Tp Bebek ve Akupunktur

Cumaniz mübarek dualarimiz kabul olsun inseallah
Kizlar giremadim rahatsizim neyse Muallimcim maasallah barek allah yavrularina rabbim onlara hayirli uzun omurler versin inseallah.
Allahim sanada sabir ve kolaylik versin kolay degil ama deger yaaaaaa oyyyy yerim ben onlari kuzucuklarim zor oluyodur mutlaka yardimcin falan varmi canim Allaha emanet olun
Toprakcim cokk normal yasadiklarin canim inseallah melegini kucagina aldigin zaman hepsini unutursun rabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin inseallah.
Senayim ne guzel toprakla ayni gunde anne oluyorsunuz inanin bende cookkk heyecanliyim yaaa canlarim ne olur kendinize cokk dikkat edin eeeee teyze oluyoruz.
Bizler icinde dua edin ne olur.Dualarim sizinle ALLAHA EMANET OLUN:
Diger kardeslerimizde iyidir insellah herkesi öpuyorum ALLAHIM HERKESIN GONLUNDEKI MURADINI VERSIN INSEALLAHHHHHH AMINNNN

hayırlı cumalar kızlarrrrr
bennnnnnnnn hamiiiiiiiiiiilllllllllleeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmm çok şükür rabbim e dün gittim kan verdim ve kesede göründü çok şükür inş rabbm tamamına erdirir dua edin bana olurmu ayın 4 ünde kalp atışını duymak için gidicez
rabbim isteyen herkese naasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bensucum sıra sende inş gelir minigim tez vakitteeeeeeeeeeeeeeee

bennnnnnnnn hamiiiiiiiiiiilllllllllleeeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmm çok şükür rabbim e dün gittim kan verdim ve kesede göründü çok şükür inş rabbm tamamına erdirir dua edin bana olurmu ayın 4 ünde kalp atışını duymak için gidicez
rabbim isteyen herkese naasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bensucum sıra sende inş gelir minigim tez vakitteeeeeeeeeeeeeeee

Gökcecim ne kadar cokk sevindim canim cok sükur.
Yeterki rabbim istesin ol deyince oluyor.Canim benim rabbim inseallah hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin.
Allahin izniyle küt küt kalbinide duyacaksin inseallahhh rabbim yardimcin olsun bitanem öpüyorum opuyorumnanaktan:emir_bebek:

Çoooooooooooooooooooooooook sevindim Gökçecim...Valla ne diyeceğimi bilemiyorum...Allah sağlıkla kucağına aldırsın pompişini...Nilcim sıkıntılar olacak ilk zamanlar , çok yakında daha iyi hissedeceksin kendini enerjin yerine gelecek...Hep dualarımızdasınız...

gökçem canım hayırlı olsun inşallah sen bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla..çok sevindim...seninde kendiliğinden oldu değilmi....rabbim sen nelere kadirsin...sen bizlerin yuvalarını çoçuksuz koma..bizlerede hayırlı evlatlar nasip et...amin..............çok dikkat et kendine ne olur..kaybetmek çok zor..biliyorum verende rabbim alanda rabbim....inşallah yarım kalan mutluluğuma yakın zamanda kavuşurum.....

GÖKÇE'cim, nasıl güzel bir haber bu böyle, Allahım şükürler olsun... Mucizeni bi daha gördük.... Canım benim, çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah.... İnşallah kalp atışını da duyacaksın ve 8 ay sonra kucağında görcez bebişini....

BENSUNAZ'cım, Allahın izniyle ben senden de böyle bir mucize haberi bekliyorum, içime öyle doğuyor...

Herkese hayırlı cumalar...
Toprak ve Şenay artık geri sayım başladı... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bizde sağlıkla kucağımıza alıp , koklarız....
Muallimcin allah sanada kolaylık versin.... 3 tane kuzucuk var evde......
Gökcecim senin adına çok sevindim. Kalp atışlarınıda sağlıkla kısa zamanda duyarsın inş..
Bulutcum Rabbim sana büyük sabırlar versin.. Bende yaşadım ve şu an aynı korkularım devam ediyor..
Toprak kucağına alacak ama hala kaygı ve korkuları bitmiyor.Bu süreç onlar büyüdükçe devam edecek.
Tıpkı ailelerimiizn bizi hala çocuk görmeleri gibi..
Ama sabırlı olacağız ve şükredeceğiz. Eminim sende öğle yapıyorsun.

Rabbim o kadar büyükkü, her şeyin sabrını ve kolayını veriyor sen hiç merak etme...

Gülencim Paşan hayırlı olsun...Sağlıkla kalın...

