve cici bir dr.Doktorumdan çok olumlu elektirik alıyorum , hep çok ilgili...Sen de takılma geç başlamana geç olsunda güç olmasın.Ben Nisan da başladım tedaviye yumurtalar Nisan da toplandı ve döllendi ancak OHSS riskim olduğu için transferim Haziran 17 ye ertelendi.Doğrusu ben çok takmadım bunda da bir hayır vardır dedim.Bence transferde başarıyı etkileyen en önemli faktör rahat olmak biraz kaderci olmak...
El muallimcim hep bu uykusuz geceleri beklemiyor muyduk?Geldi işte o günler ...BUna da şükür...

ayy cok az kalmışş nevın
senmı ıstedın o tarıhıı
senayla aynı gun haa
epidurlmı dusunuyosun dr ne anlattı bu konuda ben cumartesı ethıcada anestezı uzmanıyla gorustum banada epiduralı onerdı

el muallımın uc kızıdaa eveemıı geldıı
harıkaa bı haberr bu

Gülaycım ben istedim , dr ile de konuştum o da kesinlikle epidural yaptır dedi.Zaten ben yıllar önce apandist ameliyatı olmuştum epidural ve çok rahattı.Bir de bebiğimin doğum anını görme düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor...

Herkese Günaydın,
Gülencim sakın üzülme bu olaya. Bak benim teyzemin kızının el ve ayakları aynen dediğin gibi....
Bu ameliyat ile halledilebiliyor. Sağlıklı olması her şeyden önemli.....
Şu an sakin olmak zorundasın...
Herkese sevgiler....

kızlarrrrrrrrrr mrbbbbbbbbbb gününüz güzel geçsin inşşşşşş
mualimim maşallahh maşallah maşallah 41 kere maşallah rabbim yavrularını saa bagışlasın inşş ay çok tatlılar yaaa hepside saglıkla büyüsünler inşş darısıda başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana ve isteyen herkeseeeeeee
benim halen adetim gelmedi belki bi süprizzz bende yapabilirim inşşşşşş

kızlarrrrrrrrrr mrbbbbbbbbbb gününüz güzel geçsin inşşşşşş
mualimim maşallahh maşallah maşallah 41 kere maşallah rabbim yavrularını saa bagışlasın inşş ay çok tatlılar yaaa hepside saglıkla büyüsünler inşş darısıda başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana ve isteyen herkeseeeeeee
benim halen adetim gelmedi belki bi süprizzz bende yapabilirim inşşşşşş

İnşallah Gökçecim inşallah...Nasıl seviniriz bir bilsen...

Zümmincim gözün aydın, bu dr. lar insanı çok korkutuyorlar.İnşallah 15. haftada bebek istiyoruzunda güzel haberlerini alacağız...Bebek istiyoruz hiç korkma senin de şafak saydığın güzel günleri göreceğiz, içini ferah tut.Senin bebişin cinsiyeti neydi?

insallah toprakcim insallah... senayk ile sen o hafta kizlarinizla olcaksiniz...unutmayin bizleri...durumunuz kizlariniz hakkinda 2 cumle yazip ciksaniz oda yeterli...
canim doktorum 11.haftada kiz diye ufluyorum demisti...yani cok ciddiye alma kulagina degsin gitsin ...bidahaki geldigine kesin soylerim demisti...gecen gittigimde benim de doktorumun da amniosentez olayindan cinsiyeti sormak soylemek akillarimiza gelmedi..bebegimin 1 gun olsun hayalini bile kuramadim. sorunlar yuzunden...saglikli olsun yeter ki...

gunaydın ...........ay cok sevındım ya gule gule byutsun ınş darısı bekleyenlerın ve umutlu olanlara ınş.......kızlar ben cok yogunum ya uyku yok vakıt yok ama cok tatlılar ...ıyı bakın kendınıze dualarım sızlerle ınşşşşşşşşşşş

iyi akşamlar herkese, 2 gündüğr giremiyordum, adsl sorunu nedeniyle ama iyiyim çok şükür...

Mambacım benimde doğum tarihim 22 şubat, toprkaçla aynı gün... senin ve kızın iyi olmasına da çok seviniyorum, bize çok güzel örnek oluyorsun..

Muallimcim Allah kolaylıklar versin canım, işin çok zor, ama yeterki onlar sağlıklı olsun.. Anneler herşeyin üstesinden geliyor...

Ya anlamadım bizim gülencim gülay mı doğum yaptı, yeğenine üzüntüsünden mi oldu acaba... ınşallah iyidirler...

Diğer tüm arkadaşlarım, kendinize iyi bakın, çoook öpüyorum sizleri....

senay ve toprak hayırlısıyla dogurun zummın burge sızde ınş......saglıkla gelsınler..........herkese selam cok opt

Merhaba güzeller...El muallimcim allah kolaylık versin , 3 bebekle uğraşmak hiç kolay değil...Şenaycım sen ne durumdasın?Ben artık heyecandan uyuyamıyorum, eşimin söylediği en küçük şeyden alınıyorum.Bana bir şey olursa kzıım ne olacak diye endişelenmeye başladım.Sanırım sinirlerim bozuldu...Dün kzıımı görmeye gittik iki eliyle yüzünü kapattı cadı kız, çok tatlıydı.Sanki bizim konuştuklarımızı duyar gibiydi.Bir de NST ye girdik o kadar hareketliydi ki NST sürekli uyarı verdi.Sanırım çok hareketli bir kız geliyor yandık biz...Kızım 3 kilo olmuş boyu 50 cm olmuş.Sağlığıda yerindeymiş...Allaha şükür...

Back
X