Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar nsılsınız ......topragın bebegı face de gordum cok tatlı masallah........herkes nasıl rabbım ıyılık versın sızlere...ben üçcadıyla ugrasıyırum cok zor ama guzel...rabbım nasıp ets sızlerede canlarım gıremesemde aklım sızde yazın devamlı okurum ınş opt

Selam ...

Herkesin Mevlit Kandilini kutluyorum ..

Allahim bu günde ve gecede yapilmis olan bütün dualari kabul eyler insallah ..

Bizlere meleklerimizi bu gece hürmetine nasip eylesin ..

Kizlar dogum yapmis olan bütün arkadaslarima , evlatlarini saglikla , anali -babali büyütmek nasip olsun ..

Dogumu yaklasmis olanlara da Allah bi solukta kolay dogum nasip etsin ..

Dilerim evlatlarini saglikla kucaklasinlar ..

Benim size sormak istedigim bu seferki tedavimde bende akapunktur yaptirmayi düsünüyorum ..

Ama doktorum merkezlerinde sadece transfer günü yaptiklarini söyledi .

Sizce bu yeterli olur mu ?

Dualarinizda bizleri de unutmayin ...

Sılam tüm dualarına amin diyorum.İnşallah çok yakında sana ve tüm isteyen arkadaşların muradını verir rabbim.
Akupunkturu sormuşsun , ben ve tüm arkadaşlar tedavinin başından sonuna kadar akupunktur yaptırdık , bence sende tedavinin başından itibaren akup. yaptır.Biliyorsun akupunktur stresi alıyor ve rahmin kanlanmasını sağlıyor.İnşallah bu tedavinde akupunktur şifa olur ve nazlı bebişine kavuşursun...

Sılam tüm dualarına amin diyorum.İnşallah çok yakında sana ve tüm isteyen arkadaşların muradını verir rabbim.
Akupunkturu sormuşsun , ben ve tüm arkadaşlar tedavinin başından sonuna kadar akupunktur yaptırdık , bence sende tedavinin başından itibaren akup. yaptır.Biliyorsun akupunktur stresi alıyor ve rahmin kanlanmasını sağlıyor.İnşallah bu tedavinde akupunktur şifa olur ve nazlı bebişine kavuşursun...

Canim cok tesekkür ederim ALLAH razi olsun ..

Bende bastan itibaren akapunktur yaptirmayi istiyordum ama merkez sadece transfer günü yapiyormus ..

Infertil konusunda uzman bir akapunkturcuyu bulmam da sanirim biraz zor ..

Yine de arastiriyorum ..

Bebisini benim icin öp olur mu ?

toprakcım yeni okudum eve getirmissin canım..RABBıM analı babalı büyüütsün........şenayında ikizi olmuş ayyy ne güzel...şenayım çıktımı hastaneden....şenay toprak RABBıM her ikinize saglıcakla büyütmeyi nasip etsin.......nilim mevlüt kandili dua etmisssin..RABBıM binlerce kez razı olsun senden...nil bugün rüyamda yavrum olmuş...ama nasıl sarılıyorum yavruma yavruumm diye...öyle seviyorumki...sonra hareket eden trene biniyoruz bebeğimle..telefonun zıırrr diye çalmasıyla rüyam yarıda kaldı......ALLLAHIM ne güzel bir rüyaydı ..inşalllaaaahhh gerçek olur nilim.........RABBıM sanada hayırlı taşımayı bir çırpıda saglıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin nilim.................gökçecim sen neler yaptın..inşalllaaaahh yavrunun sesinide duyarsın..........muallimcim sende bayagı yoruluyorsundur...ama değer onlar için...mutlu kalın.....zümmüm ,bulut RABBıM sizzlerede hayırlı dogumlar nasip etsin......kıslarr hepinizi öpüyorum..esenle kalın.....

selam kızlar zummın hadı cok ıyı canım masallah .....bensu amın canım ınş ruya gercek olur sılam ınş akuya basla ınş gelır bebısın canım........nıl ıyısın dımı bulut sende veeeeeee bebıslerı olan cıcegı burnınuda anneler ıyı bakın kendınıze

Toprakcim...Senaycim...saglikla kizlariniza kavusmus, evlerinize donmussunuz...cok sevindim...gozunuz aydin....saglikla anali babali buyusunler insallah...

el-muallim....sen nasilsin? 3 kiz zor olur senin icin...bencede bi sureligine yardimci iyi olur...evin ici civil civil dir simdi...ne mutlu...saglikla birdaha ayrilmamaniz dilegiyle....iyi bak kizlarina...