Gökcecim ne kadar cokk sevindim canim cok sükur.
Yeterki rabbim istesin ol deyince oluyor.Canim benim rabbim inseallah hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin.
Allahin izniyle küt küt kalbinide duyacaksin inseallahhh rabbim yardimcin olsun bitanem öpüyorum opuyorumnanaktan:emir_bebek:
sagol bitanem rabbim ol deyince çok şükür oluyor inş tamamına da ereriz hayırlısı ile ayın 4 ünde gidicem kalp atışları için inş duyarız sen nasılsın nasıl gidiyo canım
Çoooooooooooooooooooooooook sevindim Gökçecim...Valla ne diyeceğimi bilemiyorum...Allah sağlıkla kucağına aldırsın pompişini...Nilcim sıkıntılar olacak ilk zamanlar , çok yakında daha iyi hissedeceksin kendini enerjin yerine gelecek...Hep dualarımızdasınız...
saol toprakcım allah razı olsun inş saglıkla kucaklamak da nasip olur canım sen nasılsın
gökcem.....cok sevindim...Rabbime sükürler olsun...cok sevindim...hemde cok...
sagol canım çokk şükür rabbime fazla bekletmedi inş saglıkla kucaklamak da nasip olur sende ne var neyok canım dua edin bana olurmu
gökçem canım hayırlı olsun inşallah sen bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla..çok sevindim...seninde kendiliğinden oldu değilmi....rabbim sen nelere kadirsin...sen bizlerin yuvalarını çoçuksuz koma..bizlerede hayırlı evlatlar nasip et...amin..............çok dikkat et kendine ne olur..kaybetmek çok zor..biliyorum verende rabbim alanda rabbim....inşallah yarım kalan mutluluğuma yakın zamanda kavuşurum.....
canım yaa çok sagol rabbim inş seninde yüzünü güldürür bu kez hayırlısı ile sende ben de ve siteyen herkeste bebegine kavuşur hayırlısı ile inş yeniden ve tez zamanda gelir minigin canım inşşş benim dogal yolla geldi biraz korkum var benimde kan pıhtılaşması ve hücre bozuklugu oldugu için bakalım inş saglıkla kucaklarım canım sende tez vakitte hamiş olursu n inşşşşşş dualarım seninle

GÖKÇE'cim, nasıl güzel bir haber bu böyle, Allahım şükürler olsun... Mucizeni bi daha gördük.... Canım benim, çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah.... İnşallah kalp atışını da duyacaksın ve 8 ay sonra kucağında görcez bebişini....

BENSUNAZ'cım, Allahın izniyle ben senden de böyle bir mucize haberi bekliyorum, içime öyle doğuyor...
ayy tatlım benim senaycım çok sagol canım inş saglıkla kucaklarım inşş dualarını esirgeme canım kib
Herkese hayırlı cumalar...
Toprak ve Şenay artık geri sayım başladı... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bizde sağlıkla kucağımıza alıp , koklarız....
Muallimcin allah sanada kolaylık versin.... 3 tane kuzucuk var evde......
Gökcecim senin adına çok sevindim. Kalp atışlarınıda sağlıkla kısa zamanda duyarsın inş..
Bulutcum Rabbim sana büyük sabırlar versin.. Bende yaşadım ve şu an aynı korkularım devam ediyor..
Toprak kucağına alacak ama hala kaygı ve korkuları bitmiyor.Bu süreç onlar büyüdükçe devam edecek.
Tıpkı ailelerimiizn bizi hala çocuk görmeleri gibi..
Ama sabırlı olacağız ve şükredeceğiz. Eminim sende öğle yapıyorsun.

Rabbim o kadar büyükkü, her şeyin sabrını ve kolayını veriyor sen hiç merak etme...

Gülencim Paşan hayırlı olsun...Sağlıkla kalın...

canım çok sagol rabbim inş sanada bulut a da tez zamanda yeniden ve saglıkla kucagınıza almanızı nasip eyler aminnnnnnn inşşş

Evet Su doğum yaklaştıkça ben çok endişelenmeye başladım.Küçücük bir bebek sen mama verirsen beslenecek sana bakacak her şey için.Çok büyük bir sorumluluk...Allah yardım etsin hepimize...

gökçe çoook tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin inşallah..
Toprakçım son 3 gün, ben de heyecanlıyım senin adına...aynı şekilde senay da öyle..Allah kolayca doğum yapmak nasip etsin..doğum sırasında bizler için de dua edin lütfen..gülencim de doğum yapmış...Allah analı babalı büyütsün inşallah..
muallim senin cadılar nasılllar bakim..evi şenlendirdiler tabii ki...sağlıkla büyüsünler..Zümmin bizim seninle haftalarımız aynı..senin doğum nasıl olacak..

evet toprakçım, küçücük bir bebeğe bakmak çok büyük sorumluluk, neden ağlar, açmıdır, ağrısı mı vardır bilinmez.. herhalde ilk günlerde oturup bende ağlarım onlarla...

son 2 gün kaldı Allah'a şükür... Hayatımın tek gayesiydi hamile kalabilmek ve çocuk doğurabilmek, ve bunun zor bir süreç olduğunu ben sizler gibi evlenip çocuk sahibi olmaya karar verdiğimde değil daha 16 yaşımdan bu yana biliyordum, çünkü regl olamıyordum. ve çocuk doğurmak benim için ilk gençlik dönemi yıkıklarımın da tamiri olacaktı bir anlamda...

