Tp Bebek ve Akupunktur

selam kızlar senayın bebeklerı olmuş ıyılermışşşşş cok sevındım topraga ulasamadım ama oda emı ım ıyıdır........rabbım hepınıze guzellıkler versın ........benım kızlar ıyıler yetısemıyorum valla gun bıtıyooo.........yarın kontrollerı var.....gozde olucak ınş sıkıntısız gecer......hepınıze bol selammm

gökçecimm ALLAH razı olsun canım..çook sagolasın..inşalllaaaahhh RABBıM tez yakında banada mucizesini gönderir......................................senayım gözünaydın canım..rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin....inşalllaaahhh toprağımında saglıcakla bebeği olmuştur................RABBıM kimseyi sıkıntıda koymasın inşalllaaahhhh.........hepinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın...

bugün toprak ve senayla görüstüm....Rabbime sükürler olsun cok iyilermis...cok mutlular....cok sevindim onlar adina....sizlerle paylasim dedim.....Rabbim anali babali hayirli bi sekilde güzel bi aile olmalarina nasip etsin

bensucum allah sendende razı olsn canım inş rabbim hakkımızda hayırlısı nı nasip eder inşş
ay senayla toprak iyilermiş maşallahh bebekleride iyi inşşş saglıkla büyüsünler amin

zümmümcüm çook sevindim iyi olmalarına..bebişler nasılllarmış.........RABBıM inşalllaahh bizlerede tattırır anneliği......kıslarr .kendinize iyi bakın....

Kızlar yeni eve gelebildik , Allaha şükür minnoş kızımı kucağıma aldım...Biraz Çiroz doğdu kızım ama çooook tatlı maşallah...Ayrıntıları sonra yazarım hepinizi çok öpüyorum...

canım toprak hayırlı olsun .......sana ulasamadım ya ..............bebısını op canım ıyı bak kendıne .........rabbım ıyı etsın ve ayırmasın sızı...............senaycım senıde burge nasıl zummın ıyı ol canım........hep duamdasın hıç kafana takma canım oyy yerım bebışlerınızı canım..........

el muallim çok sevindim kızlarının yuvasına dönmelerine gözünüz aydın babasınında canım çok mutlu oldum allah bi daha ayrılık göstermesin hiç bi anneyi evladından ayırmasın.

maşallah maşallah ne güzel muallim ablanın kızları evde...onların yuvalarını şenlendirdiler..minik melekler...rabbim annesine babasına bağışlasın....

SENAYK VE TOPRAK sizlerede geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlat olsunlar....

RABBıM evlat özlemi çeken kullarına çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin....

ARKADAŞLAR MEVLıD KANDıLıNıZDE MÜBAREK OLSUN...RABBıM DUALARINIZI KABUL ETSıN..GÖNLÜNÜZDEKı HAYIRLI ıSTEKLERı NASıP ETSıN...AMıNNNNNNNNNN
ÜMMÜHAN KULUNADA ÇOK BEKLETMEDEN HAYIRLI SAĞLIKLI BıR BEBEK NASıP ETSıN...TÜMMMMMMMM ANNE OLMAK ıSTEYEN KULLARINA NASıP ETSıN.....ıNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH

1156069711kandil_ekartlar&

maşallah maşallah ne güzel muallim ablanın kızları evde...onların yuvalarını şenlendirdiler..minik melekler...rabbim annesine babasına bağışlasın....

SENAYK VE TOPRAK sizlerede geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlat olsunlar....

RABBİM evlat özlemi çeken kullarına çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin....

ARKADAŞLAR MEVLİD KANDİLİNİZDE MÜBAREK OLSUN...RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN..GÖNLÜNÜZDEKİ HAYIRLI İSTEKLERİ NASİP ETSİN...AMİNNNNNNNNNN
ÜMMÜHAN KULUNADA ÇOK BEKLETMEDEN HAYIRLI SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN...TÜMMMMMMMM ANNE OLMAK İSTEYEN KULLARINA NASİP ETSİN.....İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH

amin canım aminnnnnnnnnnn inşallah rabim cümlemizede hayırlı evlatlar saglıklı hamilelikler geçirmek nasip etsin inşş

Selam kizlar
Öncelikle kandilimiz mubarek dualarimiz kabul olsun inseallahhh Rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu nasip etsin aminnnnnn
Toprakcim gecmis olsun canim Rabbim bebegine annesine babasina hayirli uzun ömurler versin ecem kizinizi Allahim sizlere bagislasin ne olur toprakcim bebegini benim icin öpermisin simdi o cennet kokuyordur.Bebegin ve sen Allaha emanet olun dualarimdasiniz canim.
Senaycim canim benim ayni dileklerimide senin icin yaziyorum bebeklerinize ALLAHIM HAYIRLI ETSIN annesine babasina milletine hayir getirsinler inseallah
OOOOOYY yerim ben onlari hemde ikiz kiyamam rabbim sizleri nazarlardan korusun öpüyorum sizleri.
Canlarim sizler nasilsiniz gökcecim nasiul gidiyor.Rahatmisin inseallah her sey yolunda gider bitanem yakinda pit pit kalbinide duyarsin pit pit dahada iyi olacaksin canim.
ummuhan inanki sen ve bensum deniz hep duamdasiniz ALLAHIM BU GECENIN HÜRMETINE TEZ GUNLERDE SIZLEREDE hayirlisiyla meleklerinize kavustursun aminnn
Zummincim hade bakem sirada sen varsin canim benim inseallah sende melegini hayirlisiyla kucagina alirsin kizlar sizlerde benim icin dua edin hepinizi öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN

evet nil ablacim...sira bende eyvahedigeldismile Rabbbim hakkimizda hayirlisi nasip etsin....sizinde Kandiliniz mübarek olsun....Rabbim herkes icin en güzelini nasip etsin

kandılınız mubarek olsun kızlar dualarınız makbul ols ınş........herkes ıyı olsun benım ınanın vaktım olmıuyo cok gazlılar gece uykum hıç yok dıyebılırm .ıyı olsunlarda ınş razıyım........toprakcım senaycım gule gule buyutun burge naptı sıra zummınde ınş oda saglıkla alıcak ınş herkes ıyı baksın kendıne bol dua edlım bırbırımıze bu gece

Selam ...

Herkesin Mevlit Kandilini kutluyorum ..

Allahim bu günde ve gecede yapilmis olan bütün dualari kabul eyler insallah ..

Bizlere meleklerimizi bu gece hürmetine nasip eylesin ..

Kizlar dogum yapmis olan bütün arkadaslarima , evlatlarini saglikla , anali -babali büyütmek nasip olsun ..

Dogumu yaklasmis olanlara da Allah bi solukta kolay dogum nasip etsin ..

Dilerim evlatlarini saglikla kucaklasinlar ..

Benim size sormak istedigim bu seferki tedavimde bende akapunktur yaptirmayi düsünüyorum ..

Ama doktorum merkezlerinde sadece transfer günü yaptiklarini söyledi .

Sizce bu yeterli olur mu ?

Dualarinizda bizleri de unutmayin ...

Herkese Hayırlı Kandiller
TOPRAK VE ŞENAY sağlık durumunuza çok sevindim. Yüce rabbim bu mübarek günün hatırına hepimize ve bebeklerimize sağlık versin.... Bebek bekleyen arkadaşlara tez zamanda sağlıklı bebekler versin... Doğum yapacaklara sağlıklı sıhhatli doğumlar versin..
Sizlerin ve eşleriniizn gözü aydın. umuda yolculuğun artık başka sırasına girdiniz ne güzel.....Allah kızlarınıza ve size sağlık versin.
muallimcim senin mercimeklere de Rabbim kuvvet sağlık versin kısa zamanda akranlarıyla aralarındaki durumu kapatsınlar. Artık bir problem yaşamasınlar..

Bulucum merak etme seninde şansızlığın yorulup yerini şansa bırakacaktır. Sen sabırlısın rabbimde inş kısa zamanda bebeişini verir.
Herkese iyi kandiller,,,
sevgilerimle

Selam kizlar
Öncelikle kandilimiz mubarek dualarimiz kabul olsun inseallahhh Rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu nasip etsin aminnnnnn
Toprakcim gecmis olsun canim Rabbim bebegine annesine babasina hayirli uzun ömurler versin ecem kizinizi Allahim sizlere bagislasin ne olur toprakcim bebegini benim icin öpermisin simdi o cennet kokuyordur.Bebegin ve sen Allaha emanet olun dualarimdasiniz canim.
Senaycim canim benim ayni dileklerimide senin icin yaziyorum bebeklerinize ALLAHIM HAYIRLI ETSIN annesine babasina milletine hayir getirsinler inseallah
OOOOOYY yerim ben onlari hemde ikiz kiyamam rabbim sizleri nazarlardan korusun öpüyorum sizleri.
Canlarim sizler nasilsiniz gökcecim nasiul gidiyor.Rahatmisin inseallah her sey yolunda gider bitanem yakinda pit pit kalbinide duyarsin pit pit dahada iyi olacaksin canim.
ummuhan inanki sen ve bensum deniz hep duamdasiniz ALLAHIM BU GECENIN HÜRMETINE TEZ GUNLERDE SIZLEREDE hayirlisiyla meleklerinize kavustursun aminnn
Zummincim hade bakem sirada sen varsin canim benim inseallah sende melegini hayirlisiyla kucagina alirsin kizlar sizlerde benim icin dua edin hepinizi öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN

canım ç.ok şükür şimdilik iyi gidiyo inş rabbim kalp atışınıda duymayı nasip eder saglıkla kucaklamayıda inşş hayırlısı ile sen napıyosun nasıl gidiyo cinsiyeti belli oldumu?

Back
X