Selam kizlar
Nasilsiniz cici anneler bebekleriyle mesguller tabi rabbim yardimciniz olsun bizler icin dua etmeyi unutmayin inseallahhhhh
Bebek istiyoruz sen nasilsin canim nasil gidiyor.Rabbim yardimcimiz olsun benimde halan agrilarim var.Ne yapayim buda tuzu biberi diyorum canim bebegin hareketlerini hissetmeye basladinmi aramizda 3 gun var.
Benimde yarin kontrolum var bakalim inanki yüruyemiyorum halan istahim yok zorla yiyorum cok cabuk yoruluyorum bbirde canim sana bi sey sormak istiyorum?
Benim koyu sari renkte akintim geliyor.Acaba bu normalmiki kokusu yok idrarda yanma kasintimda yok bu akinti baya beni bir endiselendirdi.
Aman her seyden korkar oldum valla cok zormus ALLAHIM BIZLERE VE HEPIMIZE YARDIM ETSIN Allahim kucaklarimizdada göstersin aminnnnnn

Nilcim iyiyim sukur...sen nasilsin?cumartesi amniyosentez yapilcak...simdilik yaptirma karari verdik...ama sonuc ne cikar sonrasi napariz karar vermedik...insallah temiz sonuc alirim...
agrilar ara ara bende de oluyor...sorun etme...hareketlerini hissetmedim...daha dogrusu dikkat etmedim...daha erken sanirim....risk sorunu yuzunden pek birsey dusunemiyorum....
ayy ne guzel..oglusunu gorup hayirli haberlerle ge linsallah...iyice hareketlenmistir...:emir_bebek:
canim..cok elde degil biliyorum ama kendini dinlememeye calis...bende de tedaviden kalan yumurtalar bebekten daha cok baski ve rahatsizlik veriyor...surekli kramplar giriyor...ama kendimi dinlememeye guzel seyler dusunmeye calisiyorum..yoksa gunler gecmez...kendimizide bebegide uzmus oluruz..benimde istahim yok...ama bebisler kendilerine gerekeni aliyorlar...birde vitamin destegi...dengeliyoruz gibi...halsizlik ve carpinti bende de vardi...demir eksikliginden kaynakalaniyormustu...demir destegi ve gunde 20 dk agir yuruyus...bu raatsizliklarimi ortadan kaldirdi...doktoruna danis derim..

akinti konusunda bi fikrim yok...yarin doktoruna gidince bilgi alman daha dogrusu...icini ferah tut..yariya yaklastiniz...bu riskler 3.ayda da var 9.ayda da..dogduktan sonra da Allah korusun...surekli endiseyle bebegini kendini uzme...hamileligin en guzel haftalarina girdin demisti doktorum...bol bol tadini cikar...sonra agirlascaksin demisti...senin icin evt zor elde edilen bi gebelikti...ama degdi...Allahim seneler sonra 7.denemende bu bebisi sana nasip ettiyse,kucagina almayida nasip eder...2-3 haftaya kadar otokontrolude(bebisin hareketleri) eline aldin mi...biraz daha rahat olursun...iyi bak oglusuna...
aminnnnnnn..

Canim benim
COOOKKK sag ol canm bebek istiyoruz.Ben inaniyorumki gor bak amniyontez tertemiz cikacak Allahin izniyle okadar cok dua ediyorumki inan sana bana tum isteyenlere
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.Ne guzel sen yüruyorsun keske bende yürüyebilsem
Maalesef yuruyemiyorum iki adim atiyorum sanki dunya yol yurudum gibi geliyor.
Inseallah bunlarda gececek aslinda hic kendimi dinlemiyorum ama her an bisey olacak diye korkuyorum.
Bakalim yarin psikoloktan termin alacam ben zaten tedaviye baslamadan bir sene önce tedavi gormustum hatta memorialde cem bey var ondanda destek almistim.
Doktorum zaten demisti bana hamile kaldiktan sonra bu korkularin devam edecek demisti.
Fazlasiylada oldu kolay degil demi kardesim 20 senenin sonunda ALLAHIMA BINLERCE SUKURLER OLSUNKI BU GUNLERI GÖSTERDI:
Allahim bu yolda ugrasan kardeslerimizinde tez gunlerde kucaklarini doldursun aminnn