Ama Allah'a şükür 2 gün sonra 2 tane bebişimi kucağıma alacağım,şimdi tek derdim onları sağlıkla kucaklayabilmek, koklayabilmek... Bu kadar özlem ve sıkıntıdan sonra eminim dünyanın en iyi anneleri biz olacağız...

Çevreden yakınanlar, korkutanlar oluyor, uykusuz kalacaksın, çok yorulacaksın, bu günlerini çok arayacaksın diye.. Ama bilmiyorlar biz onlar için ne yollardan geçtik, ne gözyaşları döktük.. Eminim, doğumun etkilerinin geçtiği ilk birkaç günden sonra hayatımızın en güzel günlerini yaşayacağız...

Allah, tüm hamişlerimize yardım etsin, tedavideki arkadaşlarıma da en kısa sürede bu duyguları yaşatsın..

kusura bakmayın, duygusallık son günlerde çok arttı.. sebebli sebepsiz ağlıyorum... Gökçe'ye sevindim ağladım, Bulut'a üzüldüm ağladım bugün... Allah bir daha ağlatmasın inşallah.....

senaycım ne güzel ifade etmişsin duygularını...allahım bebişlerinle birlikte tüm güzellikleri de versin inşallah. hepimiz sağlıklı evlatlara sahip olur ve çoook iyi anneler oluruz inşallah..

gokce cok tebrik ederim. insallah saglik mutlulukla bebegini alirsin kucagina!

senay, toprak, demek 22sinde geliyor kixzlar. benim kizim da 22 aralik'da dogmustu. tam 2 ay olacak aralarinda. insallah kolay olur dogumlariniz, cabucak kalkarsiniz ayaga. size tavsiyem ameliyat oldunuz diye yataga cakilip kalmayin, kalkin yuruyun, acisa da... ne kadar cok hareket ederseniz o kadar cabuk toparlanirsiniz.

beni de cok korkutmuslardi aman uykusuz kalican, aman yorulucan aman kosturucan diye... hic oyle anlattiklari gibi degil inanin bana. ben hic de aramiyorum kizimsiz gunlerimi...yahu tabii ki uykusuzluk olacak bebek bu cunku. gece kalkacaksin yemek yedireceksin. minicik mideleri sabahi beklemez ki? ama inanin bana hic agir gelmiyor o yorgunluk. ben gunde 8-10 defa emziriyorum mesela. memelerim tum gun disarda nerdeyse:) ama 1 saat fazla uyusa hemen ozlemeye basliyorum kalksa da emzirsem diye:)

senay tabii sen biraz daha fazla yorulacaksin ama sana da cok gelmeyecegine eminim. var degil mi yardima gelecek olan birileri? ev isi yemek filan yapmaya kalkismayin zaten, cevrenizdekiler halletsin o isleri. bebeklerinizden baska birseye elinizi surmeyin. zaten vaktiniz de kalmayacak:)

hadi mutlu haberlerinizi alalim insallah!

Şenay ne güzel anlatmışsın duygularını.Ben de aynı hisleri yaşıyorum, sürekli ağlıyorum.Ben de senin gibi düzensiz adetlerimden dolayı küçükkenden beri hep korkuyordum çocuğum olmayacağından.Evlenmeden de eşime bunu söylemiştim , pco olduğu için çocuğum olmayacağını yada en azından tedavi ile olacağını.Tabi evlendik baktık korunammaya rağmen bebeğimiz olmuyor , evliliğimizin 7. ayında ben telaşla tanıdık bir kadındoğumcuya gittim ve o da tecrübesiniz bir dr. olması nedeniyle OHSS olmama ve ölümden dönmeme sebep oldu.Çok zor günlerdi.Sonrada başarısız 2 tüp bebek denemesi , sinirlerin bozulması içe kapanmalar ve şimdi bu noktadayız Allaha şükür.Ne kadar üzüldük sıkıldık bu noktaya gelmek için...2 gün sonrada allah nasip ederse kucağımızda bebişler olacak.Bunca sıkıntının , bunca üzüntünün ödülü bebişler...Belki farkında değiliz ama her deneme yüreğimizde bir yara açmış , bir tramva yaşatmış bizlere...
Burgecim sağol canım senin de doğum yaklaşıyor , inşallah seninde doğumunda biz heyecanlanacağız.
Mambacım tavsiyelerine uyacağım , inşallah biizmde alin gibi uslu bebişlerimiz olur...

Back
X