herkese iyi aksamlar....bugün doktora gittim...bebegim 3350 gr olmus boyunu ölcemedi...anlamadim niye...hersey iyi dedi...cigerleri gelismis dedi...Rabbime sükürler olsun...bi yanaklari var tombul tombul...yüzünü gördüm...acaip bi duygu..Rabbim herkese nasip etsin...artik sayili günün var dedi doktor...hakkimizdahayirlisi...herkesin aksami hayirli olsun

Zummin massallah canim bebegine!!! haftana gore epey buyuk bi bebek. sezaryan mi olacaksin canim? az kalmis...

diger bebeler nasillar?

mambaa cok saol Allah razi olsun...daha belli degil...doktorum normal dogumu tercih ediyorum dedi...ama eger sende ve bebekte saglik acisindan kötü bisey olursa sezeryana aliriz dedi...

bende normal istiyorum..kizimda normal gelmisti...Rabbim bakalim ne eylerse güzel eyler..

senin minik kizin nasil...gerci artik abla oldu...

kızlar iyi geceler
yarın dr a gidiyorum kalp atışı için dua edin banada olurmu kib öptm inş hayırlı haberle gelirim

toprakcım yeni okudum eve getirmissin canım..RABBİM analı babalı büyüütsün........şenayında ikizi olmuş ayyy ne güzel...şenayım çıktımı hastaneden....şenay toprak RABBİM her ikinize saglıcakla büyütmeyi nasip etsin.......nilim mevlüt kandili dua etmisssin..RABBİM binlerce kez razı olsun senden...nil bugün rüyamda yavrum olmuş...ama nasıl sarılıyorum yavruma yavruumm diye...öyle seviyorumki...sonra hareket eden trene biniyoruz bebeğimle..telefonun zıırrr diye çalmasıyla rüyam yarıda kaldı......ALLLAHIM ne güzel bir rüyaydı ..inşalllaaaahhh gerçek olur nilim.........RABBİM sanada hayırlı taşımayı bir çırpıda saglıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin nilim.................gökçecim sen neler yaptın..inşalllaaaahh yavrunun sesinide duyarsın..........muallimcim sende bayagı yoruluyorsundur...ama değer onlar için...mutlu kalın.....zümmüm ,bulut RABBİM sizzlerede hayırlı dogumlar nasip etsin......kıslarr hepinizi öpüyorum..esenle kalın.....

Bensunazcım Rabbim inşallah rüyalarını gerçeğe çevirecek...Bence tren bebişine kavuşacağın yola çıktığın anlamına geliyor...Doğum olduğunda bende çok ağlamışım , yavrum benim , Allaha şükürler olsun diye.Kamera görüntüleri var , doğum fotoğrafları var bakamıyorum bunlara çok duygulanıyorum.Görüntüleri izleyen ve mücadelemi bilenlerinde gözleri doluyor bu görüntülerle.Neyse geçti bu günler.İnşallah sende tüm isteyenlerde kavuşacak bebişine...
Nilcim , Bebekistiyoruz korkular var , o korkular hiç bitmiyor ama unutmayın bebekleri veren rabbim.Nasibimizde ne varsa o olacak.Ama içinizi de ferah tutun, inşallah sağsalim kucağımınıza alacaksınız...
Gökçecim bugün bebiğinin pıtpıtlarını duyacakmışsın, güzel haberlerini bekliyoruz...
El muallimcim Ve Şenaycım bebiklerle uğraşmaktan gelemiyorlar galiba...Ben 1 bebekle bile pek çok şeye fırsat bulamıyorum bir bakıyorum akşam olmuş sonrada sabah olmuş...El muallimle şenayı düşünemiyorum allah yardımcıları olsun...
Mambacım sen nasılsın?Alin nasıl?

kızlar mrbbbçok şükür kalp atışlarıını duydummmm rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bende tamamına ererim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Back
X